Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

@mariejosef ju no perfekt tak to drzim palecky, ja se snad dozvim v pondeli kolem 16 hod. kdo se tam schovavá snad bude spolupracovat, vzdy je tam jak pecival a nebo sedi na turka a nebo se otoci a konecna
Tak ja hlasim,ze cekame chlapecka.. Uz je to 100% podle 3D na ktery jsem sla hlavne kvuli pohlavi....18 a 21 tt mi MUDr. Tvrdil holku... 23tt velky utz jina MUDr. Rekla kluk- viz moje fotka,kterou jsem zde dala v unoru.. A pak 25 tt pro zmenu neslo nic moc videt.. a konecne o 10 dni pozdeji na 3D je tato fotka. A ja zacinam nakupovat klucici veci a zvykam si definitivne na to,ze budu doma jedina zenska :D .. A zajimalo by me,jak je na tom @wond3r?
@akinimoddd gratuluji k chlapečkovi!!!! koukala jsem zpětně a zrovna u tvé fotky jsem si nebyla vůbec jistá...já čekám nejspíš 3.chlapečka a to že budu doma jediná ženská si docela užívám, jediná růže mezi trním 😅
@luciky taky mam doma 3 chlapecky a kluci vzdycky rikaji ze jsou jak z pohadky 3 bratri 👍❤ jsem stastna, ze je mam 😍
@snekule kamaradce tsky a dr. Se divala na pohlavi vnitrnim utz. 👍
Mám takový dojem, že se s klučíkama rostrhl pytel nezdá se vám? Kolem mě všechny čekají kluky 🙂...mno nedovedu si představit moji reakci, kdyby na sále byla z kluka holka 😀 ale nam se to asi stát fakt nemůže páč jsem to tam prostě viděla 😀
@danger007 ja cekam holčičku a nemam kolem sebe s holcickou nikoho vsechny kamaradky maji uz nebo cekaji kluky a kdyz jsem mela kluky tak obracene vsichni holky 😂
u nás široko daleko taky samí kluci 🙂
@mariejosef jak máš dětičky věkově? já mám kluky 9 a 6let
@akinimoddd stále ještě nevíme, až snad v pondělí. Okolí kdo mě zná , tak neustále tvrdí holku, ale tentokrát nikdo moc netipuje podle břicha, ale prej vypadám jinak v obličeji... já si připadám teda stejná😂😂 muž tvrdí taky, že holka, že takový boky zadek a stehna a rozkydlí břicho jsem u kluků neměla, že dlouho jsem byla jen hubená a měla prostě dopředu tvrdý břicho. Ale kdo ví. Tu holku bych si po dvou klukách fakt hooodně přála.😉
@luciky 17,10 a 4 roky 👍
@wond3r to verim a nekomu to na potreti i vyjde 👍 hlavne zdravicko 🍀 pak dej vedet
@wond3r tak mozna si vas opravdu holcicka nasla.. kdyz jste ji ani neplanovali ( nemyslim se?) .... My uz teda urcite 3. planovat nebudem,neni to nejak nasim snem mit 3 deti..a zkouset treti jen kvuli 50% sanci holky, do toho bych zas nesla :D drzim palce na holcicku! .. a jak bylo receno..kdyby ne- tak to budou tri bratri jak z pohadky :D
@akinimoddd tak tak, uvidíme. Jak to má být, tak to bude. My třetí chtěli za pár let, samo ne s cílem , že bude holka, však je to vždycky 50/50,co to bude. A ano, bylo to neplánované, respektive díky jednomu sexu v tu dobu víme ze kdy teda, ale nečekali jsme to😄😄😄 jsem zvědavá jestli se okolí potvrdí teorie, že vypadám "jinak" než u kluků😄 prý jak v obličeji a oči, tak i postavou. Já na sebe koukala do zrcadla a je fakt, že krom tech širokých boků co jsem u kluků neměla , žánou změnu nevidím😄
@andy11111 tipla bych to na holčičku, mám doma podobný obrázek a už vím určitě, že to bude holčička 🙂
@tomikjoejoe Vypada to tak,ale porad si davam nejakou nadeji,ze by ten pinda mohl byt jeste schovany🙂 Ale,kdyz to bude holka,tak ji budu mit stejne rada jako kluka;)
@mariejosef To urcite,jsem za ni rada.Jen jestli se treba nekomu nestalo,ze se z tohodle objevil jeste pinda🙂

@danger007 u nas ve 13tt kluk a od 17tt 5x holka tak snad si nas hilčička vybrala 🙂