icon

Byl z kávového zrna kluk?

pampeliska11
30. čer 2017

Holky, slyšeli jste nekdy o tom, že by mamince dr ukázal kávové zrno v 21tt a byl to nakonec kluk ? v 15tt v nemocnici mi rekli kluka, pak v 17tt rekl dr taky 90% kluk a pak 21tt strasne dlouho hledal a pak rekl, že nevi co rekl minule, ale ze ted holka. ukazal mi 3 carky.. ja ze rekl minule kluka a on ze to nechame na priste ted uz to bylo fakt dlouho a ze kdyby mi predtim nerekl kluka, tak si je dnes jisty holkou... nevim co mam cekat... popravde jsem se hrozne tesila na kluka a citim se hrozne, ze se neumim smirit s holkou :( i jsem to oplakala jsem hrozna :( jednu holcicku uz mam.

Strana
z2
blahova_andrea
30. čer 2017

no rozhodně se častěji stává, že řeknou holka a je to pak kluk než opačně 😉

pampeliska11
autor
30. čer 2017

@blahova_andrea strasne se stydim jak jsem to oplakala... hrozne jsem se na kluka tesila... ale opravdu ty 3 carky asi budou ta holcicka... citim se kvuli tomu hrozne jak to neumim prijmout :( mela jsem vysnenou rodiu... holcicku, klucika a ted... jsem hrozna hrozna... :( 😢

haaaluska
30. čer 2017

My kluk 100% a potom holka,isto by som neplakala kvoli pohlaviu ale hormony uraduju🙂

radulka57
30. čer 2017

@pampeliska11 tady to určování pohlaví na několikrát je tak stresující, chápu tě! Já bych oplakala kluka, chci druhou holčičku 🙂 ale každej má svý přání. Myslím ale že to kluk bude, jako v 17tt když viděli pindíka tak ten už se jen tak neztratí, ten se ztratí maximálně v tom 12tt, protože poštěváček je taky v ten čas velikej. Třeba tím jak je to dítě v 21tt už veliké tak to vše líp zakrylo! Kdy jdeš zase na kontrolu?

blahova_andrea
30. čer 2017

@pampeliska11 netrap se tím. já kdysi děsně chtěla holčičku a obrečela jsem kluka 😀 u druhého mi to bylo jedno, klidně by to mohl být zas kluk a ona to byla holčička 😀 já nevím...holčičku jsem viděla a jako tři čárky mi to až tak nepřišlo. fakt jako dvě půlečky 🙂 tři čárky by klidně mohly být kulky a pindík, ne? 😉 neházela bych flintu do žita. mě tu holčičku na jisto potvrdili až kolem 30tt, i když já o ní byla dávno přesvědčená i bez utz. a kdyby náhodou...třetí je naprosto vyloučené? 🙂

pampeliska11
autor
30. čer 2017

@radulka57 jdu 19.7 ... ja furt jen brecim a i proto, ze jsem takova krava blba, ze mam byt rada, ze je miminko zdrave! i zas pindika nevideli jen nejakou spendlikovou hlavicku rikal a priklanim se spis k tomu, ze to byl pupecnik nebo neco takoveho... nadeje si moc nedavam spis jen potrebuji utesit ze dve holky jsou skvele! ne je to lito kvuli tatkovi on se tak tesim na syna a ja take... on to vzal ale lip nez ja, ja se nedokazu ovladnout :(

pampeliska11
autor
30. čer 2017

@blahova_andrea ja si tak jista klukem i vnitrne, ale vcera co jsem videla... 3 carky vedle sebe a to vis ze jsem uz koukala na google utz na holcicky a vypadalo to totozne... ja krava blba jsem ho tak presvedcovala v 17tt at mi to rekne, mela jsem byt radsi sticha... kdyz mi rekl kluka 90% tak jsem stestim brecela a ted zase smutkem,.. treti ne, nechceme a ani bych uz kvuli zdravi asi nedala.

radulka57
30. čer 2017

@pampeliska11 no za mě dvě holky jsou to nejlepší co by mě potkalo 😀 dyt budeš mít dyžtak dvě princezničky 🙂 já se nemůžu dočkat až mě pohlaví řeknou! No já si ale ještě počkám.

pampeliska11
autor
30. čer 2017

@radulka57 prave se bojim, že se z dvou holek zblaznim :/ a ze drahy s nama nebude tolik casu ..a ze budu na ne sama a podobne,.. ale on nasi malou miluje a i uhou bude a zase si myslim, ze 2 holky maji do budoucna lepsi vztah spolu i v dospelosti jak bracha a segra

soyevita
30. čer 2017

@pampeliska11 Mám 4holky a rozhodně mě to netrápí,naopak jsem ráda.Ale já to vždy věděla,že čekám holčičku,u 3 těhotenství mě gynekoložka zmátla,tvrdila mi,že je to kluk a já prostě cítila,že je to holka.Byla jsem zmatená a za 3týdny to byla najednou holčička😂
Neřeš pohlaví,vždyť je to úplně jedno,jestli holka nebo kluk😉

