icon

Je časté močení v těhotenství normální?

carolinam89
4. čer 2025

Zdravím , momentálně jsem v 6 měsíci a Mimi už je hlavou dolů . Každopádně trápí mě to že chodím na malou doslova po 5-10 minutách po malých dávkách- pak nastupuje pocit že musím znovu. Samozřejmě piju brusinkový a různé urologické čaje. Je možné že mi mimčo tak moc tlačí na močový měchýř? Nebo co s tím dělat opravdu to je už bída několikátý den včetně noci, k doktorovi jdu až zítra tak třeba tady někdo bude mít podobný problém .

merope
•
4. čer 2025

Mimi ještě může dělat ledasjaké veletoče (mně se otočil v 7. měsíci dokonce příčně - a to už byl hlavou dolů). A tlačit na ledacos a kopat do ledasčeho.

vendulis
•
4. čer 2025

@carolinam89 Mne to dělalo, když jsem chodila do sedmého na velké túry, neprepinas se? Asi bys už neměla moc chodit..

carolinam89
autor
•
4. čer 2025
@vendulis

@carolinam89 Mne to dělalo, když jsem chodila do sedmého na velké túry, neprepinas se? Asi bys už neměla moc chodit..

@vendulis nepřijde mi jsem na nemocenské doma ale je fakt že když sem si lehla na levý bok tak pak byl cca na půl hodinku klid

ahojne
•
4. čer 2025

To už bohužel budeš muset přetrpět.. 🙂 miminko tam prostě tlačí. Ale na ty urologické čaje pozor jaké piješ. Já měla zánět močáku a doktorka se 2x na čaje netvářila. Doporučovala spíše blokurimu