icon

Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku

nik123
1. únor 2013

Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
lopinka81
1. zář 2019

@kris5 to jo ,ty jo a kuličky si tam n viděla? To je základ , pinďu si spletes i s pupucnikem ale kuličky jsou základ.U nás bylo krásně vše vidět ,jako když nakreslis obrázek 😂

kris5
1. zář 2019

@lopinka81 Prave, ze kuličky jsem neviděla, ale ty jsou poradně vidět pozdeji? Co si pamatuji, tak u syna byly poradně vidět az na tom UZ ve 30.tydnu 🙂. Ale proste ten tvar... Presne jako na obrázcích, jak ma vypadat kluk... Jak říkám... Nakonec se me zeptal, jestli to chci vědět... A já na to- je to chlapeček podle toho, co jsem viděla :D. A on na to- taky bych řekl :D. Takže asi tak...

lopinka81
1. zář 2019

@kris5 no u nás v 18 tt mezi nožičkami dva bochánky kuličky a nad nimi velký pindour 😁tak já nevím

spokojena_maminka
3. zář 2019

Ahoj maminky. Potřebuji poradit. Jsem podruhé těhotná a ráda bych kdybyste mi některá řekli, jaké pohlaví čekáme. Doma už máme kluka a teď bychom chtěli holčičku. Děkuji všem za tipy. Přikládám fotku z prvního screeningu.

kris5
4. zář 2019

@spokojena_maminka Hrbolek neni tady na te fotce vidět. Také jsme chtěli druhou holcicku, hrbolek vypadal jako holcici... a čekáme s největší pravděpodobnosti chlapaka 😉. Takže asi tak. Držím palce, ať vám to vyjde, jak si přejete a hlavně zdrave miminko.

spokojena_maminka
4. zář 2019

@kris5 na prvním screeningu mi paní doktorka řekla, že to vypadá na chlapečka, ale nebyla si jistá.

kris5
4. zář 2019

Tady je pro srovnání fotka našeho asi chlapecka 🙂. Opravdu všichni mysleli, ze to bude holcicka. I podle tvaru hlavy mi to tak přislo, ale důležité je, aby byla miminka zdrava.

lopinka81
5. zář 2019

Ahoj holky ,tak výsledky plodovky v pořádku a potvrzený Kluk 😘😍🤗

spokojena_maminka
5. zář 2019

@kris5 to máš pravdu. Určitě je prednejsi zdraví děťátka. Už máte jméno? 😊

spokojena_maminka
5. zář 2019

@lopinka81 to je super zpráva. Gratuluji! ❤

spokojena_maminka
5. zář 2019

@kris5 tady přikládám fotku mého prvního děťátka z prvního screeningu chlapečka a je to Matyášek ❤

lopinka81
5. zář 2019

@spokojena_maminka děkuji třetí princ no😁já těm pohlavním hrbolkum nevěřím,všichni tvrdili že holka u mne i já to viděla a je to kluk 😂chlap prej že čtvrté bude holka ,ale má smůlu už stačilo a plodovka taky 😝

lopinka81
5. zář 2019

@spokojena_maminka já měla kluky vždy na pravé straně hlavičkou.Koukam že máš prvního také tak a druhé na levé straně U mých kamaradek měly holčičky také na levé straně a kluky na pravé tak třeba na tom něco je

lopinka81
5. zář 2019

@spokojena_maminka i když Kris to má také na levé ale u ní není kluk jistý 😂

spokojena_maminka
5. zář 2019

@lopinka81 to jsem si ani nevšimla 😂Zatím máme tip na kluka, ale doktorka si jistá nebyla. Moje gynekolozka ve 12 týdnu říkala, že to vypadá na holčičku a ve 14 týdnu na prvním screeningu prý možná chlapeček. Tak uvidíme. Ale holčičku bychom si moc přáli 🙏Ale hlavně ať je to zdravé 😊

spokojena_maminka
5. zář 2019

@lopinka81 jsem zvědavá jestli to teda bude ten kluk a nebo vysněna holčička. Každopádně jména už asi máme, pokud se to nezmění ❤

lopinka81
5. zář 2019

@spokojena_maminka přeji vám to 😍ale zdraví je hlavní ☺️. Manža chce čtvrté holku 😂se zbláznil já už končím

spokojena_maminka
5. zář 2019

@lopinka81 třeba ani holky neumí 🤦‍♀️Děkuji. 😊 😍Já bych holku na počtvrté už nezkoušela. Možná ještě na potřetí. Ale obě těhotenství jsou hrozný nevolnosti 😕

lopinka81
6. zář 2019

@spokojena_maminka taky jsem si teď užila svoje.Ted kupujeme baráček tak bude starosti dost. Uvidíme co bude ☺️

kris5
6. zář 2019

@spokojena_maminka Na chlapecka jo- to víme od zacatku. Chceme Alféreda 🙂. Na holcicku nevíme, ale asi nebude ani potřeba 😊. My jsme chtěli klidne i 3 deti, ale zase jestli to bude chlapeček, tak nevim, jestli riskovat třetího 😅. Ne, ze by byl první syn nějaký náročný, ale taková tlupa 3 kluků uz asi dá zabrat 😅...Jinak dr.na screeningu si byl celkem jistý... jsem potom řešil, ze nevidí ruku. Ze ji má schovanou pod zadkem, tak jsme vtipkovali, jestli ten pindik nebyl třeba palec 🙈, ale uz to bylo po UZ, takže jsme v tom nestourali. Ale vidím to tak, ze holka je to tak na 5% maximálně...

lopinka81
7. zář 2019

@kris5 tak u nás třetí kluk byl ale u tebe to tak být nemusí 😁já to mám hold v osudu .Asi něco chlapům dlužím z minulého života 🤗. U tebe to pořád ta holčička teď být může.Vis kolikrát to vypadalo na kluka a narodila se Holka? U nás je to potvrzené z plodovky ,tak alespoň už vím co nakupovat .Kluky má všechny od sebe po sedmi letech ,tak začínám od nuly 😊

kris5
7. zář 2019

@lopinka81 Tak to mas dva velké pomocníky 🙂. To uz je uplne v pohode! To bych snad šla i do toho čtvrtého, jestli to situace dovolí. Já mám dvouletého lumpika, tak to bude náročnější... A pokud třetí, tak tak 1,5roku od druhého. Chci, aby byli blízko sebe, abysme mohli pak vsechno podnikat společně 😊. Taky chci nekdy do práce 🙈

lopinka81
8. zář 2019

@kris5 no tak já už mam kluky velké ,malej bude čertík rodiny 😁.Hele já už do ctvrtice riskovat nebudu .Tři jsem chtěla a nakonec to asi tak má být .Ty můžeš klidně zkusit ale jak říkám ty to můžeš mít klidně Jinak 😁. No každopádně jsme šťastné mámy .Spousta žen se nedočká tolika dětí.

spokojena_maminka
8. zář 2019

@kris5 máme jméno pro kluka asi Mikulášek a pro holčičku Valentýnku. Zatím ale nejsme stoprocentně rozhodnutí. Pokud to není potvrzené z plodovky tak pořád je šance na holčičku. 😉

lopinka81
10. zář 2019

Holky takhle nám včera malej zamával na velkém ultrazvuku, vše v pořádku 😘

lopinka81
20. zář 2019

Ahoj holky Tak jak se máte.U nás škola , stěhování a makej kope snad celý den už 😁😂. Jinak počasí se střídá hrůza že .Už nám teče z nosu a já začínám mít kašel.Budete kupovat hnizdo s nantinelem pro Mimi? Nevím kde mám hledat za rozumnou cenu,přijde mi to šíleně drahé.

spokojena_maminka
20. zář 2019

Ahoj všem. 😊 Hnízdo kupovat určitě nebudu. Neměli jsme ho ani u prvního dítěte ale mám takový velký těhotenský polštář ze kterého jde hnízdo udělat. Jinak mě už začíná být konečně lépe a chtěla bych už konečně začít doma trošku fungovat jako hlavně vařit. Jsem v 17 týdnu a dneska mi moje gynekolozka řekla že to bude zase kluk. Může se ještě plést? Miminko dělalo kotrmelec ale má se cile k světu. Jen já musím začít brát železo a u prvního dítěte mi z něj bylo dost zle tak nevím jak to zas budu zvládat. 🤦‍♀️Vím, že je hlavní hlavně zdraví děťátka ale manžel je smutný, že můj sen se nesplnil. Já si moc přála holčičku ale stejně to miminko moc miluju ❤

lopinka81
20. zář 2019

@spokojena_maminka ahoj tak hlavně že je vše v pořádku .Nevím jestli se u kluku dá splést .Možná i ano ale jistotu máš vždy po porodu nebo z plodovky 😆

spokojena_maminka
22. zář 2019

@lopinka81 já na tom ultrazvuku nic neviděla teď 😁Miminko dělalo zrovna kotrmelec a syn u doktorky řádil, tak doktorka to vzala rychle. 😀 Ale jinak máš pravdu, především zdraví je důležité. Možná proto jsem chtěla holčičku, kluk by mohl mít to co má Matyášek. 🙈 jsem skoro na konci 17 týdne a furt se necítím dobře. Kdyby na mě aspoň platilo to, že u kluků není ženě špatně 🤦‍♀️Tohle je děs. Ale aspoň už o miminku vím. Už cítím příjemné simrani 😍

alca99
24. říj 2019

Ahoj holky.
byla jsem včera na ultrazvuku v 17.tt. Na prvotrimestrálním screeningu dr. řekl, že je to holka (mimochodem dr Hyjánek FN Olomouc, který se prý neplete, u dcery se na 1. screeninku trefil), pak mi v 15tt řekl muj gyndař, že kuličky nevidí a včera mi řekl, že tam sice vidí stydké pysky🙂, ale taky mimču něco plandá mezi nohama🙂…pak dodal, že to bude asi pupeční šňůra, ale byl z toho zmatený. Takže vlastně pořádně ani nevíme. Tak mrkni ke mě.
CO myslíte? Díky na názory.

Strana