pampeliska11
autor
30. čer 2017

@soyevita děkuji 🙂

yelowangel
30. čer 2017

@pampeliska11 Hele my jsme se setrou taky jenom 2 holky a kdyby naše mamina neudělala pár výchovných extrapřešlapů tak si myslím že bysme byli i fajn parťačky. No jo aspoň vím co nemám dělat/říkat a to nejenom u holek, protože neustálý omílání toho jak je druhej sourozenec lepší by lezlo krkem i dvěma klukům nebo párečku. Takhle jsme si to vyříkali až v dospělosti a teď se aspoň snesem v jedny místnosti. A taťka byl rád že má 2 holky, v rodině byli jak holky tak kluci takže v podstatě viděl že o nic tak extra nepřišel a že s klukama je to složitější. Dokonce v ulici jsme měli starší holku, mladšího kluka a když s ním měla dělat úkoly brečela že nebude že ji bije 😉 Ono má svoje obojí pro i proti. Hromadu věcí holčičky po sobě podědí takže i finančně ušetříte a pokud tatínek sní o fotbalistovi nebo hokejistovi tak proč holky od malička ke sporu nevést třeba to aspoň jednu chytne. Navíc i co se týče hygieny a takový ty obecný péče máte natrénováno a víte co můžete čekat a nemůžou vás pak překvapit třeba problémy s varlátkama. Zatím to nech plavat, věci kupuj v neutrálních barvách a po porodu uvidíte. A neboj i tu holčičku budeš milovat stejně jako bys milovala chlapečka.

radulka57
30. čer 2017

@pampeliska11 no určitě dvě holky jako ségry spolu táhnou líp 🙂 já sama mám 3 ségry, ani jednoho bráchy a jsem štastná že to tak je 🙂

pampeliska11
autor
30. čer 2017

moc dekuji holky, hodne jste mi pomohli. rikam, ze nikde neni napsano ze budouciho zete muze mit rad jako syna. jak muj tatka jeho

blahova_andrea
30. čer 2017

@pampeliska11 tak dvě holčičky jsou super. oni chlapi sice chtějí často kluka, ale většina je děsně poprděná z holek. mám i kamarádky, co mají holky tři. znala jsem i jednu rodinu, kde byly čtyři 😀 neboj. to jsou hormony. srovná se to a najdeš si výhody na tom, co to je ať už porodíš kluka nebo holku

summer2012
30. čer 2017

@pampeliska11 Můj táta chtěl kluka a měl dvě holky a vyhrál si s námi ne skutečně a hlavně my dvě jsme si vyhráli spolu 😉 a švagr vychovával s první přítelkyní jejího kluka a holku a pak s druhou její holky teď se třetí má vlastní holčičku a moc by chtěl aby druhé byla taky holka, že je skvělý jaké dovedou být parťačky a hlavně se snáz vymyslí zábava, program, pohádky - mají podobný vkus 🙂 a dobrý chlap netráví čas s rodinou podle pohlaví dětí ale protože chce...a pokud to ten tvůj v pohodě přijal tak to očividně dobrý chlap je a nemáš se čeho bát 😉 užívej si rodinku ať už to bude kluk nebo holka a netrap se, že to tak prožíváš, je to přirozené čekala jsi chlapečka a teď je to jako by ses nim loučila (byť jen s tou představou) a hormony tomu dvakrát nepřidají 🙂

blahova_andrea
30. čer 2017

@pampeliska11 tak to mohu taky potvrdit. řekla bych, že táta má lepší vztah s mým chlapem než s bráchou 😅

biedronka10
30. čer 2017

@pampeliska11 klid, taky jsem obrecela ze cekam holku, pocitala jsem s klukem....mela jsem velky problem se s tim smirit po tom vsem....byla jsem zvykla vychovavat klujy, s holkama to neumim a dneska? Modlim se kdy uz konecne vyleze, prenasim, a tesim se na ni, tak holt kluk bude pak no.

ivankaaa888
30. čer 2017

Tak muj chlap chce zase holcicku,kluka mame.Na utz 12+4dr rekla ze si mysli ze holcicka ale ja tomu moc neverim no a kdyztak budou dva kluci ale brecet kvuli tomu nebudu...hlavni je prece zdravicko.A dve cacorky je super😙

biedronka10
30. čer 2017

Jeste dodam, kdyz vidim v ulici prochazet maminku vezouci 16 leteho syna na vozicku, ktery misto slov vydava jen skuhrani a klepe s sebou....tehdy se matce narodili dvojcata - holka a kluk, zdravi. Jenze v 6 mesicich jim diagnostikovali detskou mozkovou obrnu. Mala to vzala hopem a v roce zemrela. Maly zustal postizeny, matka dala vypoved v praci a jeji pece je 24 hodin denne o syna. Do toho manzel mel autonehodu a prisel o nohu - invalidka. Kdyz to vidim tak si rikam jak se rouham, kdyz si casto postesknu ze necekam kluka. Pak ale se doktorum neco nezda, treba monitor a me je razem u zadku jestli je to holka nebo kluk, chci jen aby byla zdrava. A pak se dal uvidi. Proste to tak ma byt, tak tp tak bude, vse se deje protpze to ma vyssi vyznam.

