icon

Čekám chlapečka, jsem zklamaná

zuzana0809
28. kvě 2016

Ahoj holky.Včera mi doktorka oznamila,že na 80% čekám chlapečka.Jsem ale zklamaná a cítím se kvůli tomu hrozně 😉 .Doufala jsem v holku.Teď si připadám hrozně.Jako nějaká mrcha.Přítel je šťastný,muj táta mi včera dovezl kytku a gratuloval mi k tomu že čekám chlapce ale mě je hrozně smutno že nebude holka.Myslite že to přejde a budu se radovat i z toho chlapečka?Mám strach že, jsem už teď zlá matka.Hrozně se stydím.....

Strana
z6
evcann
15. čer 2016

@trachea me taky kluci jako miminka prijdou hezci, uz kolikrat jsem si to rikala, ono natrefit na hezkou holcicku je umeni 🙂

Jinak ja mam dva kluky a jsem za ne rada, nejsem nejak stavena na holky, je sice pravda, ze vnoucata jsou pak lepsi od holek, ale i tak bych nemenila a jsem za kluky nejradeji

drzticka81
15. čer 2016

@urtica taky si myslim, ze si nas deti vybiraji, aby nas necemu naucili....kamoska taky sstrasne chtela holku, prej ze s kluky neumi mluvit-ma 4 syny....od kamosky bracha se zenou jsou aktivni lide, sportovci a vybral si je syn se srdecni vadou- mozna, aby zpomalili? aby zjistili, ze ne vsichni jsou na sport???? a jeste jeden priklad-od kolegxne dcera cekala prvni dite- uplne si vybavuju jak ona i ta ma kolegyne -babicka odmitala kluka, ze absolutne v zadnem pripade (od druhe dcery mela uz vnucku a cekali dalsi holku)-nakonec se narodil predcasne chlapecek-jak se o nej baly!!! bohuzel je po porodu postizeny......a jak se o nej stara a miluje ho, a ma druheho syna!!!!!!

urtica
15. čer 2016

@drzticka81 Ano, to je myslím přesné...mně se vybavil jeden kamarád, jehož otec je velký macho a chlap se velkým CH, velmi egocentrický a velmi mužský typ...no a jeho syn spíš tišší typ a - je homosexuál. No, tatínek se s tím zatím nesmířil, snad to časem skousne...
Já měla tedy "výhodu" v tom, že jsem se enormně bála o zdraví našeho potomka a o to , abych zas nepotratila, takže pohlaví mi bylo taky šumák...

zborilova1989
15. čer 2016

@drzticka81 no šatičky to je další kapitola. já sama měla na sobě šaty jen jednou a to na maturitním plese z povinnosti 🙂

sovice
15. čer 2016

@zuzana0809 Zuzi,kluci jsou fajn a mají to v životě jednodušší ....a třeba to jednou budeš mít jako já 🙂 2 bobygardy a pak až ta princezna,opatruj se a netrap se tím jak to ted cítíš,stává se to,jen se tím některé budoucí maminky nesvěřují 🙂 měj se hezky 🙂

loc
15. čer 2016

@alikam presne tak, mne mama porad vycita, jak je nestastna, ze ma zrovna me, jak se jiny zensky maji apod. A taky, ze ji mrzi, ze ma jen me (druhe uz mit nemohla). A pohlavi ji tvrdi bylo fuk, i kdyz teta rika, ze pry za holku byla rada. Taky me to dost zranuje, ale tim, jak to do me porad husti, jsem uz nejak otupela a je mi to fuk. Ale urcite nekde v podvedomi me to stale trapi... Ted, kdyz mam dva kluky, rika mi, ze je to lepsi, ze pry s nima v dospelosti nejsou starosti (se mnou teda taky nebyly, ona povazuje za starosti to, ze jsem si napr par tydnu pobrecela po rozchodu apod.), ja myslim, ze to neni o pohlavi, ale o konkretnim diteti...

