Chutě. Co ty vaše?

baratynka
23. lis 2022

Ahoj jsem 16tt a můžu jíst rajčata na kila a ovoce 😂 maso mi vůbec nechutná a nemůžu cítit zelí strašně mi smrdí 🙈 pohlaví teda ještě nevím ale myslím že holka ❤ a co vase chutě?

sorboni30
23. lis 2022

@baratynka ja jsem v těhotenství milovala tatarku. Tu jsem klidne snedla i celou. Taky hodne sladke. A nejlepsi byl z benzinky nebo automatu sendvic s tunakem a vajickem 😀 To jsem se cpala v kuse a i po porodu kdyz jsme v nemocnici byli dva mesice jsem si musela dat kazdy druhy den sendvic 👌 Mam doma holcicku

daasqua
23. lis 2022

Já u dcery milovala rajskou, rajčata, k tomu hovězí, pak taky ovoce (meruňky nejvíc) a obecně zdravé věci. U syna naopak kyselé, kořeněné, prasečinky.

jjasmina
24. lis 2022

@baratynka v těhotenství se ze mě stala vegetarianka a jedla jsem jen ředkvičky, mrkev, kedlubny 😃 holčička ❤️

kolibrik123
24. lis 2022

Já jsem 22tt, chutě nic hrozného, ale ovoce bych jedla na kila, nikdy jsem neměla ráda sladké, teď si dám po obědě malý dezert s chutí. Milovala jsem ryby, ty jsou teď ze hry, kozí sýr a další. Doma říkáme, že je to jasné, syn je po manželovi - jím jen to, co má rád on :D :D :D

veru181
24. lis 2022

U mě teď dominuje pečivo s mákem 😀. Včera jsem šla pro úplně jiné pečivo, ale jak jsem zahlédla nějaký závitek s mákem, musela jsem ho mít 😀. Jinak celkově sladké, v prvním trimestru to byl sýrový popcorn. A čekám holčičku.

@jjasmina Já zase ředkvičky zbožňovala v prvním těhotenství, když jsem čekala kluka 😀.

@sorboni30 Tatarka taky, naštěstí "jen" na chlebu nebo olíznout lžičku 😀.

lauriak
25. lis 2022

@veru181 ja som pri holcicke tiez musela mat makove kolace 😅 Predtym som ich vobec nejedla.

kubesovaadelka
25. lis 2022

@baratynka u dcery ovoce a nejvíc zeleninu, papírky, rajčata, okurek, sýry, úplně jsem přestala jíst maso a uzeniny. Ale když se grilovalo tak jsem si dala abych neurazila, ale raději jsem si teda dala Hermelín apod. Šopak jsem si dělala denně a mohla jsem ho jíst po kýblech 😂 dceři je 10mesicu a jaksi maso nevyhledávám do teď 😂 a to jsem před tehu byla masožrout.

katka283
28. lis 2022

@baratynka tak to ja nemůžu vidět papriku a maso a rajčata které jsem milovala. Ale jinak přítel už predemnou chce zamčít lednici a skříň se zavřeným ovocem

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru