Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

@ltaborikova moc gratuluji 😍👍😍 my to porad nemame potvrzeny nebo ja nemam jasny dukaz jako jsem vzdycky mela u kluku a tak se bojim radovat a nakupovat 🎀
@verysek1 Děkuji moc, jsem šťastná 🙂 A už jste byla na tom UZ ve 20tt tam je to většinou už hezky vidět, já to teda viděla tak, že už to považuju za jistotu a 2 doktoři nezávisle na sobě už to potvrzovali tak to beru jako hotovou věc 😀 Držim pěsti!
@ltaborikova Tak super! Gratuluji moc! Držím palečky, ať vsechno dobře dopadne❤️❤️❤️
Holka 100%
😂😂To dítě má už snad už 7 nebo co 😅
Ahojte 😊 tipnete si prosím pohlaví? Fotka je z 12+2 😊
@allisenka🙂 chlapeček
Ještě tu mám jednu fotku 😃
@almidrob2539 Dík za tip 😃 mám už dva kluky a myslela jsem si že by to mohla být konečně holka. Jinak budeme mít dohromady 5 kluků 🤦♀️😃 oba kluci na utz vypadali úplně jinak
@allisenka no vim o čem mluvíš doma mam 9 let syna , pak 21nesicu syna a muz ma 5 let syna ted jsem v 18+5tt a přiložit foto cca ze 13tt a potom 15+6 . Foto ze 13tt tak me 76holek vi maminek reklo ze vidi holku kávové zrno a to tam vidím i ja a v 15+6tt me doktor rekl ze asi kluk a pritom u synu jsem jedla palive slané nevolnost jsem mela ze hrůza a ted jim sladké maso nemohu ani cítit a vse nasvědčuje na holcicku ale to co me doktor ukazuje na utz v 15+6 tt si myslíme ze je zkroucena noha pac takhle velký pindik neni možná okolo 20 tt😅🤣
@almidrob2539 já bych si podle těch fotek vůbec nedokázala tipnout 😃 snad je to ta holčička. Kluků máš už dost 😁
@almidrob2539 minochodem..procitala Jsem tu diskuzi na fb.. A můj muž říká, že čekáme holku, a jméno máme taky Anetku 😅😅 po mě 😅 vždycky ji chtěl.. Tak uvidíme co to bude.
@almidrob2539 nejde vidět
@rennye spis me zajímá co si myslíte o te první fotce jak si doktor myslí že je to pindik nebo vam to taky neprijde spis jak ztocena noha
@almidrob2539 Pindík to není 😉
@rennye 😅🤣 at je to klidně kluk ale kdyz doktor rekne ze noha je pindik a ke všemu v 15+6tt a takhle veliký tak co me řekne na další kontrole to uz to bude mít jak slon 🤣😂🤣
@almidrob2539 mě se to taky nějak nezdá.. Že by mu levitoval ve vzduchu? 😃 Z té fotky to fakt nejde poznat. Ale je pravda, že u kluků jsem sama koukala, jake to je velké, když jsou takoví prtavi 😃

@rennye dekuji