icon

Zkušenosti s nejasnou srdeční akcí v 6. týdnu těhotenství?

lucittta
24. led 2024

Ahoj, prosím o zkušenosti.
Minuly týden jsem byla na Utz 5+3 z důvodu objednané prevence. Dr viděla dvě prázdné dutinky. Hcg okolo 11tis.
Dnes 6+3 jedna Dutinka, s náznakem plodu, pravděpodobně nalepený na stěně, tudíž špatně vidět a špatně změřitelný- odpovídá cca 6+2. Viděly jsme náznak pulzující akce- srdce. Nejasné. Dle Dr se ještě nemám radovat.
Mám přijít za týden.
Má někdo podobnou zkušenost? Jaký byl závěr? Děkuji

Zkušenosti s nejasnou srdeční akcí v 6. týdnu těhotenství?
Strana
z2
lucynka721
31. led 2024

@lucittta taky bych počkala, byla jsem ve stejným týdnu jako ty podle ms, ještě si nech znovu udělat ultrazvuk 🩷

lucittta
autor
31. led 2024

@lucynka721 na revizi bych měla za týden. Samozřejmě se mi absolutně nechce podstupovat zákrok 🫣 zvažuji kliniku v Brně, zítra se s nimi domluvím na Utz a konzultaci. Bez kontrolního Utz rozhodně nic podstupovat nebudu. A raději bych revizi s použitím Utz, aby se nemusela případně řešit rerevize.

lucittta
autor
31. led 2024

@kkacca taky se právě Dr boji anembryomoly, i když Utz zatím na molu nevypadal. Proto chce histologii a revizi, jinak je pro přirozenou cestu.

kkacca
31. led 2024

@lucittta uvidis, pockej týden, revizi ti nikdy neudelaji bez utz..vždy kontrolují ještě před..

lucittta
autor
31. led 2024

@kkacca ano ano. Myslela jsem Utz při zákroku. Mužu se zeptat, jak to probíhalo u vás, tato diagnóza, jaké byly nálezy? Děkuji

kkacca
31. led 2024

@lucittta utz kontrolují i po revizi, toho bych se nebala..ja jsem měla rostoucí gestacni vacek, rostoucí hcg, ale vevnitr se nic neobjevilo..ty to mas trochu jinak, pri te nebezpečné mole je na utz videt nějaký shluk..třeba se u tebe jedna ještě o něco jineho, ale je divne, ze by u tak vysokého hcg nebylo poradne nic videt..ja šla na revizi cca 9.tyden, po tom co jsme se vrátila z dovoleny a na utz stále jen dutinka..

lucittta
autor
31. led 2024

@kkacca aspoň ze tak. Mám paniku z nemocnic, tak hledám lepší prostředí. Mám také jen dutinku, jinak dle Utz dělohy čistá.

kkacca
31. led 2024

@lucittta ja už mam za sebou dvě revize a vždycky v poradku, rychle, za par hodin domu a vše pak v poradku

hezz17
1. únor 2024

@4formy
@veronicka89 znate rizika molarniho tehotenstvi? Kdyz vyzyvate k cekani?

4formy
1. únor 2024

@hezz17 to sice neznam za to znam pripady kdy miminko nakonec vykouklo...🤷

veronicka89
1. únor 2024

@4formy Při molárním těhotenství se z buněk na povrchu plodového vejce vytvoří puchýřkovité útvary, které jsou mezi sebou propojené, takže výsledný útvar (mola) připomíná hrozen.

Nejsem lekar ( ktery by ale nejspis tohle poznal )

Ale z fotky vyse a z textu kde autorka pise ,,byla tam jen prazdna dutinka bez srdecni akce ,, mi to tenhle pripad moc nepripomina...

lucittta
autor
1. únor 2024

@veronicka89 děkuji, mě prave také ne. Dr to ani nepojmenovala jako molární těhotenství, jen napsala a zmínila, aby se to prověřilo.

lucittta
autor
1. únor 2024

@4formy doufám stále ❤️

kkacca
1. únor 2024

@veronicka89 tak vypadá anembryomola, která není nebezpečná

lucittta
autor
1. únor 2024

@kkacca tak aspoň to prinejhorsim.

luciek013
5. únor 2024

Jake je pokračování?

4formy
5. únor 2024
lucittta
autor
6. únor 2024

@4formy zítra mám revizi

veronicka89
6. únor 2024

@lucittta ach jo ...skoda... tak jsem verila ...
Hcg ? Bylo a dutinka.prazdna jo

To me mrzi

lucittta
autor
6. únor 2024

@veronicka89 ano, vypadá to tak. Zítra si vyžádání ještě Utz před revizí, ale už zázrak nečekáme.

kkacca
6. únor 2024

@lucittta utz ti urcite udělají, bez toho revizi nezacinaji, drzim palce, je to chvilka..

lucittta
autor
6. únor 2024

@kkacca moc děkuji za podporu, je mi na nic 🫣 však to znáte 🥺

4formy
6. únor 2024

@lucittta to je mi lito ...drz se 🍀

lucittta
autor
6. únor 2024

@4formy děkuji ☺️

lucittta
autor
28. únor 2024

@lucittta jen bych ráda sdělila, ze histologie je v pořádku a o anembryomolu se nejednalo. Pouze nevyvijejici se plod.

helen_h
29. únor 2024

@lucittta Tak v těch nepříjemných alespoň nějaká dobrá zpráva! 🍀

4formy
29. únor 2024

@lucittta no priroda vi co dela priste to vyjde 🍀

lucittta
autor
24. dub 2024

Holky, ráda bych dodala sil ostatním 🙏🏻 zadarilo se a po jednom cyklu jsme nechali věci plynout ❤️ a dnes na Utz 7+5tt a ukázkový plod se srdeční akcí 🙏🏻 hodně síly všem! Věřím, ze tentokrat to vyjde ❤️

Strana
z2