icon

Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku

nik123
1. únor 2013

Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
wond3r
18. únor 2017

@misina01 já tomu taky moc nevěřim právě, proto mu tvrdim, že bude zase určitě kluk😄 ale je fakt , že kluky máme z úplně stejného sexu a navíc z každodenního... ono mladšímu i když je to denně tak se stihnou ty klučičí vytvořit rychle, u staršího chlapa už to zase o něco trvá a celkově maji starší už prý víc holčičích, ale kdo ví co je na tom všem pravdy. Každopádně to s uzrálým spermatem a sexem před ovulací je už psané od nějakého vědce( už si nevybavim jméno, musela bych mrknout) co máme doma knížku "Jak na holčičku"(přečetla jsem si ji poprvé až teď když jsem po třetí dávno těhotná- to brzo co😂😂😂, ale tak tím, že jsme neplánovali a řikala jsem si knížka z 94týho, tak co to asi bude😄😄😄

danger007
18. únor 2017

@mariejosef zkusím to blejsknout lepe bez blesku 🙂

mariejosef
19. únor 2017

@wond3r stare sperma jsme nemeli jen to bylo mimo ovu

mariejosef
19. únor 2017

@wond3r je to jedno nakonec hlavne donosit zdrave miminko ja myslela, ze cekam ctvrteho chlapika az do 20tt 😀

wond3r
19. únor 2017

@mariejosef tak mi obojí no. Ale kdo ví. Podle mě je moc věcí co to ovlivní a prostě "náhoda" která spermie se tam první dostane... hlavně zdraví. To je fajn, že nakonec holčička🙂. U nás kdyby byl zase kluk, tak máme "smůlu" , čtvrté dítě už určitě nebude.

mariejosef
19. únor 2017

@wond3r taky jsem rikala,ze 3 deti a vse jsem pak prodala po klucich,zivot to vse zadelal jinak a jsem neskutecne stastna jak to je 🙂 ale o 3 tehu jsem prisla a tak jsou deti dle mne velky dar ❤ a pohlavi no i za chlapecka bych byla vdecna ❤

mariejosef
19. únor 2017

@wond3r geneticka rikala ze je to jako hodit si minci padne pana nebo orel 😝 to me tenkrat pobavily 😀

kituska20
19. únor 2017

Myslim ze kluk

carisima
19. únor 2017

ahojky, stalo se někomu ve vašem okolí nebo i vám, že vám tvrdili kluka a nakonec to byla holka?? I když tam byl pindík 🙂 ? Asi to není možné, že? Přece na ultrazvuku už musí jít v 26. týdnu vidět pohlavní orgány, u holek třeba už je tam děloha...atd. Co myslíte?

leymea
19. únor 2017

@wond3r no pry holcici sperma maji vetsi vydrz cekat na vajicko. Takze treba si ty 3-4 dny pockaj. Klucici sperma jsou rychlici, coz by odpovidalo treba v den ovulace, ale vubec to tak byt nemusi 🙂 ale rika se to 🙂 takze podle tletoho bychom cekali kluka 😀 podle Jonase taky kluka, podle meho pocitu taky kluk a mama mi porad tvrdi, ze to bude holka 😀 strasne se mi zhorsila plet, tak asi soudi podle toho 😀 kamaradka se mi podiva na karty, tak jsem zvedava co ji reknou a doufam, ze neco bude videt ve ctvrtek. 🙂

kituska20
19. únor 2017

@carisima jojo kamarádce až do porodu teď už má dvouletou sofinku

mariejosef
19. únor 2017

@carisima me rekli v jednom tehu ve 14tt holka a byl kluk a v tomto teho rekli ve 13tt kluk a od 17 tt je to holčička pry na 100% ale nejjistejsi je porod co 🙂a kamaradka ve 20tt kluk a ve 32 holka tak uvidi po porodu ☹

mariejosef
19. únor 2017

@leymea my si vsichni mysleli kluk i okoli a cekame holcicku❤

wond3r
19. únor 2017

@leymea z čerstvého spermatu a sexu v ovu máme dva kluky😉 no uvidíme co to teď bude. I teď mi dost holek a rodina co mě zná a vidí live řekli, že kluk a já sním od začátku taky počítám. Jen muž a synové říkaj holka, tak uvidíme, nakonec to stejně nijak neovlivníme, tak hlavně zdraví😉😉

