Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

@petapetula89 Vůbec se nedokážu zorientovat, co je kde :D.
Holky, kdyz jste takove odbornice... hrozne jsem si prala holcicku, v 16tt mi bylo receno ze stopro kluk, tak jsem se tesila na kluka - dokonce jsem dost unahlene koupila i nejake modre veci (kdo to ma vydrzet ze jo) 😁 a ted v 18tt pindik zmizel 🤷🏼♀️ Myslite ze se tam nekde schovava nebo to je opravdu jasna holka?
@charletta určitě holčička
@nik123 A tak zkus schvalne vyfotit svoje brisko.Pred tehu a ted tehotna.Vetsinou maminky co cekaji holcicky, tak jsem jim dost rozsiri boky.Nebo zatim to tak platilo u vsech mych znamych.
Jinak mne osobne to prijde misto pindika, jako rucicka ve stinu mezi nohama🤣 na druhou stranu jsou tam 2 tmave tecky mezi nohama... je to teda zahada🙏
Ahoj holky .Čekám třetí dítě a poprvé jsem snad slyšela o pohlavním hrbolku.Ja tomu vůbec nezozumim .

@markettka1 Děkuji za názor. Mám od zacatku takové tušení na holcicku, ale nechci si to moc pripouštět 🙂. Přeci jen to neni ještě jisté, ale synka jsem hned na tomto prvním ultrazvuku poznala. Krásně mu trcel hrbolek nahoru. Tady nic netrcelo... Šly tam takové dvě rovnoběžné čárky s tělem 🙂