Ahoj holky, pomůžete mi?
Dobrý večer, potřebovala bych pomoct spočítat cca den oplodnění. Absolutně nevím jak na to. Jsem už ve druhém trimestru a přítelova rodina si vzala do hlavy, že jsem přítele podvedla a nenosím jeho dítě. To není samozřejmě pravda. Přítel stojí při mě, ale chtěla bych s Vasi pomocí mu ukázat cca kdy... Je to hrozný nátlak a já už nevím jak jinak dokázat, že nejsem žádná zaletnice. Prosím tedy : poslední ms:24.6.2019
19.7.2019 test clear blue Digital, který ukázal 1 až 2 týdny.
Teď ultrazvuky : 28.8. Podle MS 9+2 dle ultrazvuku 9+3
20.9. Dle. Pm 12+4 dle ultrazvuku 13+4
25.9. Dle Pm 13+2 dle ultrazvuku 13+6
To se dělal kontrolní ultrazvuk, protože z 20.9. Jsem měla moc velikou odchylku
A 13.11. Dle Pm 20+2 a dle ultrazvuku 20+1
Holky pomozte mi to prosím spočítat. Ať jim zavřu pusu. Je to šílený nátlak. Dekuju moc.
@teraa567 Sry, bych se na ne z vysoka vysrala. Nejsi povinna jim nic vysvetlovat, ani dokazovat. Pro kristovy rany, zenska, mej trochu hrdosti.
Kdyby na me s timhle prisla manzelova rodina, asi bychom se videli na hodne dlouhou dobu naposled.
Na takovy veci se u nas rika: Nasrat a rozmazat. Ze se na ne prosimte zvysoka nevykasles.
@teraa567 dej si to do tehotenske kalkulacky...jinak nevim proc nekomu neco dokazovat,jedine,ze si ty sama nejsi jista...a natlak no,pokud jsi si jista,navrhla bych jim,at si oni zaplati test otcovstvi a daji ti svaty pokoj...
@marcicek84 já jsem si jista
Nejsem žádná raz dva tři. To nemám zapotřebí. To jsem jim taky řekla. Samozřejmě řekli, že ne
Jde o to, že přítel má z předešlého vztahu syna, u kterého se zjistilo po roce, že není jeho, i když na něj platil a staral se jak měl. Ale taky jsem jim řekla ano to mě mrzí je to smutné, ale já nejsem žádná jeho bývalá, abych tohle delala
@teraa567 tak jim po porodu zasli vysledky testu DNA s prilozenou fakturou, cislem uctu a menou, ve ktere platbu prijimas 🙂
Vykašli se na ně. Co si to vůbec dovolujou? Nemáš povinnost někomu dokazovat, s kým, kdy a kde. Důležité je, že to víte vy dva. Vůbec bych se s nima o tom nebavila.
@teraa567 Dobre rozhodnuti 🙂 Nenech se urazet, nenech si kalet na hlavu. Pokud mas v partnerovi oporu, pust to z hlavy a mysli si o nich sve.
@sudylichozrout to mám. Partner nepochybuje. Jen me to mrzí, protože to je jeho rodina. Ale aspoň vidím, že se o něj mohu opřít. 😊 Věř mi, že si myslím své a že jsem to své i řekla 😂a to mě začali pomlouvat ještě víc. 💪
Ona vam u toho rodina sviti? Obdivuju te, ze to jeste resis 🙂
@teraa567 ahoj Hod si údaje sem a hned budeš vědět 😉
https://www.maminkam.cz/tehotenska-kalkulacka#f...
Kolikaty tyden a den jste presne ted v tuto chvily?
@barcachejn 25+6 😊
Podle kalkulacky ktera pocita zhruba ten den ktery by jste mela otehotnet to melo byt 4.7.2019 🙂 delala jsem si tento vypocet take a vyslo mi to opravdu spravne 🙂 muze to byt asi plus minus nejaky den takze proste okolo toho 4teho 🙂 no drzim vam palce at se rodina brzy uklidni me takhle nekdo osocovat asi by si neco vyslechl a mela bych problem s takovimy lidmy dale komunikovat. Aby z vas nekdo delal behnu ktera nema dite se svim pritelem mi prijde teda drsne.
@barcachejn co vám budu povídat. Je to šílený. Hlavně o nervy. Přeci jen je to přítele rodina, tak jsem se vždy snažila, aby ty vztahy nějak fungovaly. Ale tohle už je i na mě moc. Uvidíme časem 😊 jinak moc děkuji 😊
Jak psaly už výše, řekla bych jim, že jim mileráda nechám udělat u miminka testy otcovství,které oni uhradí. Ale podotkla bych, že tím u mě skončili i když jim test ukáže, že dítě je jejich příbuzný.
Ahoj holky snažím se o miminko už 2 roki a před třemi týdny sem potratila samo volný potrat snažím se zase 🙏 a užívám Gynex kapky a kyselina listová

@teraa567 jinak cykly mám pravidelně. 27 až 28 dní. Délka ms 6 dní.