icon

Cítíte se těhotná, jako byste byla v devátém měsíci?

22. led 2025

Jsem 24+něco a přijdu si jako bych byla v 9m. Bolí mě záda, ohýbání začíná být problém, holení ani nemluvím nálady, pocity že jsem neschopná no hrůza děs. Za poslední měsíc ni extrémně poskočilo břicho a nemluvě o přibírání ikdyz jím normalňe nijak extra se necpu na procházky chodím, prostě přibírám skoro 3kg za měsíc a už mám 12kg+. Uz s první dcerou to bylo dost podobné ale tak bolává celá jsem teda nebyla hlavně né tak brzo. Jsem jediná ? 😩😀

fouskovi
22. led 2025

Úplně v klidu já taky v tomhle týdnů vypadala že každým dnem porodim

cherie24
22. led 2025

26tt a 2 lidi se ptali, kdy že to bude a že to bude už každým dnem, ne? U druhé to taky všichni věděli ještě před oznámením po prvním screeningu.🤦 Od 18. týdne jsem si musela podvazovat břicho šátkem, protože mě bolely bedra i děložní vazy. 🥲

autor
23. led 2025

@cherie24 tak to je taky nemilé :/ strašně jsem se těšila na druhé těhu pač to první bylo pro mě dosti náročné a teď to druhé mi přijde ještě náročnější. Moc jsem si přála abych těhotenství měla jako za nejkrásnější období ale Bohužél mi to není přáno :/ uz se těším na porod a miminko 🥰

cherie24
23. led 2025

Taky nepatřím k těm šťastným, co by si těhotenství užívaly. Pokaždé mám 4 měsíce problité, spoustu těhotenských obtíží a za sebou 2 příšerné porody, ze kterých jsem se dávala roky dohromady. Ale co by pro ty děti člověk nevydržel. 🥲