icon

Je silná bolest podbřišku ve 2. trimestru normální?

lolisek93
8. dub 2023

Ahojky, chtěla jsem se zeptat/poradit, jedná se o moje první těhotenství a jsem v 17.tt a již druhý den pociťuji silné místy až bodavé bolesti v podbřišku, nevím zda je to normální či nikoliv, nechci zbytečně panikařit a volat na pohotovost když by se mělo jednat o něco banálního (zařazené větry), ale zároveň bych zase ráda něco nezanedbala, mám jen obavy o mimi, zy bolesti čert vem, to vydržím, jen mám obavx jestli je to normální. Děkuji za každou radu/případnou zkušenost

lv
•
8. dub 2023

Bodave bolesti, ostra píchnuti delaji natahujici se upoby delihy, je to normální

lolisek93
autor
•
8. dub 2023

@lv Moc děkuji, to jste mě uklidnila, je to pro mě vše nové a začala jsem se obávat

mysh_me
•
8. dub 2023

Ano takhle boli delozni vazy, je to dost typicke pro druhy trimestr, kdy se deloha rychle zvetsuje.

havajanka
•
7. kvě 2023

Ahoj holky,chtěla bych se zeptat dnes jsem byla na pohotovosti protože se u mě objevil zánět žlutý výtok svědivý až narůžovělý raději jsem jela,jsou svátky a nechtela jsem to nechat až na úterý,jsem v 15 tt paní doktorka mě prohlédla zevnitř,čípek prý dlouhý zavřený v pořádku,napsala mi nějaké globule na zavádění,po tom vyšetření jsem měla jednorázove výtok nahnědlý ale od tý doby už nic ale poboliva mě v podbřišku,myslíte,že to dělá ten zánět ? Doteď jsem nic takového neměla,moc děkuju za jakoukoli zkušennost,Mimi je v pořádku.