Bolestivé bříško v 17tt, boulička dole pod pupíkem

veraakubik
13. bře 2015

Holky mate to taky tak,nebo mate zkusenosti-cely den polehavam,neni mi moc dobře,mam pocit,ze se o me pokousi chripka,ale o co jde-když lezim na zachech tak místo briska mam dole pod pupikem takovou bouličku,jako by se miminko nejak vystrčilo zady-kdyz si to ,,prohnatam,, tak to boli-tlaci,nevim jak presne to popsat..Pohyby ještě necitim,bolickovat boulickujeme porad,ale dneska je to cely den,jinak když jdu,sedim,stojim tak je to v pohode..Taky to tak mate?Mam strach aby nebylo něco spatne..

im4fun
13. bře 2015

@veraakubik pokud máš strach, zavolala bych lékaři...To je asi nejjistější postup a určitě ti dobře poradí.

lucinka58
13. bře 2015

Taky bych zavolala lékaři. Já jsem hrozný plašan, takže pokud se se mnou v těhotenství děje něco co se mi nelíbí, tak raději jedu na kontrolu. Je to hlavně i pro náš klid, že nás lékař vyšetří a ujistí, že je všechno v pohodě 🙂 Jinak klasická bolest bříška je normální - natahuje se a zvětšuje se děloha, ale ta boulička - otázka. Osobně si myslím, že to mimčo nebude, protože by jsi ho nenahmatala....

veraakubik
autor
13. bře 2015

No minule jsem to rikala,ze mam strach jestli to nemůže byt tvrdnuti briska a předepsala mi magnezko..Prave jsem ji rikala,ze se mi občas zda jako by miminko vystrčilo zada a ja když jsem si brisko ,,prohmatala,, malinko to bolelo-jinak to neboli a ona mi prave na zaklade tohodle předepsala to magnezko.Ale dnes je to cely den když si lehnu porad citim bouli..Je v miste kde mi doktorka dela ultrazvuk..Jinak moje doktorka ma dnes dovolenou a nevim jestli teda volat na pohotovost-zase si rikam jak jim to po telefonu popisu.. 😒 Jinak jak rikam,nic me neboli pokud si nelehnu a nepromackavam-jiste ze ne silou,ale tak nezne..

lucinka58
13. bře 2015

To těžko říct. Tak pokud víš, že tě to nebolí, když nepromačkáváš, tak to nepromačkávej a buď v klidu 🙂 Kdyby se to zhoršovalo, tak si zajeď do nemocnice na pohotovost.

veraakubik
autor
13. bře 2015

Jsem teda tehotna po ctvrte,ale prozivam to vic nez to první,porad se pozoruju,kontroluju....Urcite kdybych mela pochybnosti,bolesti tak to nebudu rozebirat tady,ale okamzite jedu,ale takhle asi poslechnu.. 😉 Nemackat,budu v klidu a snad bude dobře..

lucinka58
13. bře 2015

Já jsem těhotná poprvé a myslím, že ze mě mají určitě taky všichni radost 😀 Ale je fakt, že jsem poprvé potratila, tak jsem teďka na sebe až mooooc opatrná 🙂 Moc gratuluju k tak velké rodině 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru