Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

Mám další fotku do diskuze ☝️😃
@allisenka holka
@allisenka 100% 🙂 pohlavní hrbolek je hezky rovně. Na té minule fotce to jde vidět úplně krásně. Mám dvě holky a úplně stejné. Chlapečci mají hrbolek jakoby nahoru, jako by trčel 🙂
@allisenka kluk 😁
@christinefilipkova podle těchto fotek holka? A kde jste byla na screening, že Vám už řekli pohlaví?
@rennye České Budějovice. A ano, máte pravdu. Prý na 90% 🙂
@rennye mohla bych také poprosit o tip? 🤣
@miiiissssanek který to je týden?
@rennye podle utz 12+6 podle menzesu 12+4.
@miiiissssanek Řekla bych spíše chlapeček ♥️
@rennye anooo, pan doktor řekl také chlapečka ☺️❤️
@rennye ale mátl mě pořád ten sklon toho hrbolku 🤣 nepřišel mi ani úplně nahoru a ani úplně rovně 🤣 tak jsem si furt říkala, zda se nemohl pan doktor splést, ale myslím si, že se to už moc nestává 🤣🤣🤣
@miiiissssanek Ale stává, pořád, dokonce i na těch nejlepších ultrazvucích se může plést stín, odraz, kousek nohy apod. I na těch 4d ultrazvucích 😁
@rennye no tak ještě uvidíme, ale už počítám s druhým klukem 😁❤️
@miiiissssanek No 😁. Já už počítám se 4. klukem 😂
@rennye už ti další dr potvrdil chlapečka? 😀 dlouho ses neozvala 😀
@rennye jako vážně 4 kluci? 🤣 a máš někde fotečky z utz? Třeba to bude ještě holka ❤️
@miiiissssanek taky bych řekla,že je to chlapeček
@katieb111 tady to taky vypadá na chlapečka
@juliemichal anooo, máme ho i potvrzeného, ale furt jsem si říkala, že se pan doktor také mohl splést, ale spíš to nehrozí 🤣🤣🤣
@miiiissssanek hah to jsem si říkala už 3x 😀 u prvního těhu jsem chtěla chlapečka 😀 mno a teď do 20 dnů se má narodit čtvrtý chlapeček 😀 takže chápu hah 😀
@juliemichal holky, já Vás teda v tomto obdivuji 🤣 já asi u těch dvou kluků skončím 🤣
@miiiissssanek já bych to ještě zkusila do třetice všeho dobrého 😀 co kdyby to byla holčička? 😀 já to ještě za 6 či 7 let zkusím do pětice a snad se dočkám holčičky 😀 😀

@almidrob2539 To není noha, to co já myslím, ale pupečník určitě. A pindík to není. Vypadá to fakt na holku i podle té další fotky 😉