icon

20. týden těhotenství a vůbec nepřibírám na váze

peetta
25. dub 2014

jím už řekla bych normálně,první 4.měs mi bývalo pořád zle,ale nezvracela.su z toho aji špatná že vážím furt stejně,je to druhé těhu po 4.zamlklých těh.holky taky to máte(nebo měli) jste to také?myslím to "nepříbírání" 😉

betikap
•
25. dub 2014

já sem začala přibýrat až kolem 24 týdne, před tím sem jak mi bylo špatně schodila 3 kg.. 🙂 a pak sem za celí těhu nabrala 7kg 😀

pt1981
•
25. dub 2014

ahojky, dnes jsem byla na gyndě a od začátku těhotenství mám nahoře 1.5kg. Přitom bříško mám krásně kulaté a prsa se mi taky nalily.....

konidana
•
25. dub 2014

Nevím už kolik jsem přibírala, ze začátku jsem spíš hubla, a to mi nebylo nijak zle a cpala jsem se o106. Při prvním těhotenství to na mě začlo být trošku vidět asi až v 6.měsíci:D

faminka
•
25. dub 2014

Já dnes končím 20.týden a jsem porad 3 kg v minusu oproti začátku.... ale ono to podle me pak naskoci... prsa mam o dvě čísla větší a brisko už taky vypouklo... říkala mi doktorka, ze si to mimco bere z těla proste-a je to fakt, jsou mi Pres zadek a stehna vetsi i dřív vyřazený rifle...

ebro
•
25. dub 2014

Ahoj, já jsem v 29tt a to s dvojčatama a zatím mám furt o 4 kg míň než před těhu. Nejdřív jsem hubla že mi bylo zle a teď bych ráda jedla,ale mám těhu cukrovku tak skoro nic nesmim. Ale děti prý rostou normálně tak snad OK. Ale hubnout už prý nesmim, jinak půjdu na kapačky.

hanik87
•
25. dub 2014

Ahoj ja jsem v 23tydnu a ma nahore jen 2kg.u doktora vse v poradku mimi roste jak ma 🙂

gepe
•
25. dub 2014

@peetta zacala jsem pribirat az nejak v 24tt, za cele tehotenstvi narust vahy celkem +3,5kg 😀 pokud razantne nehubnes ci velmi hodne nepribiras, vahu resit nemusis 😉

t_novotna
•
25. dub 2014

@peetta Nedělej si s tím hlavu - ja na začátku těhotenství jen hubla, přitom mi zle nebylo, jedinkrát jsem nezvracela a mohla jsem sníst cokoli, kolem pulky těhotenství jsem se dostala na svoji váhu před otěhotněním a v 8 měsíci jsem na kontrole vzdy po týdnu mela 3 x stejnou váhu a doktorka to vůbec neřesila. Za celé těhu jsem přibrala 3 kg. Není pravidlem, že musíš hodně přibrat. Prostě miminko si z tebe bere to, co potřebuje, a dokud doktor neřekne, že je někde problém, tak bych to vůbec nehrotila 😉

petra2411
•
2. kvě 2014

Ahoj,při dceři jsem přibrala 16,5 kg, ráno mi bývalo špatně. .teď vůbec nevím,že jsem těhotná, od začátku ani jedna nevolnost, můžu jíst všechno a přibrala jsem kilo. Doktor říkal,že si dítě bere co potřebuje ze mě... 🙂

sedmiteckas
•
2. kvě 2014

@peetta ahoj, bud ráda, že se ti váha drží, jez normálně dál, tohle bych vůbec neresila, že nepribiram, tělo se zaridi, nechej to na něm 🙂 já jsem 28.tt a nahoře zatím asi 8kg, vazim se jen u doktora, váhu teď neresim.

lvicek2000
•
2. kvě 2014

Nevidim v tom problém. V prvním těhotenství jsem měla ve 20.tt plus jedno kilo, za celé teh. 6 nahoře a nikdy to nikdo neřešil a to jsem byla riziková kvůli jiným problémům. Buď ráda, ze nebudeš vorvaň 😀