Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!
@slunicko333 to je dobrý nápad, šup sem s fotkami, ať je co porovnávat 😀 jinak tedy 14:11 pro chlapečka 🙂
@slunicko333
bohuzel to mam jen na 3D videu.
Tak já tipuju kluka, pupečník by asi u tělíčka nebyl tak široký, ne?
No teda já nevím, ale to je naprosto jasný kluk ne?
A já si myslím, že to bude .... miminko 😀
...vidím to spíše na kluka
jinak je to tedy 17:11 pro pindíka 😀
http://static0.asmira.com/photo/93/18593/album/...
Našla jsem foto holčičky. Tady není pupečník vůbec vidět, takže u tebe to bude asi pindík.
no já nevím, chvíli mi to přišlo jako klučík a pak spíš jako holčička - ale nechápu, že to ten doktor nepoznal....
Já mám dva kluky a na obou UTZ jsem je rozeznala ještě než to stačil doktor říct. A toto mi přijde taky jako klučík! 😉
Moc vám děkuju za tipy a názory, je zajímavé to číst 🙂 Co člověk to názor, to je bezva 🙂 . Tak třeba už v úterý se zadaří a já uvedu věci na pravou míru 😀 A nebo na začátku března, to už by mohla být 100% jistota 😉 Každopádně vám dám odpověď na tu záhadu, i kdyby až po porodu 😀
Mam uplne stejnou fotku, je to kluk jak buk...😉
to je jasný pinďourek no 🙂
Tak abych konečně vnesla do této diskuze světlo, dnes mi bylo potvrzeno, že to bude chlapeček 🙂 Pindík i s pytlíkem se na monitoru nedaly přehlédnout, to by poznal snad i slepý 😀 A tentokrát říkal i dr. že by za chlapečka dal klidně ruku do ohně, takže je to venku 🙂 Děkuju moc všem za názory, bylo to napínavé!! 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@romantika a nemohla bys sem dát foto holčičky? ať máme srovnání...