Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
@mastanka20 no jasne,že budete ❤ja je taky miluji i když nekdy bych je zakousla 😂 a pokud se rozhodnete pro dalsi tak treba se dcerky dočkáte 👍 ❤ a je dobre ze mate hodne deti deti jsou dar 🍀 a požehnani
Ahoj, bohužel jediné co vidím, je sladké malé miminko, ale pohlaví z této fotky určit nelze. Taky je dost brzy, ale já jsem kolem toho 14 tt pindíka zahlídla 🙂 Tohle zatím vypadá na holčičku, ale to je opravdu jen tím, že není nic jako pinďa přímo vidět!
@sophien mám tu stejnou fotku, moje je holčička. Ale na tvé fotce vidím nějaký canfrňour...😕 tak nevím no...
@sophien Právě no. Já bych se u tebe teda přikláněla spíš ke klučinovi 🙂. Dr ti řekla holku?
@sophien to tě chápu, ale neboj, jsi v půlce, určitě se to na nějakém utz dozvíš 🙂. Mně to nejdřív řekla moje dr, pak mi to potvrdila dr na druhém scr u Apolináře a do třetice jsem se ptala na 3D utz. Takže neboj 🙂
@kytka789
@barushe_27 holky, co myslite, ze kdo vykouka na fotkach z profilu? Pokud diteti neni videt mezi nohy nebo nekdo nema rentgenove oci, tak se to proste rict neda. Ale v obou pripadech bych si tipla, ze na 50% to bude chlapecek!
Brala jsem to jako legraci ale tak se koukám že na jediném utz není vidět mezi nožky že jsem sem vůbec psala
Ja bych rekla, ze to je holcicka 🙂
@barushe_27 už más potvrzeno, jestli holčička nebo chlapeček? 🙂

@mariejosef dekuji za vas nazor nevadi ze cekam chlapecka aspon me ochrani 😁 mam doma 2 a moc je miluju a tohodle budu taky jinak dekuji 🙂