icon

Je normální cítit bolestivé kopance od miminka?

23. črc 2023

Holky ahoj,
Jsem 25tt a me mimco je aktivni, kopance silene nekdy, dost boli a taky jsou dost caste. Taky je nekdy citim dost dolu. Je to prosim normalni?
Diky moc.

autor
•
23. črc 2023

Ja jen zapomnela. Vubec nepiju kafe, dneska jsem si dala jenom cappucino a mimino od te doby je jeste aktivnejsi. Ma to vliv?

veru181
•
23. črc 2023

Může to být normální, cítila jsem je taky brzy často dole a na všech kontrolách bylo vše v pořádku 🙂

1pomnenka
•
23. črc 2023

Ano. Nejen po kávě jsou aktivnější, ale i po sladkém.

autor
•
23. črc 2023

No jo sladky obed + kafe. Ale uz je klidnejsi 😊

petulkadodo
•
23. črc 2023

Děti nejvíc divočí po sladkém. A bude hůř, já dostala párkrát ránu do močáku, že jsem si čůrla 😀 a kopance do podžebří taky stojí za to. A taky mejdan v břiše přesně ve chvíli, kdy chceš jít spát 😀

kubesovaadelka
•
23. črc 2023

@petulkadodo přesně 🤣 a bude to cimdal horší, ale užívej si to autorko♥️ posledních pár týdnů. Pak už se nevyspíš vůbec s budeš jen vzpomínat s kruhy pod očima na zlaté kopance.🤣 Nebo aspoň já to tak měla

skarma007
•
24. črc 2023

dcera byla měsíc před termínem takhle hrozně aktivní a celou noc mě kopala do břicha, ale mě to přišlo divný (prostě intuice), pak jsem šla na prohlídku a na monitor a byl hrozný, hodně špatné ozvy, nástup do nemocnice (tachykardie, já měla dost vysoký tlak)...To byl vlastně první monitor, který mi dělaly a dopadl špatně...Ale tím tě nechci strašit a neznamená to, že ty to máš stejně! Jen přidávám svoji zkušenost, že já jsem to měla takto, ale já měla celé těhotenství příšerný ... Moje tělo to nějak nedávalo...