icon

Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku

nik123
1. únor 2013

Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
snekule
7. dub 2017

@luciky to vím, ze když je to rovnoběžne, ze by to měla byt holcicka, ale prý to vypadá na chlapce. 😄

luciky
7. dub 2017

@snekule no vypadá když ti řeknou tak mi to stejně přijde 50:50, takže jsi zase na začátku 😝

luciky
7. dub 2017

@mariejosef psala jsi o kamarádce, které řekli ve 20tt, že kluk a pak ve 32tt holka, co nakonec má?

snekule
7. dub 2017

@luciky tak do porodu uz mam par týdnu, tak si asi musím počkat... 😄

haninen
8. dub 2017

@snekule: není zač 🙂 mě to moc rovnoběžný nepříjde... měly jsme podobnej výběžek a čekáme chlapáka 3x potvrzenýho 🙂 hold ani jedna z nás nebude patřit k těm maminkám co jim řeknou na 90% pohlaví už z prvního screeningu no 😀😉

valmaxa
8. dub 2017

@snekule toto není fotečka kde by byl znát pohlavní hrbolek - i ten utz je dost nekvalitní. a to zakroužkované je nožička 🙂
dle této fotečky je to 100% 50:50 :D 😇

estrellita
8. dub 2017

@snekule to je nozicka 🙂

snekule
8. dub 2017

@valmaxa opravdu je to nozicka?? 😳😳😄

jullli
8. dub 2017

Taky bych rekla nozicka

snekule
8. dub 2017

Mne to jako nozicka nepřipadá... 🤔

valmaxa
8. dub 2017

@snekule ano na utz ze clanku pana doktora Bartaka je pohlavi krasne znatelne. Utz je ostry a pohlavi jasne , ale presto ne vzdy je sklon tak idealni aby to bylo tak jasne poznat a ty vase carky levituji nad telickem miminka😇

mariejosef
8. dub 2017

@luciky nakonec chlapecek jeji dr,absolutne nechapu ale na screeningu ve 20 kluk 👍

mariejosef
8. dub 2017

@valmaxa ja tafy davala v listopadu foto kde byl hrbolek krasne videt dle clanku dr.bartaka holka dle dr na utz kluk no a ve 20tt holčička 😍 pak asi 4-5x holka tak uvidime 👧za mesic

mariejosef
8. dub 2017

@snekule ja bych to nechala za par tydnu uvidite lip ❤

snekule
8. dub 2017

@mariejosef ja jsem uz 31+2, tak uz to asi do klepu az do porodu... 😄😄

valmaxa
9. dub 2017

@mariejosef ja si na tu vasi fotku pamatuju!!! To.byla holka jako lusk!! 🙂 vubec nechapu jak k te fotce mohl dr rici chlapce 🙂 ukazkovy utz ;)

mariejosef
10. dub 2017

@valmaxa děkuji 😘 no taky jsme s muzem rikali že asi nás chtěla dr. Navnadit 😂 my tomu stejně nevěřili páč i.minule nam řekli holka a byl kluk, hold 1screning je hodně nejisty.ja tomu pořad nemůžu uverit,že čekame holčičku po tolika chlapečcich tak se těším na porod co řeknou 👍

anajf
12. dub 2017

Holky všechny vás zdravím, koukám, že máte velké zkušenosti, tak by mě zajímalo, co vidíte na téhle fotce z utz 16+0, je to holka nebo kluk?

mariejosef
12. dub 2017

@anajf Řekla bych holka, ale nejiste

luska__
12. dub 2017

@anajf já z toho tedy nic nepoznám :( a doktor/ka nic?

anajf
13. dub 2017

my jsme se dohodli, že si to říct nenecháme, ale tady u toho dr zastavila a s jistotou prohlásila, že to vidí jasně. A červíček hlodá 😀 a tak to stále zkoumám, ale našla jsem tam jasné kávové zrno a asi už jsem sama sebou ovlivněná, že už nic jinýho nevidim

mariejosef
14. dub 2017

@anajf proč po tom patraš když to nechcete vedet? Tak se zeptej a je 😉

anajf
14. dub 2017

@mariejosef aha, tak pardon

mariejosef
14. dub 2017

@anajf jake pardon 😀 proste se zeptej pokud te to zajima 👍

klara215
14. dub 2017

Mužů se taky zeptat,co vidíte?

bigbig
14. dub 2017

@klara215 Mě přijde že na téhle fotce není pohlavní hrbolek, takže se z ní těžko něco pozná...

kajda3
19. dub 2017

Holky, můžete mi říct, co vidíte na této fotce z ultrazvuku 13+4? Děkuji.

piskutek81
30. dub 2017

Ahoj, mohla bych taky poprosit o názor co vidíte ?🙂

piskutek81
30. dub 2017
snekule
30. dub 2017

@piskutek81 ja vidím kluka. 👶🏻😊

Strana