@zuzana0809 ja teda taky vzdycky chtela holku, navic u nas v rodine z maminy strany byly x generaci jen samy holky, tak jsem s tim i tak nejak pocitala. U prvniho jsem byla nejdriv trochu prekvapena, i ukapla slza, ale hned jsem si zvykla a vlastne mi pak prislo, ze mit kluka je super, byla jsem za nej rada. Ale teda holcicku jsem chtela porad. A ted u druheho mi vubec nevadilo to, ze zase kluk kvuli pohlavi samotnemu, ale jelikoz treti neplanujeme, bylo mi strasne lito, ze (pravdepodobne) nikdy nepoznam, jake to je mit holcicku. I kdyz mam oba moc rada a nevymenila bych je, stejne mivam casto myslenky na holcicku a ze ji nikdy nebudu mit. Jsem zvedava kdy/jestli to nekdy prejde. A ty se neboj, takovy pocity jsou uplne normalni, za to, ze jsme vic nastavene na nejake pohlavi, nemuzeme a to, jak to citime, neovlivnime. Ale garantuju ti, ze i kdyz se narodi to jine pohlavi, nez chceme, nejde to miminko nemilovat😉. Takze vse bude jiste ok 🙂

andulik__
15. čer 2016

@zuzana0809 ja si teda nemuzu pomoct. Ale me to prijde jako malichernost byt zklamana z toho ci onoho pohlavi. Bud rada ze cekas zdrave miminko, nemusis na odbery plodove vody, nemas zdravotni komplikace.

evcann
15. čer 2016

@andulik__ presne tak, ja mam kluky umelym opl. a jsem vdecna, ze vubec nejake deti mam a ze jsou zdrave, to je nejvic, nad tim nic uz neni 🙂

zuzana0809
autor
15. čer 2016

@andulik__ Ano,je to malichernost.Taky si to už říkám.S stačilo pár dní a vidím to jinak.Už se směji tomu jak jsem bulela jak želva a přitom neměla důvod😃

verusky
15. čer 2016

@zuzana0809 omluv se mu do briska a vic uz na to nemysli 🙂 🙂 🙂
jsi a budes stastna, ze ho mas!

zuzana0809
autor
15. čer 2016

@verusky Já už se moc a moc omluvila neboj😃. Už ví, že máma je plašan.Děkuju

luciaveli
16. čer 2016

Zuzi, vubec nebud smutna. Ja byla taky zklamana a je dobre ze je clovek tehotny 9 mesicu... Za tu dobu si na tu predstavu zvyknes a smiris... Ted je muj syn mazlicek, uz mu jsou dva roky a jsem stastna, ze ho mam..

babanci
16. čer 2016

@luciaveli To máš pravdu, já potřebovala těch 9 měsíců na to, abych se smířila s tím, že moje dcera čeká v 18 letech dítě. A že budu v 41 letech babička. 😀 A jakpak jsem si zvykla a holčičku, dnes 11 letou, mám šíleně moc ráda.

michaela_2
16. čer 2016

@babanci Moje maminka se poprvé stala babičkou ve svých 42 letech 😀 ( mě bylo 22), o necelé dva roky později už z ní byla babička dvojnásobná.
A ještě teď, když někam s dětmi jde (4 a 2,5 roku), si lidé myslí, že je jejich maminka a ne babička 🙂

babanci
16. čer 2016

@michaela_2 To se mi taky stává a je to příjemné. Tedy bylo. Moje dcera totiž zemřela a teď je maličká opravdu moje. Jsem teď babičkou podruhé,čerstvě,po 11 letech.

michaela_2
16. čer 2016

@babanci Ano, teď si uvědomuji, že už jsme na sebe myslím v jiné diskuzi narazily? Je to smutné, jaké osudy někdy život připraví.........☹

frydolinka
17. čer 2016

Ahojky, tak mám po 1. screeningu ve 13. týdnu a na 70 % je to zase kluk 😕 😕 😕 . Máme doma už 2, tak to bude veselý 😀 😀 😀 . Je naprosto v pořádku, tak to je hlavní. Měla jsem z toho hrozný strach.

zuzana0809
autor
17. čer 2016

No a já byla dnes v poradně a paní doktorka mi oznámila, že se mi omlouvá, ale už si není jistá jestli je to kluk.Že možná se spletla a je tam Pipina ale že mám počkat do příští kontroly a uvidíme.Tak to je mazec😱

zuzkamed
17. čer 2016

Já chtěla spíš kluka (ale v zásadě mi to bylo jedno) a když mi řekli, že to bude holčička, tak jsem cítila mírné zklamání. Ale po pár dnech jsem se s tím srovnala a teď bych neměnila za nic na světě. A ještě když vidím, jak je z ní její tatínek "poprděnej". Ony to ty holčičky s chlapama umí už od malinka 🙂 Neboj, určitě to pak řešit nebudeš, jestli je to holka nebo kluk a budeš mít ráda oba stejně.

