Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

taky tipuji kluka
Já si myslím že je to kluk. Taky jsem měla na ultrazvuku podobného a je to kluk jako buk
@lopinka81 Ahoj! Já už jsem porodila 🙂. Mame Alfréda Jána, 4430g, 55cm,3.1.2020 ❤️a je úplně boží 🙂. Uplne jsem zapomněla, ze jsem vlastně chtěla holcicku do parecku. Je hrozne hodné miminko. Snad ještě hodnejsi než první syn a to je co říct 😘. Trochu jsem se bala, ze dvakrát takové štěstí mit nebudu. A když třetí, tak chci zase kluka 😍. A co vy? Dej vědět, az porodíš.
@kris5 ahoj moc gratuluji. 💞😘🙏Já porodila 5.1 o tři týdny dřív.Jsne s malým na Jipu protože byl prochlazený ale už vše v pořádku a krásně přibírá a veškeré vyšetření jsou také ok. V neděli jdeme domů.Tsjy nechápu že jsem chtěla holku,je to tak úžasný kluk a tak moc ho miluji ,stejně jako kluky doma a už se na ně moc těším 💞👌
@30bar myslím že kluk
@lopinka81 Až tak jo? 🙂 to jsi poznala podle toho hrbolku tam nějak jo? Já jsem byla dneska u lékaře a nechala jsem si najet na utz na pohlaví a žádného pinďu jsem tam neviděla.. 🙂 pohlaví jsem si ale říct nenechala s tím, že to nechám na ten velký utz v 21tt.až u toho bude i manžel.
@lopinka81 Ahoj! Malý je moc krásný 🙂. Také moc gratuluji! Tak to jsou narozeni kousek od sebe. Já jsem porodila přesně 40+0 a tedy takového obrika 🙈, ale vsechno bylo v poradku. Snažím se užívat každý den- hrozne rychle to utíká a bojim se, ze uz je to naposledy 😢. Manžel se na třetí netvari a já s nim rozumově souhlasím, ale ❤️ bych mela dětí klidne pět 😂🙈.

Jestli je tohle mezinozi, tak mi to prijde jako kávové zrnko spis 😊 kluci maji toho pytlika jinak 😂