icon

2. screening-Apolinář. Máte zkušenost? Cena?

adela1399
27. bře 2020

Ahojky holky,chtěla jsem se zeptat zda některá z Vás má zkušenosti se screeningem u Apolináře a kolik se platí? Moc děkuju🙂

ileni
27. bře 2020

@adela1399 nic jsem neplatila

adela1399
autor
27. bře 2020

@ileni A byla jsi spokojená s personálem a tak?

veru181
27. bře 2020

Také jsem nic neplatila. Většina personálu je tam moc milá. Líbí se mi, jak už tam počítají i s tatínky - ležíš na lůžku, z jedné strany lékař, na druhé je židle pro doprovod a ultrazvuk je napojený na obrazovku na protější zdi, takže oba dobře a pohodlně vidíte 🙂 (možná je to běžné i jinde, nemám srovnání, ale hrozně se mi to líbilo 🙂 ).

makronka222
27. bře 2020

Se zadankou se nic prece neplati. Tam jsem neplatila ani prvni screen tusim. A je to tam super. Pres web diář se objednas, necekas, sla jsem skoro na cas objednani. I na ambulanci od 34 tydne to slo raz dva

makronka222
27. bře 2020

A personal je tam taky super! Maji malo rousek, kdybys sehnala od nekoho idote, muzes jim to tam nechat🙂)

aneta15
27. bře 2020

@adela1399 nevím jak u Apolináře, ale myslím, že doprovod k ultrazvuku nesmí. Ja byla v Podolí ještě, když nebyl koronavirus a bylo to super, příjemný, ochotný. Neplatila jsem nic, protože měli zrovna výjimku. Jinak se platí 1500,-. Já byla teď v nemocnici na kontrole a všude cedule, že doprovod u vyšetření zakázán

adela1399
autor
27. bře 2020

Moc holky děkuji. Právě nevím jak teď,když je ten Koronavirus,jestli tam přítele pustí...on by byl samozřejmě moc rád..ale spis si myslim,že asi ne😔

ileni
27. bře 2020

Tak zavolat a zeptat se

kaculik007
6. črc 2020

Ahoj holky, Jak je to teď v Apolináři s tatínky u ultrazvuku? A jak je to tam s parkováním? Máme tam být v 11:45... Přemýšlíme jestli jet autem nebo vlakem a pak metrem...