Je možné, aby mi skoro ve 13tt bylo ještě blbě?
Ahoj, je možné aby mi skoro ve 13 týdnu bylo blbě? Jsem 12+3tt a bývá mi blbě. Hodně večer. Nezvracím, ale není mi dobře.Jsem unavená poslední týden zase. Máte také zkušenosti? Nekdy mi není dobře i ráno, to se najím a je to ok...máte někdo stejný nebo podobný problém?

•
13. srp 2013ahoj, mně bývalo špatně asi od 15. týdne až do konce těhotenství, skoro vše jsem vyzvracela a neejvíc zle mně bývalo od oběda do večera :-| 🙂 takže asi není pravda, že zle bývá jen na začátku...u mě šlo ale hlavně o to, že jsem čekala dvojčata a hodně mně tím, jak rostly, utlačovaly žaludek, lumpičky jedny 😉
0
Jsem ve 14 tt a mám úplně to stejné. Do 12 tt mi bývalo špatně dopoledne a často jsem zvracela, teď se to přesunulo na odpoledne a večer 😞 Doktor mi říkal že to může být. Prý mám vydržet 😉
Zvracela jsem téměř celý den až do 24. tt, pak to lehce postupně ustupovalo .Byla to hrůza, každý druhý den na kapačky a 3x jsem byla hospitalizovaná na delší dobu v nemocnici a zhubla jsem 10 kg, protože jsem neudržela ani trochu vody, koly, ničeho. Ta naše beruška mi dávala zabrat 🙂 . Takže držím pěsti, ať je jen nevolno a co nejdřív to přejde 😉 !!!!
jj, je to možný, moje mamka i ségra zvracely v obou těhu dlouho, máma ještě i v 8. měsíci se mnou, ségra asi do poloviny těhu a pak to vystřídalo pálení žáhy... já jsem nějak zůstala zvracení ušetřena, ale ta žáha mi dávala zabrat taky slušně... jsem zvědavá v budoucnu na druhý těhotenství 😃
mě bylo špatně do cca.20 tt a pak měsíc před porodem zase...je to normální...
já taky ještě zvracím, navíc mě bolívá vkříži a píchá v podbříšku, někdy strašně
Začni psát odpověď...

Odešli