icon

Bolestivé bříško v 17tt, boulička dole pod pupíkem

veraakubik
13. bře 2015

Holky mate to taky tak,nebo mate zkusenosti-cely den polehavam,neni mi moc dobře,mam pocit,ze se o me pokousi chripka,ale o co jde-když lezim na zachech tak místo briska mam dole pod pupikem takovou bouličku,jako by se miminko nejak vystrčilo zady-kdyz si to ,,prohnatam,, tak to boli-tlaci,nevim jak presne to popsat..Pohyby ještě necitim,bolickovat boulickujeme porad,ale dneska je to cely den,jinak když jdu,sedim,stojim tak je to v pohode..Taky to tak mate?Mam strach aby nebylo něco spatne..

im4fun
•
13. bře 2015

@veraakubik pokud máš strach, zavolala bych lékaři...To je asi nejjistější postup a určitě ti dobře poradí.

lucinka58
•
13. bře 2015

Taky bych zavolala lékaři. Já jsem hrozný plašan, takže pokud se se mnou v těhotenství děje něco co se mi nelíbí, tak raději jedu na kontrolu. Je to hlavně i pro náš klid, že nás lékař vyšetří a ujistí, že je všechno v pohodě 🙂 Jinak klasická bolest bříška je normální - natahuje se a zvětšuje se děloha, ale ta boulička - otázka. Osobně si myslím, že to mimčo nebude, protože by jsi ho nenahmatala....

veraakubik
autor
•
13. bře 2015

No minule jsem to rikala,ze mam strach jestli to nemůže byt tvrdnuti briska a předepsala mi magnezko..Prave jsem ji rikala,ze se mi občas zda jako by miminko vystrčilo zada a ja když jsem si brisko ,,prohmatala,, malinko to bolelo-jinak to neboli a ona mi prave na zaklade tohodle předepsala to magnezko.Ale dnes je to cely den když si lehnu porad citim bouli..Je v miste kde mi doktorka dela ultrazvuk..Jinak moje doktorka ma dnes dovolenou a nevim jestli teda volat na pohotovost-zase si rikam jak jim to po telefonu popisu.. 😒 Jinak jak rikam,nic me neboli pokud si nelehnu a nepromackavam-jiste ze ne silou,ale tak nezne..

lucinka58
•
13. bře 2015

To těžko říct. Tak pokud víš, že tě to nebolí, když nepromačkáváš, tak to nepromačkávej a buď v klidu 🙂 Kdyby se to zhoršovalo, tak si zajeď do nemocnice na pohotovost.

veraakubik
autor
•
13. bře 2015

Jsem teda tehotna po ctvrte,ale prozivam to vic nez to první,porad se pozoruju,kontroluju....Urcite kdybych mela pochybnosti,bolesti tak to nebudu rozebirat tady,ale okamzite jedu,ale takhle asi poslechnu.. 😉 Nemackat,budu v klidu a snad bude dobře..

lucinka58
•
13. bře 2015

Já jsem těhotná poprvé a myslím, že ze mě mají určitě taky všichni radost 😀 Ale je fakt, že jsem poprvé potratila, tak jsem teďka na sebe až mooooc opatrná 🙂 Moc gratuluju k tak velké rodině 🙂