icon

Cítění pohybů. Poradíte, prosím?

tynule123
22. led 2021

Ahoj holky,
Mám na vás prosbu. Jsem 21+3 tt a v pondělí jsem cítila tak moc velký pohyby, že jsem si říkala, že to je až nepříjemné, ale nebolelo to. A teď od toho pondělí necitim nic. Je to normální? Mám zároveň teď covid, tak si říkám, že když mě není dobře, tak by mohlo více spinkat i miminko co? Mám strašný kašel, tak se možná otočil radši a spinká, teda doufám. Nebo mám už začít plasit? Díky moc a jednejte se mnou prosím na rovinu.

nikolite
22. led 2021

Před tím byli pohyby už pravidelné ?? Pokud ano a od pondělí necítíš už nic asi bych pro jistotu jela na kontrolu.

alilali
22. led 2021

@tynule123 Na rovinu? Jela bych na kontrolu. Radši 10x zbytečně...

mamikry
22. led 2021

@tynule123 Pokud byly ty pohyby hodne velke a pak uplne ustaly, mel by to nekdo zkontrolovat. Hlavne, pokud uz jste je pekne citila kazdy den. Necitit pohyby takhle dlouho muze znamenat, ze se male otocilo, ale pokud je necitite vubec, tak mi to neprijde v poradku. Nevim, jak to jde s covidem, ale radeji bych jela na pohotovost.

bezinka22
22. led 2021

@tynule123 no kdyz byly velky pohyby, tak se mimi mohlo otocit a ted ho necitis. Ale uprime ja bych byla tedy vyplasena dost. Zkus ho necim probudit, dej si cokoladu nebo pust nejakou hudbu, snad se ozve. Od pondelka mi to prijde dlouho, radeji bych asi zavolala na pohotovost a poradila se. A pohyby byly uz pravidelne, kazdy den nebo i predtim byly dny kdy ne?

klokanka31
22. led 2021

@tynule123 Určitě fofrem na kontrolu.

tynule123
autor
22. led 2021

Pohyby nebyly pravidelný každý den. Mám. Angelsounds, ale nechci ho používat často, tak snad jsem našla miminko, ale mělo tep snad až kolem 170. Není to zase až moc? A snad to bylo miminko. Ale žádný pohyby jsem u toho necítila. Jindy třeba drcnuti do přístroje, tak je asi fakt otocene.

klokanka31
22. led 2021

@tynule123 Já když jsem náhodou pár hodin necítila pohyby tak jsem plašila a pokoušela se malou nějak povzbudit k pohybu. A vždy se to povedlo, tak to zkus taky...

maaaadlaaaaa
24. led 2021

@tynule123 mně se v ty době nějak malá otočila hlavičkou dolů a pohyby byly jinačí. Taky se mi stalo, že jsem je necítila, tak intenzivně a tak často. Doktor mi řekl, že jakmile se mi něco nezdá nebo pohyby nevnímám celý den, tak pohotovost. Jak píšou výše raději 10x zbytečně. Je taky dost možný, že jen dospává a odpočívá, mně bylo špatně po glukoze a na dva dny jí to utlumilo a já celý den prospala. Záleží jestli máš covid, tak pokud je i horečka, to pro mimčo není dobře a jestli na to něco bereš, co nepředepsal lékař, tak to asi taky není ok, může tam toho být tolik, že bych jim fakt raději zavolala, ať ví, že máš covid a řeknou co a jak. Právě proto bych to hlídala mnohem víc a nenechala bych to jen tak ještě v 21tt.