Zkušenosti s nejasnou srdeční akcí v 6. týdnu těhotenství?
Ahoj, prosím o zkušenosti.
Minuly týden jsem byla na Utz 5+3 z důvodu objednané prevence. Dr viděla dvě prázdné dutinky. Hcg okolo 11tis.
Dnes 6+3 jedna Dutinka, s náznakem plodu, pravděpodobně nalepený na stěně, tudíž špatně vidět a špatně změřitelný- odpovídá cca 6+2. Viděly jsme náznak pulzující akce- srdce. Nejasné. Dle Dr se ještě nemám radovat.
Mám přijít za týden.
Má někdo podobnou zkušenost? Jaký byl závěr? Děkuji

@lucynka721 na revizi bych měla za týden. Samozřejmě se mi absolutně nechce podstupovat zákrok 🫣 zvažuji kliniku v Brně, zítra se s nimi domluvím na Utz a konzultaci. Bez kontrolního Utz rozhodně nic podstupovat nebudu. A raději bych revizi s použitím Utz, aby se nemusela případně řešit rerevize.
@lucittta utz kontrolují i po revizi, toho bych se nebala..ja jsem měla rostoucí gestacni vacek, rostoucí hcg, ale vevnitr se nic neobjevilo..ty to mas trochu jinak, pri te nebezpečné mole je na utz videt nějaký shluk..třeba se u tebe jedna ještě o něco jineho, ale je divne, ze by u tak vysokého hcg nebylo poradne nic videt..ja šla na revizi cca 9.tyden, po tom co jsme se vrátila z dovoleny a na utz stále jen dutinka..
@4formy
@veronicka89 znate rizika molarniho tehotenstvi? Kdyz vyzyvate k cekani?
@4formy Při molárním těhotenství se z buněk na povrchu plodového vejce vytvoří puchýřkovité útvary, které jsou mezi sebou propojené, takže výsledný útvar (mola) připomíná hrozen.
Nejsem lekar ( ktery by ale nejspis tohle poznal )
Ale z fotky vyse a z textu kde autorka pise ,,byla tam jen prazdna dutinka bez srdecni akce ,, mi to tenhle pripad moc nepripomina...
@veronicka89 děkuji, mě prave také ne. Dr to ani nepojmenovala jako molární těhotenství, jen napsala a zmínila, aby se to prověřilo.
@veronicka89 tak vypadá anembryomola, která není nebezpečná
Jake je pokračování?
@lucittta ach jo ...skoda... tak jsem verila ...
Hcg ? Bylo a dutinka.prazdna jo
To me mrzi
@veronicka89 ano, vypadá to tak. Zítra si vyžádání ještě Utz před revizí, ale už zázrak nečekáme.
Holky, ráda bych dodala sil ostatním 🙏🏻 zadarilo se a po jednom cyklu jsme nechali věci plynout ❤️ a dnes na Utz 7+5tt a ukázkový plod se srdeční akcí 🙏🏻 hodně síly všem! Věřím, ze tentokrat to vyjde ❤️

@lucittta taky bych počkala, byla jsem ve stejným týdnu jako ty podle ms, ještě si nech znovu udělat ultrazvuk 🩷