Co pít v těhotenství, pokud po vodě zvracím?
Holky Ahoj 😃🤗
Zajímá mě co pijete v těhotenství krom vody? Já pila snad celý život vodu ale od doby co jsem těhotná, tak po vodě okamžitě zvracim. Ale jakože opravdu vždycky mi je z ní vážně zle. Zatím piji džusy ale bojím se kvůli těhu cukrovce ( nemam ji zatim teda... nebo o tom ještě nevím) ale na to sladký si dávám celkem pozor. Nějaký tipy?
Pijte na co mate chut.ja piju hodne caje.jinak redeny dzus urcite cukrovku neudela.vyhla bych se akorat cole a alkoholu.jinak co si telo poruci😊
Já jsem po vodě taky zvracela tak jsem pila čaj a někdy i čaj s mlékem a Pepsi
já také předtím pila jen vodu,v těhotenství mi jen pomyšlení zvedlo žaludek,ale nevadila mi jemně perlivá,nebo cola,čaje vůbec,ty mi smrděly na dálku a džus mě tak překyseloval,že jsem myslela,že umřu. Takže vyhrává jemně perlivá 🙂
Já piju to samé, co před otěhotněním, jen s čistou vodou musím opatrně a pomalu, řeším to doma sodovkovačem 🙂 Čaje (jakékoliv), smoothie (denně - hlavně s řepou a teď od jara i s čerstvou kopřivou), v práci pití hodně řeším šumáky z DMka - nedělám si iluze, že by v tom byl nějaký vitamín za ty peníze, ale vodu to příjemně ochutí a není pro mě tak těžká na žaludek, když to lehce perlí.
Pila jsem vsechno, kafe, vodu, dzusy, colu atd... tehu cukrovku neovlivnis jidlem. Ja se cpala sladkym. 2x jsem byla bez cukrovky. Kamaradka s bio eko zivotnim stylem ji mela...
Já piju to, na co mám chuť a není nebo nebylo mi zle. Teď už není 🤣 Klidně i colu. Sklenici k obědu prostě potřebuju. Jinak jsem pila hodně čaje. Občas džus. Šťávy. Cukrovku jsem nikdy neměla a to od 5 měsíce ujíždím na čokoládě 😋😀
Já pila hodně vodu s citronem, čaje jen ovocné v malé míře (nemůžu černý, zelený, kafe), rooibos a taky jsem si oblíbila Caro (to je pak dobré i na kojení).
Já miluju jemně perlivou magnesku a jinak piju všechno možné, čaje, občas kafe, džus, obyčejnou vodu, nebo jemně perlivou a jelikož čekáme miminko v září, tak v létě si dám třeba i skleničku birella na osvěžení 🙂

Ja pila vodu s citronem,kafe a caj bez kofeinu (ale pokud mas malo zeleza tak se jim radsi vyhybej i tak), rooibos a sipkovy caj. A pozdeji take koprivovy caj a ve tretim trimestru ty ruzne tehotenske. Od 36tt malinik. A nemit intoleranci na mliko, byla bych asi pila i dost mlika...