Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

V 18 tt se koukal a poznacil si to k sobe at mi nerika tak brzo kdyby se to " zmenilo" a 21 tt doktor rikal holcicku a ze to same tam videl i v tom 18... jeste se mi smal kdyz jsem tipovala kluka " a kde mate ty koule" .. to jsem na tom utz fakt nevidela skoro nic,ale rikala jsem si " beztak kluk" a ted na velkem utz 22+0 tahle fotka.. doktorka v soku,kdyz jsem ji rekla jestli to je teda holka.. tak mi vytiskla a zakrouzkovala tohle,ze nevi co by to u holcicky bylo.. Tak ted nevim co si o tom myslet.. Jasne taky tam to neco vidim,ale rikam si jestli to je jako pindik nebo varlatka? A porad nejak doufam,ze to nic neni :D nejak se nedokazu prepnout na kluka.
@akinimoddd má dost nohy u sebe,já bych to viděla na pupečník,protože v tomhle týdnu už jsou dost dobře vidět kuličky ;) viz. moje album u druhého i prvního syna kolem 20tt ;)
@akinimoddd po porodu to bude 100% jiste co mate 🙂
@akinimoddd hm skoda ten utz je takovy jak to rici malo rozlisitelny... Natacela si ona jeste miminko jako by utz?
@wond3r jo presne ty kulicky mi tam nejak chybi :D
tipuju holčičku, ale vůbec nevim..co tvá intuice bez ohledu na fotku?🙂
@akinimoddd myslím že holčička
@danger007 Natacela jako video? To nee. Zkousela jsem to jeste jednou vyfotit at to je lepsi kvalita nez vcera... Ale jak mi do toho skrtala tou cervenou prupiskou tak jsou ty linie tech nozicek trosinku zkeslene bych rekla... Asi bych to obtahla trosku jinak aby tk bylo takove " celistvejsi" :D
absintka19: asi budeme spolehat opravu az na ten porod.. nevim jestli bych dokazala jeste 100% uverit podle dalsiho utz :D
@normalnimatka Od zacatku si myslim holcicku, ale taky bych ji chtela. Proto jsem byla tak nadsena a ted toho udajneho pindika nemuzu vstrebat :D uz jsem vytridila vse modre po malem a chtela jsem to zacit davat pryc :D tak ted si to zatim teda zas necham :D
Akorat bych teda upozornila,ze ten vystupek neni rozdeleny jakoby na pul ani neni jakoby oddeleny tou linii to ona mi tam do toho cmarla jak to chtela zdruraznit.. :\ stve me ze nemam origos bez cmarani :D
@akinimoddd a tady bych řekla zase kluka 😂😂😂
@kituska20 bude to napinave min. Do dalsiho utz a jestli tam potvrdi kluka,tak s tim budu pocitat. Pokud by zase rekl holku,tak to bude napinave az do konce :D
@akinimoddd napina te miminko hezky a ten pocit s holcickou naprosto chapu.... Alespon mas dalsi duvod proc se tesit na dalsi utz
@akinimoddd Ja viděla na svém UZ neco podobného a podle všeho by to měly byt kuličky... Ja tedy počítám s chlapeckem a i doktor se tak tvářil- i když jisté je to az po narození 🙂. Ja čekám první a chlapečka jsem chtěla (nebo mi to spis bylo jedno),ale chápu,ze u druhého chce člověk proste toho druhého do páru... Na druhou stranu je to ale jedno- hlavní je,aby byla ta naše miminka zdravá ❤️. Tak se teš na miminko a neřeš pohlaví ;)
@kris5 Asi tak jak pise danger007 zvedavost.. a taky jak rikam, uz jsem mela vyrazene vse modre :D tak bych rada vedela jestli kupovat ruzove nebo nechat to modre :D ... A s tim zdravim- samozrejme to je na prvnim miste..a prave proto,ze to nestavim vubec na stejnou uroven,tak me to docela stve,ze tim kazdy argumetuje.. jako by snad byla nejaka souvislost mezi tim,ze by si clovek pral nejake z pohlavi a zdravim. Prece neni nikde receno,ze pokud by se nekomu splnilo,co si preje,ze to musi byt na ukor zdravi. A hlavne urcite to mimco nezavrhnu kdyz to bude kluk :D... Jen to proste cloveku vrta hlavou 🙂
@akinimoddd uplne citim co jsi tim chtela rici 🙂 ja mela v patek jit na kontrolu ale mam bacika tak mi je lito ze jsem prcka nevidela ☹
@snekule mne to tedy prijde jako kluk. Vsak je to vic pred telem,holcicka ve 25tt uz ma krasne videt zrno
@snekule koukni. Sice ty dva utz jsou uplne ciste a jasne viditelne. Ale vic bych se priklanela ke klukovi,kdyz to porovnas s tim svym utz
Stejnsk holky je to veda klobouk dolu pred doktory kteri to poznaji hned na 1.screningu.Ja sama jsem zvedava zda to opravdu bude pravda co nam dr rikal. U dcery rekl ze uz muzeme malovat na ruzovo
@estrellita moc dekuji🙂 asi se teď hloupe zeptám, ale nemůže to byt pupecnik? 🙂
Všechno mi vychází na holku, ale opravdu všechno, tak proto se potom tak pidim. 😀

@akinimoddd rekla bych chlapecek co Vam sdelil dr?