Čekám chlapečka, jsem zklamaná
Ahoj holky.Včera mi doktorka oznamila,že na 80% čekám chlapečka.Jsem ale zklamaná a cítím se kvůli tomu hrozně 😉 .Doufala jsem v holku.Teď si připadám hrozně.Jako nějaká mrcha.Přítel je šťastný,muj táta mi včera dovezl kytku a gratuloval mi k tomu že čekám chlapce ale mě je hrozně smutno že nebude holka.Myslite že to přejde a budu se radovat i z toho chlapečka?Mám strach že, jsem už teď zlá matka.Hrozně se stydím.....
@urtica taky si myslim, ze si nas deti vybiraji, aby nas necemu naucili....kamoska taky sstrasne chtela holku, prej ze s kluky neumi mluvit-ma 4 syny....od kamosky bracha se zenou jsou aktivni lide, sportovci a vybral si je syn se srdecni vadou- mozna, aby zpomalili? aby zjistili, ze ne vsichni jsou na sport???? a jeste jeden priklad-od kolegxne dcera cekala prvni dite- uplne si vybavuju jak ona i ta ma kolegyne -babicka odmitala kluka, ze absolutne v zadnem pripade (od druhe dcery mela uz vnucku a cekali dalsi holku)-nakonec se narodil predcasne chlapecek-jak se o nej baly!!! bohuzel je po porodu postizeny......a jak se o nej stara a miluje ho, a ma druheho syna!!!!!!
@drzticka81 Ano, to je myslím přesné...mně se vybavil jeden kamarád, jehož otec je velký macho a chlap se velkým CH, velmi egocentrický a velmi mužský typ...no a jeho syn spíš tišší typ a - je homosexuál. No, tatínek se s tím zatím nesmířil, snad to časem skousne...
Já měla tedy "výhodu" v tom, že jsem se enormně bála o zdraví našeho potomka a o to , abych zas nepotratila, takže pohlaví mi bylo taky šumák...
@drzticka81 no šatičky to je další kapitola. já sama měla na sobě šaty jen jednou a to na maturitním plese z povinnosti 🙂
@zuzana0809 Zuzi,kluci jsou fajn a mají to v životě jednodušší ....a třeba to jednou budeš mít jako já 🙂 2 bobygardy a pak až ta princezna,opatruj se a netrap se tím jak to ted cítíš,stává se to,jen se tím některé budoucí maminky nesvěřují 🙂 měj se hezky 🙂
@alikam presne tak, mne mama porad vycita, jak je nestastna, ze ma zrovna me, jak se jiny zensky maji apod. A taky, ze ji mrzi, ze ma jen me (druhe uz mit nemohla). A pohlavi ji tvrdi bylo fuk, i kdyz teta rika, ze pry za holku byla rada. Taky me to dost zranuje, ale tim, jak to do me porad husti, jsem uz nejak otupela a je mi to fuk. Ale urcite nekde v podvedomi me to stale trapi... Ted, kdyz mam dva kluky, rika mi, ze je to lepsi, ze pry s nima v dospelosti nejsou starosti (se mnou teda taky nebyly, ona povazuje za starosti to, ze jsem si napr par tydnu pobrecela po rozchodu apod.), ja myslim, ze to neni o pohlavi, ale o konkretnim diteti...
@zuzana0809 ja teda taky vzdycky chtela holku, navic u nas v rodine z maminy strany byly x generaci jen samy holky, tak jsem s tim i tak nejak pocitala. U prvniho jsem byla nejdriv trochu prekvapena, i ukapla slza, ale hned jsem si zvykla a vlastne mi pak prislo, ze mit kluka je super, byla jsem za nej rada. Ale teda holcicku jsem chtela porad. A ted u druheho mi vubec nevadilo to, ze zase kluk kvuli pohlavi samotnemu, ale jelikoz treti neplanujeme, bylo mi strasne lito, ze (pravdepodobne) nikdy nepoznam, jake to je mit holcicku. I kdyz mam oba moc rada a nevymenila bych je, stejne mivam casto myslenky na holcicku a ze ji nikdy nebudu mit. Jsem zvedava kdy/jestli to nekdy prejde. A ty se neboj, takovy pocity jsou uplne normalni, za to, ze jsme vic nastavene na nejake pohlavi, nemuzeme a to, jak to citime, neovlivnime. Ale garantuju ti, ze i kdyz se narodi to jine pohlavi, nez chceme, nejde to miminko nemilovat😉. Takze vse bude jiste ok 🙂
@zuzana0809 ja si teda nemuzu pomoct. Ale me to prijde jako malichernost byt zklamana z toho ci onoho pohlavi. Bud rada ze cekas zdrave miminko, nemusis na odbery plodove vody, nemas zdravotni komplikace.
@andulik__ Ano,je to malichernost.Taky si to už říkám.S stačilo pár dní a vidím to jinak.Už se směji tomu jak jsem bulela jak želva a přitom neměla důvod😃
@zuzana0809 omluv se mu do briska a vic uz na to nemysli 🙂 🙂 🙂
jsi a budes stastna, ze ho mas!
@verusky Já už se moc a moc omluvila neboj😃. Už ví, že máma je plašan.Děkuju
Zuzi, vubec nebud smutna. Ja byla taky zklamana a je dobre ze je clovek tehotny 9 mesicu... Za tu dobu si na tu predstavu zvyknes a smiris... Ted je muj syn mazlicek, uz mu jsou dva roky a jsem stastna, ze ho mam..
