Bušení srdce před spaním 19tt

valkyra222
14. dub 2017

Už třetí den si všímám ze večer při ulehnuti mi bije víc srdce než obvykle a mam nějak divne dýchání nevím jak to nazvat...dušnost? Včera ráno se mi stala divná věc. Udělala jsem si snídani sedla k ní a najednou jsem viděla na pravém oku barevnou menší skvrnu. Neviděla jsem co dělám pravou rukou. Během deseti minut se skrvna začala stehovat na pravou stranu oka a rozlezat do tvaru půlměsíce až když byla v pravém koutku pravého oka tak jsem viděla jak tam všechno vlni 😔 po deseti minutách to přestalo ale já byla vyděšená. Volala jsem hned doktorce a ta řekla ze si mam změřit tlak. Měla jsem 159/79 jelikož si ještě beru magnesko na tetanii vypila jsem hned Magnosolv pak mě celý den šíleně bolela hlava a měla hnusný tlak za očima. Zažil někdo něco podobného? Teď 4 dny si mam měřit tlak a kdyby byl vysoký tak mam šupem ležet do nemocnice :( tlak se držel i odpoledne u doktorky mi naměřila 149/77 a večer už jsem měla 129/79 :( mám strach abych neskončila s preklampsii 😔

apelinka
14. dub 2017

Ahoj, já jsem teď 19+3 a to s tím dýcháním a bušením mám také... Také se léčím s tlakem, beru 2x denně Dopegyt a nejdřív se mi to stávalo ve vaně, když jsem tam jakoby poležela. Moje mamka třeba vůbec nemohla ležet v těhotenství na zádech, dělalo se jí strašně zle, tak jsem si myslela, že to byla jen špatná poloha v té vaně, a proto se mi hůř dýchalo.. Pak se mi to stalo i ve stoje a nyní je to kdykoliv, třeba to mám i teď, když sedím.. Přesně jak píšeš, takový jakoby divný tlak, kdy se musím zhluboka nadechnout/prodechnout? Těžko se to popisuje... Každopádně to po velikonocích půjdu probrat s dr. Mám za sebou Hellp Syndrom, tak si ten tlak taky hlídám, po navýšení dávkování se tlak drží, ale také nevím, co si mám myslet o tom divném dýchání a bušení srdce, to někdy cítím až v krku. Navíc je to u mě tak, že jak to samo přijde, tak to odejde.. Třeba někdo napíše ještě podrobnější zkušenost.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru