icon

Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku

nik123
1. únor 2013

Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
mariejosef
8. bře 2017

@danger007 u nas ve 13tt kluk a od 17tt 5x holka tak snad si nas hilčička vybrala 🙂

danger007
8. bře 2017

@mariejosef ju no perfekt tak to drzim palecky, ja se snad dozvim v pondeli kolem 16 hod. kdo se tam schovavá snad bude spolupracovat, vzdy je tam jak pecival a nebo sedi na turka a nebo se otoci a konecna

luciky
21. bře 2017

@snekule
@danger007

tak už víte koho máte v bříšku? mě čeká ultrazvuk za týden, tak jsem zvědavá, jestli se pindik potvrdí🙂

danger007
21. bře 2017

@luciky Mno u nás je to už jasné, viděla jsem to na vlastní bulvy pan doktor ve 12 týdnu se nemýlil je to kluk jako buk...nevím proč ale kolem mě jsou teď samí kluci :_D

snekule
21. bře 2017

@luciky
Úplně na 100% to nevím a asi se to dozvím az po porodu, protože prťous je KP a sedí tak zvláštně, ze se mu mezi nozky uz podívat nejde. 😀

luciky
21. bře 2017

@snekule a kdy máš termín?

@danger007 tak gratuluji ke klučíkovi!!!

snekule
21. bře 2017

@luciky
8.6. ale vypadá to, ze půjdu dřív sekci, mam nízko položenou placentu-pod uponem..

akinimoddd
24. bře 2017

Tak ja hlasim,ze cekame chlapecka.. Uz je to 100% podle 3D na ktery jsem sla hlavne kvuli pohlavi....18 a 21 tt mi MUDr. Tvrdil holku... 23tt velky utz jina MUDr. Rekla kluk- viz moje fotka,kterou jsem zde dala v unoru.. A pak 25 tt pro zmenu neslo nic moc videt.. a konecne o 10 dni pozdeji na 3D je tato fotka. A ja zacinam nakupovat klucici veci a zvykam si definitivne na to,ze budu doma jedina zenska :D .. A zajimalo by me,jak je na tom @wond3r?

luciky
24. bře 2017

@akinimoddd gratuluji k chlapečkovi!!!! koukala jsem zpětně a zrovna u tvé fotky jsem si nebyla vůbec jistá...já čekám nejspíš 3.chlapečka a to že budu doma jediná ženská si docela užívám, jediná růže mezi trním 😅

mariejosef
24. bře 2017

@luciky taky mam doma 3 chlapecky a kluci vzdycky rikaji ze jsou jak z pohadky 3 bratri 👍❤ jsem stastna, ze je mam 😍

mariejosef
24. bře 2017

@snekule kamaradce tsky a dr. Se divala na pohlavi vnitrnim utz. 👍

danger007
24. bře 2017

Mám takový dojem, že se s klučíkama rostrhl pytel nezdá se vám? Kolem mě všechny čekají kluky 🙂...mno nedovedu si představit moji reakci, kdyby na sále byla z kluka holka 😀 ale nam se to asi stát fakt nemůže páč jsem to tam prostě viděla 😀

mariejosef
24. bře 2017

@danger007 ja cekam holčičku a nemam kolem sebe s holcickou nikoho vsechny kamaradky maji uz nebo cekaji kluky a kdyz jsem mela kluky tak obracene vsichni holky 😂

luciky
24. bře 2017

u nás široko daleko taky samí kluci 🙂

@mariejosef jak máš dětičky věkově? já mám kluky 9 a 6let

wond3r
24. bře 2017

@akinimoddd stále ještě nevíme, až snad v pondělí. Okolí kdo mě zná , tak neustále tvrdí holku, ale tentokrát nikdo moc netipuje podle břicha, ale prej vypadám jinak v obličeji... já si připadám teda stejná😂😂 muž tvrdí taky, že holka, že takový boky zadek a stehna a rozkydlí břicho jsem u kluků neměla, že dlouho jsem byla jen hubená a měla prostě dopředu tvrdý břicho. Ale kdo ví. Tu holku bych si po dvou klukách fakt hooodně přála.😉