@babanci Moje maminka se poprvé stala babičkou ve svých 42 letech 😀 ( mě bylo 22), o necelé dva roky později už z ní byla babička dvojnásobná.
A ještě teď, když někam s dětmi jde (4 a 2,5 roku), si lidé myslí, že je jejich maminka a ne babička 🙂
@michaela_2 To se mi taky stává a je to příjemné. Tedy bylo. Moje dcera totiž zemřela a teď je maličká opravdu moje. Jsem teď babičkou podruhé,čerstvě,po 11 letech.
@babanci Ano, teď si uvědomuji, že už jsme na sebe myslím v jiné diskuzi narazily? Je to smutné, jaké osudy někdy život připraví.........☹
Ahojky, tak mám po 1. screeningu ve 13. týdnu a na 70 % je to zase kluk 😕 😕 😕 . Máme doma už 2, tak to bude veselý 😀 😀 😀 . Je naprosto v pořádku, tak to je hlavní. Měla jsem z toho hrozný strach.
No a já byla dnes v poradně a paní doktorka mi oznámila, že se mi omlouvá, ale už si není jistá jestli je to kluk.Že možná se spletla a je tam Pipina ale že mám počkat do příští kontroly a uvidíme.Tak to je mazec😱
Já chtěla spíš kluka (ale v zásadě mi to bylo jedno) a když mi řekli, že to bude holčička, tak jsem cítila mírné zklamání. Ale po pár dnech jsem se s tím srovnala a teď bych neměnila za nic na světě. A ještě když vidím, jak je z ní její tatínek "poprděnej". Ony to ty holčičky s chlapama umí už od malinka 🙂 Neboj, určitě to pak řešit nebudeš, jestli je to holka nebo kluk a budeš mít ráda oba stejně.
i já čekám chlapečka a to mám doma už jednoho raubíře 5 let 🙂 manžel doufal v holčičku, prý páreček,holt to nevyšlo,ale mě to kupodivu vůbec nevadí.Také jsem si přála holku,ale jelikož mám dost zdravotních problémů ( cukrovka 1typ, různé potravinové alergie, momentálně i kontroly na hematoligii kvůli možné tromboze, dále jsem prodělala nedávno anginu kdy jsem dostala penicilin) tak se jen modlím, at je zdravý.... nic jiného už ani nechci..
Take cekam chlapecka, teda na velkym ulz ve 22tt mi to dr. oznamil a dva tydny predtim mi moje doktorka rekla ze by to mohla byt holcicka. Takze uz jsem se tesila na princeznu a cekala ze mi to dr. Potvrdi.. a opak, vyvratil:( prepadl me smutek..tak jsem si rikala ze jeden klucina mi staci.. jsem rada ze je vse ok, zdravi atd, ale ta predstava holcicky me nepustila a nejak douvam, ze tam nekde je.
Ahoj holky.Tak na ona je to nakonec ta holka😂
Byla jsem na 2.screeningu a pan doktor mi říká, že je to holka jako lusk.Čumim jako blázen,povídám že to je přece kluk a ne holka.On se smál a ukazoval mi pipinu.Říkal,že jestli je toto kluk tak on je jelen😃.
@zuzana0809 budes ho milovat vic, nez cokoli na svete 🙂 taky jsem chtela holcicku, mam dva kluky a nedala bych je za nic na svete 🙂 az ho budes drzet v naruci, on se na tebe bude usmivat... boze to jsou tak uzasne chvilky 🙂 opravdu se neboj 🙂 kdybys chtela, klidne napis 🙂
@zuzana0809 Tak to je paráda, gratulace k vytoužené holčičce 😀 zatímco vy už jste teď zvyklí na chlapečka, co.. 😀 Já u druhého snad založím diskuzi, přijde mi, že to fakt většinou pomáhá.. 🙂
@alikam Jasně a těch modrých věcí😃.No já se snad zblaznim😃.Asi pomohla ta diskuse fakt.Moje doktorka si byla tak jistá a ono prd.Mě už bylo úplně jedno co to bude,hlavně jsem si říkala ať je to zdravé.Ale radost fakt mám😘
Tohle jsem přesně zažívala s mou prostřední dcerou, když čekala svoje první a jediné dítě. Strašně si přála holčičku a já taky. Ale pan doktor viděl kluka a to dokonce 3 x, tak jsme se smířily a vybraly jméno pro kluka a nakoupily hromadu zelených a modrých věcí.... máme Anežku. 😀
@zuzana0809 Jee, tak gratuluju 🙂 ze ja blbka tu diskuzi nezalozila ani jednou 😀
No a přítel mi oznámil, že do tří let už toho kluka, ale opravdu potřebuje.Asi je maličko zklamaný.😃Rozhodla jsem se že u druhého miminka si nenechám říct pohlaví.Kdybych nebyla zvědavá tak byl klid😉
Nejsi v tom sama,čekám kluka a to na 100% když mi to říkaly fakt jsem byla zklamaná a pořád s tím nejsem tak nějak smířená :( Partner má radost,vím že až se narodí bude to jedno ,hlavně když bude zdravej po tom všem čím jsme si prošly.

@trachea me taky kluci jako miminka prijdou hezci, uz kolikrat jsem si to rikala, ono natrefit na hezkou holcicku je umeni 🙂
Jinak ja mam dva kluky a jsem za ne rada, nejsem nejak stavena na holky, je sice pravda, ze vnoucata jsou pak lepsi od holek, ale i tak bych nemenila a jsem za kluky nejradeji