icon

27tt a nebyla jsem na testech cukrovky

deniska2
1. črc 2019

Ahojte.byla sem objednana na testy na cukor.Ale Bohuzel sem se tam nedostala.Nejsem schopna abych rano nejedla a nepila po ranu mi nikdy neni dobre musím ihned neco skousnút..bala sem se vypít pul litru sladky vody a pak aby mi vzali krev a byt tam na lačno a do toho ti ukrutní vedra...Fakt sem to nedala...9.7.jedu na gyndu mam strach co nato rekne pani dr.je to tak duležite

annynka94
1. črc 2019

Nic na to neřekne, test je doporučený, ne povinný.. Já jsem jí jen podepsala papír, že mě o tom testu informovala a já ho odmítla a je to. 🙂 nejsme první ani poslední

terry1512
1. črc 2019

Pokud nespadáš do rizikové skupiny a nemáš problémy tak neplaš.
Já sem nebyla ani jednou.
Je to dobrovolné vyšetření, jako i všechna ostatní v těhotenství. 😉

korneliusa
2. črc 2019

@deniska2 Nemusíš absolvovat žádný test. Maximálně podepíšeš doktorce papír, že jsi byla poučena a test jsi odmítla. Jo, pindat může, ta moje taky pindá, když odmítám nesmyslný testy a vyšetření, ale to je tak vše, co může a navíc je to velice neprofesionální. Nejsme malé děti ve školce, ale dospělé a svéprávné ženy, které o sobě rozhodují samy. Ten test je beztak dost kontroverzní a není vyloučeno, že naopak nezpůsobuje potíže.

jironymou
2. črc 2019

@deniska2 Ahojky...ja byla...ale rano jsem se normalne najedla 🤣🤣🤣 a prosla jsem 🤣🤣🤣