vendulao
20. čer 2016

i já čekám chlapečka a to mám doma už jednoho raubíře 5 let 🙂 manžel doufal v holčičku, prý páreček,holt to nevyšlo,ale mě to kupodivu vůbec nevadí.Také jsem si přála holku,ale jelikož mám dost zdravotních problémů ( cukrovka 1typ, různé potravinové alergie, momentálně i kontroly na hematoligii kvůli možné tromboze, dále jsem prodělala nedávno anginu kdy jsem dostala penicilin) tak se jen modlím, at je zdravý.... nic jiného už ani nechci..

mar_tule
20. čer 2016

Take cekam chlapecka, teda na velkym ulz ve 22tt mi to dr. oznamil a dva tydny predtim mi moje doktorka rekla ze by to mohla byt holcicka. Takze uz jsem se tesila na princeznu a cekala ze mi to dr. Potvrdi.. a opak, vyvratil:( prepadl me smutek..tak jsem si rikala ze jeden klucina mi staci.. jsem rada ze je vse ok, zdravi atd, ale ta predstava holcicky me nepustila a nejak douvam, ze tam nekde je.

zuzana0809
autor
7. črc 2016

Ahoj holky.Tak na ona je to nakonec ta holka😂

zuzana0809
autor
7. črc 2016

Byla jsem na 2.screeningu a pan doktor mi říká, že je to holka jako lusk.Čumim jako blázen,povídám že to je přece kluk a ne holka.On se smál a ukazoval mi pipinu.Říkal,že jestli je toto kluk tak on je jelen😃.

rozzaarka
7. črc 2016

@zuzana0809 budes ho milovat vic, nez cokoli na svete 🙂 taky jsem chtela holcicku, mam dva kluky a nedala bych je za nic na svete 🙂 az ho budes drzet v naruci, on se na tebe bude usmivat... boze to jsou tak uzasne chvilky 🙂 opravdu se neboj 🙂 kdybys chtela, klidne napis 🙂

alikam
7. črc 2016

@zuzana0809 Tak to je paráda, gratulace k vytoužené holčičce 😀 zatímco vy už jste teď zvyklí na chlapečka, co.. 😀 Já u druhého snad založím diskuzi, přijde mi, že to fakt většinou pomáhá.. 🙂

zuzana0809
autor
7. črc 2016

@alikam Jasně a těch modrých věcí😃.No já se snad zblaznim😃.Asi pomohla ta diskuse fakt.Moje doktorka si byla tak jistá a ono prd.Mě už bylo úplně jedno co to bude,hlavně jsem si říkala ať je to zdravé.Ale radost fakt mám😘

babanci
7. črc 2016

Tohle jsem přesně zažívala s mou prostřední dcerou, když čekala svoje první a jediné dítě. Strašně si přála holčičku a já taky. Ale pan doktor viděl kluka a to dokonce 3 x, tak jsme se smířily a vybraly jméno pro kluka a nakoupily hromadu zelených a modrých věcí.... máme Anežku. 😀

rozzaarka
7. črc 2016

@zuzana0809 Jee, tak gratuluju 🙂 ze ja blbka tu diskuzi nezalozila ani jednou 😀

zuzana0809
autor
7. črc 2016

No a přítel mi oznámil, že do tří let už toho kluka, ale opravdu potřebuje.Asi je maličko zklamaný.😃Rozhodla jsem se že u druhého miminka si nenechám říct pohlaví.Kdybych nebyla zvědavá tak byl klid😉

lenalena333
8. črc 2016

Nejsi v tom sama,čekám kluka a to na 100% když mi to říkaly fakt jsem byla zklamaná a pořád s tím nejsem tak nějak smířená :( Partner má radost,vím že až se narodí bude to jedno ,hlavně když bude zdravej po tom všem čím jsme si prošly.

Strana
z6