wond3r
19. únor 2017

@mariejosef já se divim, že si doktoři dovolí "tipovat" ve 14tt pokud si nejsou 100% jistí... ikdyž ten muj první gyndař taky ještě ve 20tt řekl holku😄 a na velkym utz pak ve 21tt v porodnici, že jasnej kluk... tak uvidíme. To je mi líto co se ti stalo. Já úplně první kdysi.. to byl už v začátku SP. Ale pak dva kluci❤ někdo nemůže otěhotnět a bylo by mu úplně fuk jestli holka, nebo kluk... tak si člověk řiká jak může tak přemýšlet, co by chtěl... ale tak přání být můžou vždycky😉🙂

carisima
19. únor 2017

Tak u mne vsichni rikali holku, hrozna plett, sladke chute atd. Sama jsem citila holku....muj gynekolog mi rekl holka, byla krasne videt carka...nakonec ale rekl, ze v 20. Tydnu je brzy, ze uvidime, ze mozna kluk...ze pohlavni organy jsou u holky otekle,ale u kluka jeste nejsou sestoupla varlatka....no, nedalo nam to a objednali se do prenatalu v brne, tam nam rekli kluk a zase to bylo krasne videt, pytlik I pindik....takze jsem zmatena, ted jsem 25. Tyden....na ultz. To bylo schovane, ale uz radeji pocitam s klukem....jen me neda spat, jak mi vsichni rikaji, ze vypadam na holku ☹ ale v tomto tydnu uz se asi doktor splest nemuze, chapala bych to do 20. Tydne ale ted uz asi ne co? Vubec by mi nevadilo oblekat nakonec holcicku do modreho hahaaaa

mariejosef
19. únor 2017

@carisima možne je všechno 🙂

mariejosef
19. únor 2017

@carisima ja zas posloucham ze to vypada na kluka 🙂

wond3r
19. únor 2017

Omlouvám se za chyby holky, píšu rychle přes mobil , teď jsem to po sobě přelítla a to je něco😄🙈 tak hlavně zdravá miminka a pokud možno tedy to co si přejete😉🙂

mellilinka
19. únor 2017

@carisima v Brne se malokdy pletou,tak bych spis pocitala s klukem 😉
O te pleti a chutich jsou jen povidacky 😉

tinka2017
19. únor 2017

Ahoj holky,ja byla ted v 18 tt na utz a dr rika kluk.V patek jedu na velky utz,ale uz taky pocitam spis s klucikem 🙂 A co se tyce chuti,mam chut na sladke porad,pred tehu temer vubec...

kituska20
19. únor 2017

@carisima já teda čekám kluka a tak mám horší pleť a chutě na sladké🙂 s holčičkou jsem to měla stejné ale chutě víc na kyselé

mariejosef
20. únor 2017

@kituska20 ja u vsech kluku plet hruza 😉 a jidlo beze zmeny

wond3r
20. únor 2017

Já u kluků pleť šílená úplně a teď se divim a naopak docela super🙂 ale teda zase oproti klukum mi je od začátku děsně zle a je málo věcí co můžu sníst. U kluků jen špatně po ránu, najedla jsem se a dobrý. A teď celý den a večer nejhůř😕 a napít se na lačno, tak letim...

danger007
20. únor 2017

Tak vkladam fotecku znova nyni bez blesku tak co holky 🙂 kdopak se to u me schovava v brisku?

kituska20
20. únor 2017

@danger007 miminko :D počkej až bude větší a Dr ti řekne 🙂

danger007
20. únor 2017

Kitusko ty jsi me potesila 🙂

danger007
20. únor 2017

@mariejosef Zkusíš se mrknout na fotečku?

kituska20
20. únor 2017

@danger007 to já umim🙂 ale byl oto ve srande 🙂 ale z takhle natočeného a malého mimča to fakt nejde mco poznat:( vydrž na ten screening alespoň si nebudeš dělat falešné naděje

akinimoddd
21. únor 2017

Prosim vas nazor na pohlavi?

Strana