icon

Boule u pupíku v těhotenství

sabinkamichalek
25. bře 2017

Holky jdu si pro radu pár dní mě bolí oblasti pupku. Od včera mám boulí u pupku a dnes mi z něho tekla i malinko růžová krev a Vodička. Mám tam jizvy po operaci může to být tím že mi roste bříško?

Boule u pupíku v těhotenství
rory_g
•
26. bře 2017

Ahoj, vypadá to jako kýla, ale ta krev je divná...zajela bych raději na pohotovost...

alcar
•
26. bře 2017

Ja mam taky trochu bouli u pupiku. Ale beru to tak, ze jsou proste ty vazy kolem toho pupiku ted v tehu oslabene, jak deloha roste. Hodne tehulkam ten pupik uplne vyleze. Mozna neco napovi i tahle diskuze. https://www.modrykonik.cz/forum/zdravotni-komplikace-v-tehotenstvi/bolest-napeti-kolem-pupiku-v-tehotenstvi/

sabinkamichalek
autor
•
26. bře 2017

Na pohotovost nemohu přítel je odjezdy a kdyby si mě tam nechali nemám kam dát syna

rory_g
•
26. bře 2017

no nevím, za komplikace to nestojí...holt by přítel nikam nejel, nebo jim řekneš svou situaci a budou tě ošetřovat ambulantně...každopádně ten výtok není normální, navíc jsi těhotná, tak se rozmysli 😉

jullli
•
26. bře 2017

Bohuzel to vypada na kylu , nevydrzela brisni stena sekret jenprimo z pupiku a to neni moc dobre urcite aspon dpjed na kontrolu

rubika
•
26. bře 2017

Jak dlouho jsi po te operaci? Rozhodne by to chtelo zkontrolovat. Uz jen pro klid tvoji duse. Pokud ti tam neco prosakuje je treba zjistit pricinu. A na pohotovost sebou klidne vem prcka. Na gynde na pohotovosti takovy natresk nebude, ze by jste nekde cekali hodiny.

sabinkamichalek
autor
•
28. bře 2017

Holky tak jdu dnes k doktorce zhoršilo se to tak už se bojím :( nevíte někdo zda se dávají na to antibiotika či se to řeší hospitalizaci? Ať vím na co se pripravit

sabinkamichalek
autor
•
28. bře 2017

Operace laparoskopicky v roce 2009 syn se narodil 2011 u syna jsem žádný takový problém neměla až teď :(

alcar
•
28. bře 2017

@sabinkamichalek ja si myslim, ze na to dostanes maximalne nejakou masticku a bude se to jen sledovat. Ted v tehotenstvi s tebou nic jineho podle me delat nebudou.