II. trimestr
Čau kočky, tak už příští týden začínám další trimest a proto to posunutí sem 🙂 Konečně mi přestaly nevolnosti a začínám se cítít líp. Přestala jsem brát utrogestan a tak čekám, jestli bude všechno OK. Doufám, že ano, protože bych chtěla začít chodit plavat a cvičení těhulek. Jediné co mi ještě hodně chybí je chuť na sexík. Někdo říkal, že to příjde hned jak přejdou ty nevolnosti, ale zatím čekám marně 🙂 🙂 🙂
Hezký zbytek víkendu.
elfi: nextik.eu maji tam super vecicky....mam odtud ty laclacky z albicka a ty 2 mikinky.....maji tam i znackove s.Oliver apod...a kdyz chytnes nabidku,je dobra i cena....
Simka:Jo jo mrknu,ted jsme něco malé objednali s Anglie a když člověk chytne velikosti a ty ceny super. 🙂 Lacláčky mám taky ráda.
cheri já dávám přeednost dupačkám a polodupačkam s tím širším lemem.sice mám jedny lacliky ale nejvíce budu používat miminkovské věci.Myslím si že mimi nepotřebuje "dospělácké" věcí nějak brzo.Můj názor
Manžel rozhodl,jde se do půjčenýho monitoru. 🙂
tady v Praze asi ne.Půjčím si to buď na tom Mláďátku tady na netu a nebo do 1000 na aukru koupím.
tak jsme se tady na jedné diskusi bavili o škytavce miminka v bříšku a mám pocit,že malej dnes taky škytá. 🙂
Taky se chci u nás podívat,nepůjčují to všude.Jo škytavka je srandovní,já zase dnes nechápu patvary břicha a ten pocit snad jako by se celá točila či co,dnes mi dává zabrat malá. 🙂
Dobré ránko těhulinky do toho upršeného dne 🙂 Weri:Nejde mi to dostat se do té stránky
hezke rano,u nas zatim neprsi ale cekam kdy to prijde🙂
ja pokud budu mit monitor tak taky jen pujceny,pujcuji u nas v porodnici....
s tema teplackama atd je to fajn ale ne v prvnich dnech kdy tam ma mimisek jeste pahylek po pupecni snure,aby ho to netlacilo....
Dexonka:O.k díky,ještě jsem se chtěla zaptat trochu choulostivěji,ale už máš taky jeden porod za sebou,mám problém asi hemoroidy,ale vnitřní,takže ted se to poslední týden rozjelo,nevíš co na to???? ☹
elfka: no ono nic nezabere stopro,ja to mivam taky,ale dobra je kombinace Factu mast a cipky,ptz ty cipky pusobi ve vnitr a pak jsem taky pouzivala dubovou kuru,je bud klasicka,udelas si odvar a nebo jako gel.....neni to vubec nic prijemneho a jak pak tlacis u toho porodu tak se ti to lehce zhorsi,ale pak po porodu po nejake dobe je uz vse ok...
weri: narazila jsem na tve svatebni fotecky a jsou moc krasne,tady z te pidi fotky vypadas uplne jinak nez ve skutecnosti🙂
weri: fotku myslim tuhle co mas tady je moc pidi a jak jsem si prohlizela ty fotky na brms tak si uplne ale uplne jina🙂
a tvuj manzel je takovy elegantni....
to jo,taky bych se tam nepoznal,manžel je ode mě i dost starší,ale ani mi to tak nepřijde,má mladýho ducha v těle 😀
weri: kasli na vek,jak rikas je dulezitejsi jakej je a takovy chlapi vedi co chteji......vypadate vazne krasne....
Simi: na tom nextiku,to jsou nove nebo pouzite vecicky,jsou tam dobre ceny..........
Ahoj holky.
To jsem si zase pocetla, jste se vcera nejak rozepsaly... 🙂
S tim epiduralem jeste nevim, nekolik kamaradek kolem me ho melo a byly strasne spokojene. Ma to vyhodu, ze kdyz je porod delsi, tak neni clovek tak vycerpanej a ma ke konci dost sil na "tlaceni". Ale i kdyz jsou to profici a nepichaji ho poprve 🙂, tak je to k pateri a ta predstava mi taky neni moc prijemna...
Jinak ja vcera provedla objednavku, ale tentokrat ani jeden hadrik, same prakticke veci z oblasti koupani. Hadry jsem si zakazala, no uvidime, jak mi to dlouho vydrzi...🙂
elfka: nevím na které stránce,nevím jak to zjistit,ale dvě fotky jsem dala do alba sem na koníka
ja mam taky svatebni fotky na beremese 😉
jinak ten kocar, Elfi, asi vezmu od te kamaradky, cekam na jeji cenu, kdyz bude rozumna, jdu do nej, dala jsem foto do alba

holky dáváte přednost dupačkám nebo polodupačkám či třeba tepláčkům?Mně se začaly hrozně líbit ty pidirifličky a tak jenže jsem někde četla názor že to není moc dobré kvůli bříšku aby to netlačilo....