mariejosef
25. bře 2017

@luciky 17,10 a 4 roky 👍

mariejosef
25. bře 2017

@wond3r to verim a nekomu to na potreti i vyjde 👍 hlavne zdravicko 🍀 pak dej vedet

akinimoddd
26. bře 2017

@wond3r tak mozna si vas opravdu holcicka nasla.. kdyz jste ji ani neplanovali ( nemyslim se?) .... My uz teda urcite 3. planovat nebudem,neni to nejak nasim snem mit 3 deti..a zkouset treti jen kvuli 50% sanci holky, do toho bych zas nesla :D drzim palce na holcicku! .. a jak bylo receno..kdyby ne- tak to budou tri bratri jak z pohadky :D

wond3r
27. bře 2017

@akinimoddd tak tak, uvidíme. Jak to má být, tak to bude. My třetí chtěli za pár let, samo ne s cílem , že bude holka, však je to vždycky 50/50,co to bude. A ano, bylo to neplánované, respektive díky jednomu sexu v tu dobu víme ze kdy teda, ale nečekali jsme to😄😄😄 jsem zvědavá jestli se okolí potvrdí teorie, že vypadám "jinak" než u kluků😄 prý jak v obličeji a oči, tak i postavou. Já na sebe koukala do zrcadla a je fakt, že krom tech širokých boků co jsem u kluků neměla , žánou změnu nevidím😄

luciky
28. bře 2017

@wond3r já mám tohle těhotenství úplně jiný jak s klukama a stejně je to klučík😍 jak nevolnosti, chutě, přibírání, bolesti, všechno úplně jinak 😅 my jsme 3 děti v plánu měli vždycky, takže já budu mít snad splněno🙏👶

wond3r
28. bře 2017

@luciky no tak uvidíme, zatím nás pěkně natahuje. Minule spalo, včera pro změnu stojky, že byla ráda, že zkontrolovala srdíčko, na délku už změřit nešlo jak se hýbalo😄 zkoušela kouknout při té aktivitě a pytlík jsme neviděli... tak musíme čekat do velkého utz.

luciky
28. bře 2017

@wond3r a v kolikátém jsi týdnu?

wond3r
28. bře 2017

@luciky 17tt končim😉

luciky
28. bře 2017

@wond3r no nám se taky pořád schovával a pak na velkým utz ve 22tt řikal dr. že asi spíš kluk, pak u mého dr. zase schovaný😝

andy11111
29. bře 2017

Ahoj holky,co myslite? Prejeme si kluka,ale asi to vypada na holku,treba je ten pinda schovany:D jsem v 16 tt.

tomikjoejoe
29. bře 2017

@andy11111 tipla bych to na holčičku, mám doma podobný obrázek a už vím určitě, že to bude holčička 🙂

andy11111
29. bře 2017

@tomikjoejoe Vypada to tak,ale porad si davam nejakou nadeji,ze by ten pinda mohl byt jeste schovany🙂 Ale,kdyz to bude holka,tak ji budu mit stejne rada jako kluka;)

mariejosef
29. bře 2017

@andy11111 taky to vidim na slecnu mam podobny a doufam, ze to holka je a kdyby ne bude Mikoláškovi sluset ruzova ❤

@andy11111 a to vis,ze budes rada za kazde pohlavi hlavne at je zdrave ze 🍀

andy11111
29. bře 2017

@mariejosef To urcite,jsem za ni rada.Jen jestli se treba nekomu nestalo,ze se z tohodle objevil jeste pinda🙂

wond3r
29. bře 2017

@andy11111 kamarádka to tak prý měla s klukem ve 20tt,že jí řekli tady je kávové zrno :d no a má chlapečka a teď psala,že čeká druhého.

Strana