Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
Pro neho neni dulezity co to bude ale jestli to bude zdrave ale to uz vime proteze mame genetiku za sebou . 😉 .okolo patere dole tak mi tam vidime devcatko ale vhtela sem vedet jeste nejaky nazor . tak dekuji . moc
@tonaeva Špatný, že se neptáte... jednak bych uhodila na lékaře, že chci vědět co to je, protože jeho přístup mi přijde divnej.. a jednak každýmu na genetice potvrzují ještě pohlaví... nás se doktorka normálně zeptala, zda víme nebo vědět chceme, tak jsme řekli, že víme, že je to chlapec... a ona to jen potvrdila... ;)
@ellilenka mne to prijde jako kavove zrno,kulicky by byly spis vic vepredu.
Co rekl dr?
Holky, klobouk dolů před těmi, co se v těch fotečkách z ultrazvuku vyznáte, tohle je pro mne naprosto španělská vesnice
Doktor jen řekl, že tam pindíka nevidí. Ale jestli je to kluk nebo holka vyloženě neřekl. Nemůžu si pomoct, ale cítím se na kluka. Je to úplně jiné těhotenství, než s první dcerou. Prostě pravý opak všeho. Tady mi jde o to, že jsem viděla dva skoro totožné ultrazvuky, tvrdily také, že je tam jasné kávové zrno a oni se z toho vyklubali kluci jako buci ☺
@ellilenka já si myslím, že kdyby to byl kluk, tak už by tam pindíka viděli a pokud neviděli, tak je to jasná holčička 🙂 a nebo ještě počkat na další velký utz ve 30.tt a tam si říct ať se zaměří i na pohlaví 🙂 mě to na 100% potvrdili na 4D utz
Děkuji všem za názory. Já si to také myslím, ale co kdyby náhodou 😉 Na další velký ultrazvuk jdu za pět týdnů, tak uvidíme, třeba se konečně pořádně ukáže to malé stvořeníčko 🙂
Tak díky za info já na to koukala pořádně a opravdu je to pupeční šňůra a já se už těšila že by to mohla být druhá holčička :D tak hold příště :D

@tonaeva tak asi nechce rict, protoze sam nevi, ne? ☺️