icon

Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku

nik123
1. únor 2013

Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
kris5
27. čer 2019

@markettka1 Děkuji za názor. Mám od zacatku takové tušení na holcicku, ale nechci si to moc pripouštět 🙂. Přeci jen to neni ještě jisté, ale synka jsem hned na tomto prvním ultrazvuku poznala. Krásně mu trcel hrbolek nahoru. Tady nic netrcelo... Šly tam takové dvě rovnoběžné čárky s tělem 🙂

kris5
27. čer 2019

@petapetula89 Vůbec se nedokážu zorientovat, co je kde :D.

charletta
29. čer 2019

Holky, kdyz jste takove odbornice... hrozne jsem si prala holcicku, v 16tt mi bylo receno ze stopro kluk, tak jsem se tesila na kluka - dokonce jsem dost unahlene koupila i nejake modre veci (kdo to ma vydrzet ze jo) 😁 a ted v 18tt pindik zmizel 🤷🏼‍♀️ Myslite ze se tam nekde schovava nebo to je opravdu jasna holka?

pafca4
29. čer 2019

@charletta já vidím holčičku 😉

nicolnik
29. čer 2019

@charletta taky vidim holcicku, tohle je treba nas kluk v 19tt🙂

markettka1
29. čer 2019

@charletta určitě holčička

anuliinka2013
Autor odpověď smazal
jironymou
29. čer 2019

@nik123 A tak zkus schvalne vyfotit svoje brisko.Pred tehu a ted tehotna.Vetsinou maminky co cekaji holcicky, tak jsem jim dost rozsiri boky.Nebo zatim to tak platilo u vsech mych znamych.
Jinak mne osobne to prijde misto pindika, jako rucicka ve stinu mezi nohama🤣 na druhou stranu jsou tam 2 tmave tecky mezi nohama... je to teda zahada🙏

zuzk_a
23. črc 2019

Ahoj holky,myslíte si,ze na téhle fotce z 1.screeningu je vidět pohlavní hrbolek nebo ne? Pan doktor neříká pohlaví při 1.screeningu.
A mimco nechtělo spolupracovat ani na 2.screeningu,takze zatim netusime. Nejspis bude prekvapko az u porodu. Děkuji 😊

mikejla_a
23. črc 2019

@charletta holcicka ❤️

mikejla_a
23. črc 2019

@zuzk_a tady to bohužel není vidět

zuzk_a
23. črc 2019

@mikejla_a Na jednu stranu to me dobře ☺ Ja chci překvapeni a manžel zase chce vědět pohlaví 😂. Děkuji 😊

lopinka81
24. črc 2019

Ahoj holky .Čekám třetí dítě a poprvé jsem snad slyšela o pohlavním hrbolku.Ja tomu vůbec nezozumim .

mikejla_a
24. črc 2019

@lopinka81 a uz víte co? 🙂

lopinka81
24. črc 2019

@mikejla_a nevíme můj Dr neříká tak brzo jen že něco podle hrbolku ale to si nechá pro sebe

lopinka81
24. črc 2019

@mikejla_a fotka 14+0 vidím prd

mikejla_a
24. črc 2019

@lopinka81 rekla bych spíš holcicka... Dej pak vědět 😉

lopinka81
24. črc 2019

@mikejla_a opravdu a můžeš mi prosím říct podle čeho 😘😘😘

lopinka81
24. črc 2019

Ještě mám tyto dvě ☺️

mikejla_a
24. črc 2019

@lopinka81 toto by mohl byt pohlavni hrbolek a jde soubezne s páteří

lopinka81
24. črc 2019

@mikejla_a jsi hodná děkuji už to chápu ,mne to právě přišlo moc dlouhé tak jsem si myslela že druhá nožka . Dám vědět ☺️

kris5
25. črc 2019

@lopinka81 Také to vidím spis na holcicku. I podle tvaru hlavičky :D. Nevim, přijde mi, ze kluci mají takové jiné celicko a bradu, ale jistá si samozřejmě nejsem... To je spis taková moje intuice.

lopinka81
25. črc 2019

@kris5 ahoj tak děkuji 😘po dvou Klukách bych za Aničku byla ráda.A říká mi to hodně lidí.Moje sestra mi také řekla že podle toho hrbolku to je určitě holčička .Ani jsem nevěděla že to je a to už mám dvě děti.

mikejla_a
28. črc 2019

Holky mrknete na tohle... Je to jedno a to same miminko...jen me mate ten pohlavni hrbolek, jestli je to ten na prvni nebo na druhe fotce. Jinak ta "tyčinka" na první fotce je stejna jako mela moje holcicka..

kris5
28. črc 2019

@mikejla_a Tyjo, tak to je záhada. Ale podle toho úhlu bych řekla, ze to bude stejně taková ta “šedá zóna”, kdy se to na 100%urcit nedá. Podle první fotky bych řekla spis holka, podle druhé spis kluk :D. Intuice mi říká spis holka, ze se z toho nakonec vyklube. ;)

kris5
28. črc 2019

@zuzk_a Tady bych tipla chlapecka 🙂.

mikejla_a
28. črc 2019

@kris5 no mam to uplne stejne jako ty. Je to kamaradky a ma uz dva chlapecky, tak jsme silene napjate, co to bude tentokrat ❤️

lopinka81
28. črc 2019

@mikejla_a jejda tak to jsem.sama zvědavá.Ma to stejně jako já 🤔

lopinka81
28. črc 2019

@kris5 já u ní vidím holčičku podle hrbolku.Holky jak to poznáte . 😁

mikejla_a
28. črc 2019

@lopinka81 no vsak ja to mela taky tak.. Byly to nervy 😂

Strana