icon

Co nás čeká po 13. tt?

zuzi82
8. říj 2009

Ahojky holky, zkusíme se přesunout na toto téma. Doufám, že to všechny najdete.

t.kosticka
21. kvě 2010

Eri a na co bereš prášky? To jsem asi přehlídla..

andrea110409
21. kvě 2010

@eriska : právě proto bych ráda s antikoncepci ještě počkala a budem to řešit jinou metodou 😉

eriska
21. kvě 2010

teri, aby nebyl další mimíšek😀 jeden mi bohatě na další aspoň pět let stačí 😉

t.kosticka
21. kvě 2010

jo aha, antikoncepci 😀 já myslela, že Ti něco je...

eriska
21. kvě 2010

tak tady uvádím nepřesné info, váha nestagnuje, ale jsem kilčo dole pod původní váhou..takže andy, žádné strachy🙂ale je pravda, že jsem ještě nesnídala..nějak nemám chuť a nechce se mi jít uklízet..☹ asi to nechám na odpoledne

crawler
21. kvě 2010

Ahoj holky🙂

my se dneska totálně pročůrali a když jsem komplet převlékla, tak jsme se i totálně zblinkali🙂 a nejen sebe, ale i mou postel🙂
já se zvážím zítra a uvidím, zda něco málo ubylo...měla jsem 69,75kg = do váhy před otěhotněním chybí rovných 10kg :-/ Přijdu si jako velryba s tím rozdílem, že si vidím palce u nohou 🙂 Ale vůbec nejím mlsy a celkově dost málo oproti těhu, takže čekám, že to dolů poleze...škoda jen, že nekojím - to by mi jistě taky pomohlo...

eri: a už jste antinu využili? a je ta azalia teda bez menses, že? a ty ještě krvácíš nrebo ne?

jinak já už defakto nekrvácím vůbec...jen minimálně...a teda...no my s manžou včera na to už vlítli🙂...vůbec nevím, zda se po císaři má taky dodržet šestinedělí nebo je to jedno???...každopádně tím, jak nekrvácím a nějak už mě nic nebolí... 😅 😵

crawler
21. kvě 2010

a co máte dnes k obídku?já si udělám asi ovesnou kaši...nebo krupičnou...?🙂

andrea110409
21. kvě 2010

@crawler ahoj, tak vlítnutí na to je pro mne ještě pořád trochu scifi....sice už sedím jak chci ale občas cítím nepříjemné pnutí a tak nemám odvahu se do něčeho takového pouštět. Ale je možné že po císři to člověk vnímá jinak 😎

crawler
21. kvě 2010

@andrea110409 ahojky🙂 no to je jasný - kdyby mi šel František spodem, tak myslím, že celkově - nejen šití, ale i uvnitř to je jiné a i já bych myslím nic během šestinedělí nechtěla...pro mě byl velice krušný první týden, kdy mě bolela rána na břiše a ještě víc rozřezaná děloha...ted to jsou skoro 3 týdny a já cítím jen jakoby namožený podbřišek a až na únavu jsem fit a proto mi začly roupy 😀

crawler
21. kvě 2010

jinak holky - říkají si vaše děti kolik chtějí mlíka? Išek pije a pije, hltá jako při šílenéím hladu a pak blinká...proto jsem mu ted dala prostě jen 75ml a dost ráno při 95ml ten přebytek stejně vyblil...já si ale myslela, že ví, kdy má bříško plné a sám se odtáhne...ono ale nic...vaši taky tak?

mercedesse
21. kvě 2010

Ahojky holky, tak co je tu nového, já vůbec nestíhám dočítat.
Konečně sem oficiálně patřím a začínám 4.měsíc huráááá. Ještě aby dopadla dobře kontrola příští týden.
A co tady? Nějaký nový mimčo?

mercedesse
21. kvě 2010

JŮŮ koukám, že skretík má mimi k narozkám, obrovská gratulka. 😉

crawler
21. kvě 2010

@mercedesse : ahojky🙂 páni už 4.měsíc? to je neuvěřitelný - vždyť ty už za chvíli půjdeš na velký utz ve 20tt, pak další ve 30tt a pak už budeš balit tašku...to není možný...🙂 budu držet aplce na ko - určo bude vše v nejlepčím pořádku - musíš tomu věřit 😉 myslím, že mimo skret už nikdo...před ní byla baterka...🙂

crawler
21. kvě 2010

přihodila jsem 2 fotečky Iška...nepřipadá vám starší než je v reálu na fotkách?

andrea110409
21. kvě 2010

Holky, jak dlouho vám vydrží spát miminka a budíte je ?

andrea110409
21. kvě 2010

@crawler : vympada jako rozumbrada...myslím, že vás ještě pěkně prožene a bude to filuta 🙂

crawler
21. kvě 2010

andy - 3-5 hodin - přes den ale max. po 4hod. budím kvůli tomu, že nepřibíral, ale teď už to asi nechám na něm...

crawler
21. kvě 2010

andy: no to je proroctví 😲 ...ovšem mám taky takový dojem 😀 ...

