icon

Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku

nik123
1. únor 2013

Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
lopinka81
29. črc 2019

@mikejla_a no to teda 😂😂😂tak uvidíme 😃

kris5
29. črc 2019

@mikejla_a Však já jsem na tom stejně :D. Víc to vypadá na holku, ale taky se trošičku hrbolek zvedá 😂. Jsem zvedava... Za tyden jdu na velký ultrazvuk a tedy nevim, jestli vydrzim si to nenechat říct 😂

lopinka81
29. črc 2019

@kris5 mě řekla kamarádka že ti není žádný hrbolek ale kus nohy 😂😂😂teď jsem z toho jelen

kris5
29. črc 2019

@mikejla_a Na tom druhem UZ obrázku kamarádky se mi moc nezdá, ze by to byl hrbolek... Je to takový divny :D. Spis to bude část nohy, nebo naco takoveho... Ještě to bude napínavé 🙂

kris5
29. črc 2019

@lopinka81 To nevypadá, jako noha. Spis je otázka, jestli je tam ten hrbolek vidět cely a podobně... S jistotou to poví az po tom 20.tt 🙂. Ale jak říkám... Já to vidím spis na Aničku ❤️

lopinka81
29. črc 2019

@kris5 děkuji 😘😘tak se necháme překvapit 😁

lopinka81
29. črc 2019

@kris5
@kris5 mne to nepřijde jako noha ani u té kamarádky ☺️ to je tak matoucí že

kris5
30. črc 2019

@lopinka81 Tak oni jsou tam fotky dvě... Na te první ten hrbolek vypadá jako holcici, ale na druhé je to takový buclaty klucici, ale přijde mi, ze je takový divny, ze to spis bude kolinko, nebo kus pupecniku... Nevim :D. No, bude to prekvapko 🙂 Pak si musíme napsat, co tedy nakonec čekáme :D

markettka1
30. črc 2019

@mikejla_a bude to holčička, měla jsem to stejně a nakonec cekam holku💓

lopinka81
30. črc 2019

@kris5 no právě ,moje kamarádka má také ale takové fotky jednu čárku a druhou buclaty něco ☺️zeptám se jestli můžu sem dát pro porovnání

lopinka81
30. črc 2019

@markettka1 mohu fotku holčičky 🤗

lopinka81
30. črc 2019

Holky tohle je ultrazvuk moji sestry ,narodila se jí dcera ,už má měsíc.

lopinka81
Autor odpověď smazal
mikejla_a
30. črc 2019

@lopinka81 na te spodni je to jasna holka 🙂

lopinka81
30. črc 2019

@mikejla_a já ji to říkám taky ,podle toho jak jsi mě to naučila 😂má už skoro dospělou dceru a její přítel chce kluka a prostě je to holka no.😂😂😂😂😂

kris5
30. črc 2019

@lopinka81 Na fotce holcicky tvé sestry neni hrbolek vidět, takže nelze moc určit, ale fotka kamarádky vypadá jako jasná holka 😉... Tak koukám, ze bude preholkovano 😂

lopinka81
30. črc 2019

@kris5 ahoj no sestra tam má čárku bych řekla

lopinka81
31. črc 2019

Ahoj holky dnes mi volala sestřička že máme riziko 1:300 Down tak jdu zítra ke geneticce.😧Držte pěsti

mikejla_a
31. črc 2019

@lopinka81 drzim vsechno co mam, to bude dobre!

lopinka81
1. srp 2019

@mikejla_a ahoj děkuji .Genetička má dovolenou a vezme mě v úterý. Podle papíru co mi dala sestřička je nosní kůstka přítomna a vyhodnotili to vzhledem.k věku matky.Tak doufám že bude vše v pořádku .

kris5
1. srp 2019

@lopinka81 Držím moc palce! To bude dobre! Spoustě mých kamarádek teď v poslední době vyšel screening pozitivní a všem se narodili zdravá miminka ❤️.

lopinka81
1. srp 2019

@kris5 děkuji 😊věřím tomu ,teď toho je na mě moc, prodáváme byt ,máme smlouvu na barák na koupi atd ,snad vše dopadne

lopinka81
6. srp 2019

Ahoj holky :mavam: tak jsem byla na té genetice, geneticka se ptala na některé věci a navrhla NIPT test krve. Tak mi vzala odběr a za 14 dni bude volat.Tak jsem napnutá jak kšandy. Snad bude vše ok a budu to mít i s pohlavím na 99% :potlesk:

lopinka81
22. srp 2019

Holky tak genetika zatím nic ale je to kluk 😂takže u nás pohlavní hrbolek zklamal teda 😁🤗má ho tam

mikejla_a
23. srp 2019

@lopinka81 ty blaho, tak to nechapu.. Ten hrbolek byl jasne holcici 🤔 kazdopadne gratuluji ke zdravému miminku! To je nejdulezitejsi.

@kris5 a co vy na velkém utz? 😊

lopinka81
24. srp 2019

@mikejla_a děkuji také nechápu.Mudim ještě na plodovku ,protože mi NIPT test nemohli z krve vyhodnotit ,prý málo genetického kódu miminka.Chjo zase čekat

kris5
25. srp 2019

@lopinka81 Je, tak vidíš... Jak nás to zmatlo, ale Ja jsem psala, ze se mi zda, ze hrbolek neni vidět cely 🙂... Tak se tam někde schvaloval 🙂

kris5
25. srp 2019

@lopinka81 Tak hlavně, aby byl brouček v poradku!

kris5
25. srp 2019

@mikejla_a My jdeme na velký UZ az v úterý asi :D. Musela jsem to odložit kvůli dovolené 🙂.Uz jsem 22.tt, tak by to snad mělo byt uz vidět ;), ale pořád se nemůžu rozhodnout, jestli si to nechat říct :D

kris5
25. srp 2019

@mikejla_a Ale asi to nevydrzim... MUDr me namlsal, ze prý na 70%holka a těch krásných hadříků 😍. Na chlapecka mám hodně hezkých věci po synkovi, tak bych toho tolik “nepotřebovala”... Nejradeji bych si nafackovala, jaká jsem marnivá a zvedava ženská 😂

Strana