rejni
30. čer 2017

Ahoj 😊 Tak mi řekl můj gynekolog v 16tt kluk..velká radost, protože jsme si to přáli, teda hlavně chlap, já chtěla obě pohlaví 😁 a i jsem tak nějak cítila, že to bude kluk, nebylo mi zle, pleť celé těhotenství krásná..Za pár dní! jsem šla k jinému Dr na 3D fotku tudíž už 17tt a Dr řekl holka 😁 zkoumal pak dluho a říkal dávám tomu 90%.. Tak mě to tak nějak zamrzelo hlavně ta "výměna" že mi bylo smutno po klukovi 😁 chlap stále doufal v kluka 😁 v 19tt na fechu zase jiný Dr - holka na 99% 😊 Já už s tím zžitá, chlap stále doufá v 1% 😂 v 21tt 2.screrning zase jiný doktor - vybafnul na mě s klukem 😂 tak jsem mu řekla jaké máme tipy tak koukal koukal a říká asi fakt holka jen že jsou stydké pysky nějaké větší 😁🙈 v 23tt jsem šla zase na 3D, stejný doktor co při druhém tipu a říká vyšitá holčička na 100%..přikládám 3D fotku pohlaví 😊 a podotýkám že se malá žáden utz neschovávala, nožky roztažene.. Už jsem sebrala odvahu koupit i něco růžového 😁 ale ty větší věci mám v neutrálu.. Nějak mě to pořád hlodá 😁 Dr na tom fechu říkal že se stát může že je pindik prilepeny ke stehýnku a varlátka nemusí být ještě sestouplé ale při naší fotce je to asi zřejmé 😁 chlap už se pomalu smiřuje, těší se na Nelinku a podruhé to snad bude kluk 😊 první těhu na podzim nám nevyšlo měli jsme VVV takže jsem se jen modlila v zdravé mimi..což je opravdu to nejdůležitější 🙏 ale sama vím jak ta výměna semnou zamávala 😁

luska__
30. čer 2017

@rejni Renatko, to je prostě Nelinka <3

rejni
30. čer 2017

@luska__ no Joo, když vám řekli pindíka a pindík zůstal 😁 To víš, že už vím, že to je Neli ale musím náš příklad poslat dál 😁 Joo a ani jsem ti neřekla, šéfka z práce mi v pondělí říkala.. Oni měli pár tipů holku, pak kluka a dokonce když začala rodit jí na příjmu při utz řekla doktorka..a víte co čekáte jo? Holčičku 😂 šéfka málem spadla z křesla, tak mi to říkala ale narodil se kluk..takže jak to ti doktoři určují 😁 já už prosím holčičku 😁🙏

pampeliska11
autor
30. čer 2017

@rejni a nemá tam neco navíc ? :D

plea
30. čer 2017

@pampeliska11 s manželom máme jeho dve dcérky v striedavke a túžili sme po spoločnom miminku, ideálne chlapčekovi. Mala som pocit, že sa zadarilo a čakáme chlapca. A na 1.screeningu bum, dve holky 😀. Takže može byť fakt "horšie" ;). V skutočnosti je to úžasné, máme doma 4 baby, čo vyvoláva u okolia od pobavenia až po ľútosť, ale všetky 4 sú skvelé a nevymenili by sme ich za žiadneho chlapca 🙂. Keď sa malá narodí, tiež si po nejakej dobe budeš hovoriť, nad akými kravinami si to v tehotenstve rozmýšľala 🙂 Tak hlavu hore!

rejni
30. čer 2017

@pampeliska11 kávové zrnko to je 😃 jako třeba moje mamka mi říkala a to nahoře není fakt malý pindík? 😃 ale spíš bude klitoris takový výrazný.. 😁

radulka57
30. čer 2017

@rejni
@pampeliska11 jj poštěváček je u holčiček veliký, dyť i když se narodí tak celý to přirození je nateklý!

yerry
30. čer 2017

@pampeliska11 znám paní která čekala na 100 % holčičku, potvrzenou na genetice ve 13 TT, a následně ještě X krát.... Pokaždé se ptala, jestli je to určitě holka, jelikož ji měli už jako Benjamina a věděli že další už nebude a před tím měla 3 odrostlé kluky... No chtěla si to miminko v růžovém užít dosytosti.... No ještě prý i před porodem se na vyšetření ptala jestli to bude holka a prý jo.... No a vozili klučinu v růžovém kočárku.....

pampeliska11
autor
30. čer 2017

to je hustý no, ja už se smiřuji s holčičkou <3

kristynatita
30. čer 2017

@pampeliska11 ano, me nevlastni sestre porad tvrdili kluk, kluk, a pak nakonec holka...

Strana
z2