Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

@mariejosef psala jsi o kamarádce, které řekli ve 20tt, že kluk a pak ve 32tt holka, co nakonec má?
@snekule to je nozicka 🙂
Taky bych rekla nozicka
@luciky nakonec chlapecek jeji dr,absolutne nechapu ale na screeningu ve 20 kluk 👍
@valmaxa ja tafy davala v listopadu foto kde byl hrbolek krasne videt dle clanku dr.bartaka holka dle dr na utz kluk no a ve 20tt holčička 😍 pak asi 4-5x holka tak uvidime 👧za mesic
@snekule ja bych to nechala za par tydnu uvidite lip ❤
@mariejosef ja jsem uz 31+2, tak uz to asi do klepu az do porodu... 😄😄
@mariejosef ja si na tu vasi fotku pamatuju!!! To.byla holka jako lusk!! 🙂 vubec nechapu jak k te fotce mohl dr rici chlapce 🙂 ukazkovy utz ;)
@valmaxa děkuji 😘 no taky jsme s muzem rikali že asi nás chtěla dr. Navnadit 😂 my tomu stejně nevěřili páč i.minule nam řekli holka a byl kluk, hold 1screning je hodně nejisty.ja tomu pořad nemůžu uverit,že čekame holčičku po tolika chlapečcich tak se těším na porod co řeknou 👍
@anajf Řekla bych holka, ale nejiste
my jsme se dohodli, že si to říct nenecháme, ale tady u toho dr zastavila a s jistotou prohlásila, že to vidí jasně. A červíček hlodá 😀 a tak to stále zkoumám, ale našla jsem tam jasné kávové zrno a asi už jsem sama sebou ovlivněná, že už nic jinýho nevidim
@anajf proč po tom patraš když to nechcete vedet? Tak se zeptej a je 😉
@mariejosef aha, tak pardon
@anajf jake pardon 😀 proste se zeptej pokud te to zajima 👍
Ahoj, mohla bych taky poprosit o názor co vidíte ?🙂
@piskutek81 ja vidím kluka. 👶🏻😊

@luciky to vím, ze když je to rovnoběžne, ze by to měla byt holcicka, ale prý to vypadá na chlapce. 😄