icon

Je časté močení v těhotenství normální?

carolinam89
4. čer 2025

Zdravím , momentálně jsem v 6 měsíci a Mimi už je hlavou dolů . Každopádně trápí mě to že chodím na malou doslova po 5-10 minutách po malých dávkách- pak nastupuje pocit že musím znovu. Samozřejmě piju brusinkový a různé urologické čaje. Je možné že mi mimčo tak moc tlačí na močový měchýř? Nebo co s tím dělat opravdu to je už bída několikátý den včetně noci, k doktorovi jdu až zítra tak třeba tady někdo bude mít podobný problém .

merope
4. čer 2025

Mimi ještě může dělat ledasjaké veletoče (mně se otočil v 7. měsíci dokonce příčně - a to už byl hlavou dolů). A tlačit na ledacos a kopat do ledasčeho.

vendulis
4. čer 2025

@carolinam89 Mne to dělalo, když jsem chodila do sedmého na velké túry, neprepinas se? Asi bys už neměla moc chodit..

carolinam89
autor
4. čer 2025
@vendulis

@carolinam89 Mne to dělalo, když jsem chodila do sedmého na velké túry, neprepinas se? Asi bys už neměla moc chodit..

@vendulis nepřijde mi jsem na nemocenské doma ale je fakt že když sem si lehla na levý bok tak pak byl cca na půl hodinku klid

ahojne
4. čer 2025

To už bohužel budeš muset přetrpět.. 🙂 miminko tam prostě tlačí. Ale na ty urologické čaje pozor jaké piješ. Já měla zánět močáku a doktorka se 2x na čaje netvářila. Doporučovala spíše blokurimu