icon

Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku

nik123
1. únor 2013

Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
mastanka20
10. črc 2017

@mariejosef dekuji za vas nazor nevadi ze cekam chlapecka aspon me ochrani 😁 mam doma 2 a moc je miluju a tohodle budu taky jinak dekuji 🙂

mariejosef
11. črc 2017

@mastanka20 no jasne,že budete ❤ja je taky miluji i když nekdy bych je zakousla 😂 a pokud se rozhodnete pro dalsi tak treba se dcerky dočkáte 👍 ❤ a je dobre ze mate hodne deti deti jsou dar 🍀 a požehnani

tynkanaga
Odpověď byla odstraněná
kajka93
12. črc 2017

Ahoj holky, vyluštíte z meho utz něco? Je to 14tt a 1. Screening .. 🙂

tynkanaga
12. črc 2017

Ahoj, bohužel jediné co vidím, je sladké malé miminko, ale pohlaví z této fotky určit nelze. Taky je dost brzy, ale já jsem kolem toho 14 tt pindíka zahlídla 🙂 Tohle zatím vypadá na holčičku, ale to je opravdu jen tím, že není nic jako pinďa přímo vidět!

kajka93
12. črc 2017

@tynkanaga moc děkuji za odpověď 🙂 ... já nevidím na tom ultrazvuku nikdy nic :D ... dr mi ukazoval všechno možné ale já tam prostě nic nevidím 😀

krupka1
12. črc 2017

@tynkanaga jenze ve 14tt jeste neni pinda ani pipinka, jen pohlavni hrbolek 😉

barub
Odpověď byla odstraněná
sophien
19. črc 2017

Co prosím myslíte? je to fotka zadečku z 16. týdne. Prý holčička🙂

novamamina
19. črc 2017

@sophien mám tu stejnou fotku, moje je holčička. Ale na tvé fotce vidím nějaký canfrňour...😕 tak nevím no...

sophien
19. črc 2017

@novamamina No právě, ta tvoje tam nic nemá,tak já fakt nevím😀

novamamina
19. črc 2017

@sophien Právě no. Já bych se u tebe teda přikláněla spíš ke klučinovi 🙂. Dr ti řekla holku?

sophien
19. črc 2017

@novamamina Právě holku, no, prý podle pohlavních valů🙂

novamamina
19. črc 2017

@sophien no tak uvidíš co z toho vyleze no 🙂.

sophien
19. črc 2017

@novamamina Nejdýl u porodu. Mně by to bylo i jedno, jen bych to chtěla vědět😀

novamamina
19. črc 2017

@sophien to tě chápu, ale neboj, jsi v půlce, určitě se to na nějakém utz dozvíš 🙂. Mně to nejdřív řekla moje dr, pak mi to potvrdila dr na druhém scr u Apolináře a do třetice jsem se ptala na 3D utz. Takže neboj 🙂

sophien
19. črc 2017

@novamamina uvidíme, snad se ukáže🙂

zlatarybicka
22. črc 2017

Ahoj holky,
tipnete nektera pohlavi?
Je to 12+2 tt. Ja v tom nevidim nic.😁

tynkanaga
25. črc 2017

@krupka1 my ho tam s doktorkou zahlédly 😀 Ale nejspíš to byl hrbolek, také jsem si to říkala. Nicméně jsme to uhádly 🙂

kytka789
18. srp 2017

Holky prosim a u me neco vidite?? 🙂

barushe_27
18. srp 2017

Jen tak ze zvědavosti vím je to jen o tipů ale copak vidíte vy, všichni říkají podívej se jak máš krasnou pleť to je jasny chlapeček

dora13
18. srp 2017

@kytka789
@barushe_27 holky, co myslite, ze kdo vykouka na fotkach z profilu? Pokud diteti neni videt mezi nohy nebo nekdo nema rentgenove oci, tak se to proste rict neda. Ale v obou pripadech bych si tipla, ze na 50% to bude chlapecek!

barushe_27
18. srp 2017

Brala jsem to jako legraci ale tak se koukám že na jediném utz není vidět mezi nožky že jsem sem vůbec psala

kytka789
18. srp 2017

@dora13
Myslíš, ze chlapeček na 50%? Ty jooooo 😆🙄

sophien
18. srp 2017

@novamamina Tak prý opravdu holka🙂

novamamina
18. srp 2017

@sophien jo? Tak gratuluju 🙂

deny918
2. zář 2017

Ahoj holky🙂 Copak vidíte u mě? Utz je z 20tt. Děkuji za názory 🙂 jsem zvědavá ne tipy 😀

tina332
3. zář 2017

@valmaxa
@kajda3
Ahojky holky, jestli si vzpomínáte, něco tam trčelo a vy jste tipovaly chlapečka, tak teď ve 30tt to vypadá na skoro 100% holčičku 😉 Tak jsem jenom chtěla dát vědět ☺️ Ale uvidíme na jisto až v listopadu 😁

nikyta159
3. zář 2017

@deny918 jasná holka 😉

kytka789
4. zář 2017

Ja bych rekla, ze to je holcicka 🙂
@barushe_27 už más potvrzeno, jestli holčička nebo chlapeček? 🙂

Strana