29. tt - bolesti jako by od čípku. Měl někdo?

31. bře 2022

Zdravím, dnes jsem 29tt a od včerejšího odpoledne mám bolesti jakoby od čípku, vždy to rozbolí, párkrát v tom píchne a za chvíli znova, prvně to bylo po 2 hodinách, po hodině, po půl hodině a pak co 10-15 minut... Teplejší (NE vařící!!) sprcha nepomohla, dnes to začíná na novo, prvně bolest zad úplně dole jako včera a už i bolest od čípku.
Dnes mám naplánovanou kontrolu u doktora, jen sem se chtěla zeptat jestli to někdo taky tak zažil a kdyžtak co to bylo.
(Výtok nemám)

hasara33
31. bře 2022

Ahoj, od toho cca 29.-30. tt jsem to měla také, bolení spodku jakoby se mi chtěly vnitřnosti dostat ven vagínou 🤦🏼‍♀️😅 též záda a podbřišek 🙂 takhle to bylo až do porodu, někdy lepší někdy horší 🤷‍♀️ každopádně řekni to doktoru a on ti řekne popřípadě jestli je něco špatně 😉

autor
31. bře 2022

@hasara33 Děkuji za odpověď, já sem právě měla první těhotenství klidné bez bolestí vcelku, teď podruhé sem měla nějaké problémy ale rozhodili mě ty bolesti, samozřejmě sem počítala že každým dnem mě bude něco bolet ale přišlo mi právě divné, že to bolelo tak dlouho v takových intervalech a dnes na novo, sem z toho trochu vyděšená, bojím se předčasného porodu.

hasara33
31. bře 2022

Když máš dnes naplánovanou kontrolu, tak bych byla v klidu 😉 řekni to doktoru, on tě prohlédne a uvidíš 😉 ale věřím, že to bude ok 😊

lenerka1
31. bře 2022

U dcerky jsem něco podobného měla snad od 17tt, ale nepamatuju si, že by píchání přicházelo v intervalech, byla dost aktivní a měla jsem pocit, že to souvisí s kopáním do určitého místa, neřešila jsem to a brala jako běžnou těhotenskou obtíž. Když se mi zkracoval čípek před porodem, necítila jsem vůbec nic. Každopádně kontrola u doktora by měla vyloučit zkracování čípku.

autor
31. bře 2022

@lenerka1 No mě to právě vyděsilo, že to nebylo třeba jednou, dvakrát ale že to přichází v intervalech ... Před chvílí opět křečovité bolesti v podbřišku, až mi vyhrkly slzy, tak sem opravdu zvědavá co mi doktor řekne ...

9radka9
31. bře 2022

Dej vědět, bude to ok, třeba jen infekce, v těhotenství bolí kdeco

autor
31. bře 2022

@9radka9 Infekce mi byla řečena minule i kvůli zelenému výtoku ale bolesti sem právě neměla a výtok už také nemám, takže počítám, že už jsem vyléčená. No jak říkám, sem opravdu zvědavá, člověk je kvůli tomu věčně vystrašenej.
Každopádně děkuji za odpověď 👍

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru