icon

Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku

nik123
1. únor 2013

Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
mikejla_a
25. říj 2019

Jestli je tohle mezinozi, tak mi to prijde jako kávové zrnko spis 😊 kluci maji toho pytlika jinak 😂

alca99
25. říj 2019

@mikejla_a

Já pytlika neviděla🙂 mám sice kluka, ale tam mi to neřekli -až při porodu.. nechtěla jsem a pak mám holku a ta měla fotku až z ultrazvuku ve 20tt - bez pohlaví🙂.
Mě to přijde taky jako kávové zrno🙂. Tak uvidíme.
Děkuji za odpověď🙂

iulia
25. říj 2019

taky tipuji kluka

alca99
25. říj 2019

@iulia
Já tam ale toho pytlíka právě nikde nevidím...

moonuliik
30. říj 2019

My mame tohle a nikdo si netroufne říct, jestli je to pindík, nebo pupečník 😂

alca99
30. říj 2019

@moonuliik Ahoj, my mame taky fotku s pupecnikem. Tak koukni... Jen par fotek nahoře 🙂 ale rekli nam uz 3x holku... Tak uvidime, jestli to byl pupecnik ci neco jineho 🙂 co vam rikali, že to bude spiš?

moonuliik
30. říj 2019

@alca99 no dr.rikala, že z jednoho úhlu by to mohl být kluk, ale že mi nic tvrdit nebude, že tam má nohy a všechno.... 😂 Já pocitově myslím, že je to kluk, ale to jsem si myslela i u dcerky 😂😂😂 takže si spíš myslím, že kluky prostě neumíme 🤣

katka70_
15. pro 2019

Ahoj holky, co myslíte ze byto mohlo být ? ☺️

katka70_
15. pro 2019

Slyšely jste už někdo o určení pohlavi podle uložení placenty?😊

mikejla_a
16. pro 2019

@katka70_ jako rekla bych holcicka, ale nad tim vybezkem je jeste jakysi stin, coz me mate... Dr nic nerikal?

moonuliik
16. pro 2019

@alca99 tak před třema tydnama nám řekla chlapečka 🥰🥰 ve středu jdu znovu, tak jsem zvědavá, zda nic neupadlo 😂😂 takže naše fotka viz výše byl asi fakt stín pindíka a ne pupečník... 😊

katka70_
16. pro 2019

@mikejla_a říkal,že to není zatim poznat právě 😳

mikejla_a
16. pro 2019

@katka70_ tak to je naděje na holcicku 😊 nevim teda co si prejes, ale u nas to po dvou klucich byly slušné nervy 😂🙈

kristyn.g
16. pro 2019

Já si myslím že je to kluk. Taky jsem měla na ultrazvuku podobného a je to kluk jako buk

katka70_
16. pro 2019

@mikejla_a no raději klučíka 🥰

lopinka81
2. led 2020

@kris5 ahoj tak jak se máš,jak to u vás vypadá 🙏😁. Já každým dnem čekám že porodim.To uteklo .Už se na malého míč těšíme.Budu ráda když napíšeš.

lopinka81
2. led 2020

@mikejla_a ahoj tak už se porod každým dnem blíží.Koukam že máš novou fotečku.Mala je krásná 😘👍. Jsem ráda že ti ta holka vyšla.Hrozne to uteklo

kris5
9. led 2020

@lopinka81 Ahoj! Já už jsem porodila 🙂. Mame Alfréda Jána, 4430g, 55cm,3.1.2020 ❤️a je úplně boží 🙂. Uplne jsem zapomněla, ze jsem vlastně chtěla holcicku do parecku. Je hrozne hodné miminko. Snad ještě hodnejsi než první syn a to je co říct 😘. Trochu jsem se bala, ze dvakrát takové štěstí mit nebudu. A když třetí, tak chci zase kluka 😍. A co vy? Dej vědět, az porodíš.

lopinka81
10. led 2020

@kris5 ahoj moc gratuluji. 💞😘🙏Já porodila 5.1 o tři týdny dřív.Jsne s malým na Jipu protože byl prochlazený ale už vše v pořádku a krásně přibírá a veškeré vyšetření jsou také ok. V neděli jdeme domů.Tsjy nechápu že jsem chtěla holku,je to tak úžasný kluk a tak moc ho miluji ,stejně jako kluky doma a už se na ně moc těším 💞👌

lopinka81
10. led 2020
mikejla_a
10. led 2020

@kris5
@lopinka81 gratuluji holky, maly je nadherny 😍
No nase beruska uz mela 7m,zacina si sedat, leti to silene rychle 🙄 malou si moc uzivam, je to prijemna zmena pro nas vsechny 😊

30bar
14. led 2020

Holky, co myslíte, holka nebo kluk? Na utz ve 21 tt jdu za 14 dní, tak tam se pohlaví snad dozvíme..

lilian2111
14. led 2020

@30bar myslím že kluk

lopinka81
15. led 2020

@mikejla_a letí to šíleně,malá je roztomilá ☺️😘 už jsme od pondělí z Jipu doma tak jsem ráda 💞💞💞💞vše v pořádku a pribirame pěkně . Jsem ráda že to mám už za sebou.🙋

lopinka81
15. led 2020

@30bar sto pro Kluk 👌😘

30bar
15. led 2020

@lopinka81 Až tak jo? 🙂 to jsi poznala podle toho hrbolku tam nějak jo? Já jsem byla dneska u lékaře a nechala jsem si najet na utz na pohlaví a žádného pinďu jsem tam neviděla.. 🙂 pohlaví jsem si ale říct nenechala s tím, že to nechám na ten velký utz v 21tt.až u toho bude i manžel.

nikyta159
15. led 2020

@30bar myslím, že kluk

lopinka81
16. led 2020

@30bar tady se to pozná podle pohlavního hrbolku.U nás zklamal ,prý holčičí ale pak jsem ho viděla byl schovaný a holčičí byl údajně kousek nožičky dole. U vás je to krásné poznat

kris5
16. led 2020

@lopinka81 Ahoj! Malý je moc krásný 🙂. Také moc gratuluji! Tak to jsou narozeni kousek od sebe. Já jsem porodila přesně 40+0 a tedy takového obrika 🙈, ale vsechno bylo v poradku. Snažím se užívat každý den- hrozne rychle to utíká a bojim se, ze uz je to naposledy 😢. Manžel se na třetí netvari a já s nim rozumově souhlasím, ale ❤️ bych mela dětí klidne pět 😂🙈.

lopinka81
17. led 2020

@kris5 Ježíš ten je roztomilý vs krásný Mn A jak máme úžasný kluky viď 💞😍👍

Strana