2. trimestr, jak jste se cítily?
🙂
Úplně v pohodě. Jen bývám navečer trochu unavenější a po větší námaze (dejme tomu tříhodinová procházka se psama, kde mě blboun vláčí na vodítku) mi trochu tvrdne a pobolívá děloha.
2.byl nejlepší, u obou..už ne návaly, ne prsa, ještě ne čurání a nepohyblivost 🙂
@lv ještě ne čůrání? Zajímavý. U mě teda bylo časté čůrání skoro od začátku. Nejhorší to bylo ke konci prvního trimestru, to jsem šla večer po ulehnutí do postele tak sedmkrát čůrat, než jsem konečně přesvědčila močák, že už v něm fakt nic není, a podařilo se mi usnout. A za noc jsem se budila minimálně třikrát. Teď je to zlatý, večer před spaním jdu jen dvakrát třikrát, a v noci se budím max jednou 😀
Já ted budu končit 2. trimestr a musím říct že super, minulý týden jsem sama vyspárovala celou koupelnu a pak jí i vymalovala 😀
Ted už se začínám cítit zase víc unavená a hlavně to břicho začíná být fakt velké takže zvažuju pro co je třeba se ohnout a co tam nechat 😀
omlouvám se za chyby
@zlupinka To jsi dobrá 🙂
Já zatím úplně v pohodě i okna umyju, na procházky chodím, dnes jsme se byli podívat v porodnici ať vím do čeho jdu, tak tam na mě hleděli jak na aktivistku 😀
Holky,kolik jste přibraly v tomhle trimestru a pokud jste byli na 2.screeningu, jak velká máte miminka? 🙂
Já jedu pořad skoro celodenní nevolnosti a 1-2 zvracení. O únavě nemluvím. Čekám holčičku a mužů říct,že předchozí dvě těhu s myma klouckama byla prochazka růžovým sadem....
Kdyby mi nerostlo břicho, ani bych nevěděla, že jsem těhotná. Občas jsem na to i zapomněla. 😅. Bylo a stále je mi fajn (ťuk, ťuk!), jen ty kila navíc už trochu cítím.
Zavidim tem co o tehu nevedej.. ja mam 26tt. Tvrdne mi bricho,vsechno me "tam dole" tlaci. Sem unavena, nemuzu se poradne vycurat.. ale je fakt ze uz aspon nezvracim, necejtim nevolnosti, a normalne muzu jist vsechno, takze i zdrava jidla, coz sem v prvnim trimestru nedavala. Uz ani prsa me nebolej. Takze mam jine bolesti, ale i presto se celkovecitim lepe nez v prvnim trimestru. Mam nahore 8-9 kg a prvni kde priberu je oblicej takze se sama sobe moc nelibim... pro me jsou to celkem tezke casy,ale mam uzasneho partnera - ten me drzi.
Pro mě byl hrozný první trimestr, až do začátku 4.měsíce jsem krvácela, takže jsme byli neustále vystresovaní. Až nyní si to začínám užívat 🙂 a kromě bolestí žeber od 22tt se cítím skvěle. Ale rozhodně nemám tolik energie, jako před otěhotněním, ale to taky přisuzuji tomu tříměsíčnímu ležení na začátku.
Ano přesně tak,každé těhu jiné 🙂 ve čtvrtek jsem přežila odběr plodovky, teď čekáme na výsledky. Jsem na nerva ale holčička vypadá OK a na utz byla chválena. Tak snad bude vše OK. Přála jsem si holčičku,tak to v pořádku musí být 🙂 byla jste některá na odběru? Jak Vám bylo? A bylo pak vše OK? Strach je strašný zmetek....☹ neměla jsem tam nic extrémního,trochu víc HcG a nižší PaPP A. Spíš to je na hraně. Ani jsem si nic nezjistovala. Nějak jsem se nechtěla nervit...

@domidlo výborně 😎