icon

Co vidíte na ultrazvukové fotce ve 22. týdnu?

danaroubalova
14. únor 2022

Zdravím,
dnes se nám stala taková zvláštní věc. Byli jsme na 2.screeningu. Doktor komentoval vše, co nám ukazoval. Všechno v pořádku 🙏 Pak říká, že má nohy roztažené a skrčené, jak žába. Tak se ho ptám, co tam vidí za pohlaví. A on, no to snad vidíte sami ne. Tak my, že nevíme, že nám na 1.screeningu řekli, že na 90% holčička. Doktor nic. Vytiskl nám fotku. A když jsme odcházeli, tak se ho znova ptám. A on, že nám to neřekne, ze to neříká nikomu, protože si myslí, že by to rodiče měli vědět až u porodu a že to máme na fotce. No jako nevěděla jsem, co mám říct.
Nevím, jestli tam mám vidět piňďulu nebo čárku 🤷‍♀️😅
Co vidíte na fotce vy? 😊

Co vidíte na ultrazvukové fotce ve 22. týdnu?
sebestka
14. únor 2022

Asi holčička. Nic navíc tam nevidím. A jinak je ten dr. pěknyýblbec, teda.

kokoska29
14. únor 2022

@danaroubalova V tomhle se nevyznám, tak snad ti někdo odpoví.
Ale aby mi doktor řekl že se to mají rodiče dozvědět až u porodu je síla 😳 asi bych mu řekla že je mi jedno co si myslí on, že já mám názor jiný a ráda bych to věděla. Tak jako tak bych si hledala jiného lékaře..

palja
14. únor 2022

@danaroubalova já to nepoznám, ale taky myslím že je dr pěkný blb 🤦‍♀️

danaroubalova
autor
14. únor 2022

@kokoska29 No my byli oba tak v šoku, že jsme se na nic nezmohli. Chtělo se mi brečet akorát. Teď jak se to člověku rozleželo v hlavě, tak bych už reagovala jinak.
Samozřejmě, že tam už nejdu. Byla jsem tam objednaná na 4D ultrazvuk a hned jsem se objednala jinam.

kokoska29
14. únor 2022

@danaroubalova chápu,to jsou ty situace kdy člověka napadne až později trefná odpověď 😀
Tak snad narazís na někoho empatičtějšího 🙏😊

sebestka
14. únor 2022

@danaroubalova právě, to člověka hned nenapadne.

drndadrnadova
15. únor 2022

@danaroubalova to je teda nepěkné jednání radu nemam nepoznám to.

rovenska
15. únor 2022

Řekla bych že děvče podle naši ☺️ A doktor pěkný blb 😡

riddle2
15. únor 2022

No ja nejsem odbornik,ale na utz sem u nas videla jasne kávove zrnko, (|) opravdu takto... tady to nevidim :D
Uplne Vas chapu ja bych taky nedokazala rychle zareagovat a byla pak zklamana.

sebinka123
15. únor 2022

Já si myslím chlapeček. Nemáte fotku z profilu z prvního screeningu?
Jinak teda doktor síla uz bych k němu taky nešla. Mě taky napadnout ty správný odpovědi až pak 🤷😉

danaroubalova
autor
16. únor 2022

@sebinka123 máme tuhle 😊
No to tak bejvá asi normálně, že když to člověka zaskočí, tak ho napadnou odpovědi až později...

danaroubalova
autor
16. únor 2022

@riddle2 No já zkoumala různé fotky na internetu a nepoznám nic, ale je pravda, že ani u prvního těhotenství jsem tu pipinu nepoznala ani na 3D ultrazvuku 😅🤷‍♀️

jako_mala_holka
16. únor 2022

Já nevidím nic, nepoznám to... Doktor je pěkný blbec a hlavně neprofesionální 🤦‍♀️ chápu, že jsi nevěděla, co říct, taky bych byla mimo z toho...

sebinka123
16. únor 2022

@danaroubalova tak podle téhle fotky bych řekla holčičku

fifinka2020
16. únor 2022

@sebinka123 mně zas profilové přijde chlapeček😉
Ale zas pokud řekli poprvé holčičku a byl by to kluk, podle mě by dr nějak zareagoval (zkoumal víc, polemizoval...), když nic neřekl, podle mě je to pořád holka 🙂.

swan42
16. únor 2022

Ja pujdu evidentne proti proudu, ale doktor mi prijde uplne normalni. Neni jeho povinnosti vam zjistovat pohlavi, ale zkontrolovat plod, jestli je v poradku. To, ze si chcete rozbalit darek jeste pred Stedrym dnem neni jeho problem 🤷

sebestka
17. únor 2022

@swan42 Hele, tak má říct, že to není poznat nebo nějak slušně, že to neříká, aby pak rodiče nebyli třeba zklamaný nebo tak nějak. A ne, že si myslí, že by to rodiče neměli vědět. Jeho názor na tohle není vůbec podstatný a od toho on tam není, aby to posuzoval.
Maminka jde na ultrazvukové vyšetření a myslím, že projíždí celé tělo včetně genitálií... I tam se může ukázat nějaká abnormalita nebo problém. Takže zodpovědět pohlaví může úplně stejně jako odpovídá na otázku, jestli je to srdíčko v pořádku, tak jako říká, že má dítě všech 20 prstíků nebo odpovídá týdnu těhotenství.

ladyhacek
17. únor 2022

Myslím, že holka, nevidím tam varlata a to uprostřed mi přijde jako pupeční šňůra.
🤷
Už jsi volala o zrušení 4D? Normálně bych i řekla, že to jevili přístupu doktora, vždyť tohle je placené? Takže takhle oni přichází o peníze.