andrea110409
21. kvě 2010

@crawler : jo a líbí se mi zkrácenina Iška...je to zajímavé a ještě sem to neslyšela. Má malej méno po někom z rodiny ?
😉

crawler
21. kvě 2010

@andrea110409 : Nedá se říct, že by ho měl po někom - nám se prostě líbilo (hlavně manža má rád typicky česká jména), ale můj taťka a oba dědečci (po smrti) jsou Františkové...🙂

crawler
21. kvě 2010

@andrea110409 jo já tu zkráceninu slyšela poprvé v pořadu hodina pravdy na čt1 - byla tam rodina a mluvili o Iškovi a moderátor se jich ptal, co je to za jméno a oni - no František 😀 ...tak mě to inspirovalo 🙂

zuzi82
autor
21. kvě 2010

Craw: my dáváme 6-7x denně 90 ml. Někdy uvaříme i stovku, ale Matěj si řídí, kolik chce. Někdy vypije jen 80 ml, někdy tu stovku v pohodě zvládne. Lahvičku mu beru prostě ve chvíli, kdy se mu v koutcích začíná hromadit mlíčko a je vidět, že už to tak nepoliká. Pokud si jí snadno nechá vzít a nepřetahuje se se mnou, tak to beru, že má dost a nesnažím se do něho dostat víc.
An: my přes den spíme v kuse asi tak 2,5 hodiny. Jak Matěj roste, tak už neusíná hned po krmení a někdy mezi krmením už neusne vůbec. V noci spí i pět hodin v kuse. 😉

verisek
21. kvě 2010

zuzi: Niky ji tak 8 krat denne, davam mu porad 80 a kdyz vidim, ze porad saje dost, tak ho necham vypit 100, ale za den vypije zhruba 600-650 coz je v pohode
jinak dneska jsem za cely den odsala jen 60ml 😒 takze to vidim tak do konce sestinedeli a konec zvonec

zuzi82
autor
21. kvě 2010

Tak my máme za sebou první opravdu velké bolení bříška a musím říct, že vy, co s tím bojujete často, máte můj velký obdiv. Jsem z toho úplně hotová. Malý neskutečně vřískal a kroutil se. Pořád jsem ho nosila, nebo měla položeného na sobě, ale vůbec nešlo ho utišit. Pak se uklidnil až ve vodě, kde jsme ho chvíli nechali a byly vidět bublinky ve vodě, jak prdíkoval. Po koupání se zase rozeřval, tak jsem s ním lehla do postele, dali jsme teplý gelový polštářek na bříško a už je klid. Teď tak zlehka spinká, každou chvíli má ale otevřená očíčka. Je hrozné ho poslouchat, když mu nejsem schopná pomoct. Bylo mi do breku. ☹

andrea110409
22. kvě 2010

@zuzi82 ani nevíš jak sem ráda, že to píšeš protože už sem si chvilkama připadala jako labilní, že mě to tak ničí ☹
U nás byl ráno taky trochu brekot, ale teď už tu na mě pokukuje a je spokojenej.....a tak asi půjdem na chvilku ven aby se mamka srovnala 🙂
Jinak mě začaly trochu trápit ošklivé sny, mám totiž úplně fobii z té citlivosti hlavičky a tak se mi zdají sny na tohle téma a to se budím spocená....no už abych jela k těm našim, potřebuju aby se mnou někdo zaklepal a řek, že je všechno v pořádku 😎
Holky přeju pevné nervy...to je fakt jedna z nejdůležitějších věcí 😉

verisek
22. kvě 2010

ahoj holky,
tak jak se mate s mimouskama? u nas byla fajn sobota, byli jsme v Olympii, otevirali tam novy park, moc pekny, pro deti jak delany, akorat pocasi nebylo nic moc, tak jsme se jen prosli a radsi jeli domu, malej ma porad rymu, nic hroznyho, ale jednou za 2 dny se mu zacpe nosik, tak mu to musim odsat a kapnout kapky
jinak od te doby co davame probiticky kapky na brisko, tak mame od prdiku klid, doufam, ze jsem to nezakrikla 🙂
ale pred tim to byl taky mazec

andrea110409
23. kvě 2010

Ahoj holky, tak dneska jsme prvně byli v noci sami...táta nám odjel na chalupu a vrátí se až dnes 😖 Ale zvládli jsme to, noc byla skoro ukázková 😎 Večer jsme bojovali s prdíkama, ale zafungovala skvěle nahřátá plína ....snad to zatím byl ten nejlepší fígl co jsme zkusili 😉 prvně jsme přes den neměli taky žádnou stolici, nejdřív jsem panikařila, ale na netu jsem si přečetla že to není porblém...tak snad dobré.
Počasí nic moc, ale vzduch je teplý a tak odpoledne někam vyrazíme, třeba to sluníčko ještě vyleze 😉

zuzi82
autor
23. kvě 2010

Dobré ránko,
tak nás čeká velmi náročný den a já doufám, že bude Matýsek dopoledne pěkně spinkat. Ne jako včera, kdy byl vzhůru a pořád mě chtěl mít u sebe. Když jsem na něj mluvila a hladila ho tak OK a jak jsem šla něco dělat, tak byl hned brek. Dneska dopoledne musím uklidit, přijedou mi rodiče. Poprvé uvidí svoje první vnouče a zůstanou tu čtyři dny, tak se moc těším. Jen doufám, že bude Matýsek ukázkové miminko. 😉

mercedesse
23. kvě 2010

Ahoj maminy, tak jak je, já už jsem zase neskutečně nervózní z pátku a do toho se mnou asi pěkně cloumaj hormony. Nálada je jak na houpačce, asi už 2x dostal Michal vynadáno ani nevěděl za co, nebo mám záchvat smíchu a pak začnu brečet, trošku cvok, no.

evejka
23. kvě 2010

Ahoj holky,moc zdravím...tak včera mi odešla hlenová zátka a zatím se nic neděje, zítra nám taťka odjíždí do Prahy,tak musíme vydržet,než se vrátí!Držte palce 😉

Strana