icon

Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku

nik123
1. únor 2013

Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
miiiissssanek
13. zář 2020

@juliemichal já si myslím, že holčička u nás jen tak neklapne 🤣🤣ale uvidíme, třeba ještě za pár let do třetice🤣

miiiissssanek
Autor odpověď smazal
rennye
13. zář 2020

@juliemichal Ty už plánuješ páté kolo😂. Teď v předposledním dílu pořadu Malé lásky se měl taky narodit několikrát potvrzený chlapeček a narodila se holčička 😄. Já už toto těhotenství prožívám těžce a už nechci 😂. Doktor u mě na 3d nakonec řekl chlapeček taky, ale byl to boj 😲. Ještě jdu na velký ultrazvuk a pořád doufám že se pletou 😁

juliemichal
13. zář 2020

@miiiissssanek třebas to pak fakt vyjde do té třetice 😀

@rennye ty jo kočko ty už jsi nějak ve 20tt jo? :-O toto,ale utíká ty jo 😀 😀 fakt masakr 😀 a jj plánujeme časem ještě jedno,ale jak bude mít nejstarší 18 let 😀 dřív ani omylem :D jj viděla jsem ten poslední díl malých lásek 😀 chudák se maminka těšila na chlapečka po dvou holčičkách a narodila se holčička,mno záviděla jsem jí 😀

rennye
16. zář 2020

@miiiissssanek cca 18. týden

rennye
16. zář 2020

@juliemichal a kam ty postýlky dáte? Já jsem momentálně nemocná, bacily ze školek a školy a k tomu těhotenství. No teď vážně tvrdím že je to poslední těhotenství 😁

juliemichal
16. zář 2020

@rennye hah no tak to si pak budeme muset koupit mrakodrap 🤣🤣 ale ne s dalším mincemi počítám až půjde nejstarší z domova,dřív ani tuplem 🤣🤣 no už ležím v nemocnici a zítra kolem 11-12 sekce 😍

rennye
16. zář 2020

@juliemichal Proč císařský řez? Nějaké komplikace? Budu na Tebe myslet 🥰

juliemichal
17. zář 2020

@rennye nene jsem po dvou sekcich a začala mě krutě bolet jizva tak jsem už přirozeně rodit nechtěla

pavlinkadv
17. zář 2020

Ahoj holky, co tipujete, holčičku nebo kloučka? 😊

allisenka
21. zář 2020

@pavlinkadv nejsem si jistá, ale tipuju holku 🤷‍♀️😃

allisenka
21. zář 2020

Tady prosím 17 týden.. Pořád mi nikdo neřekl pohlaví. Bylo skryté 😃 za dva dny jdu na velký utz, tak snad už konečně 😅

rennye
22. zář 2020

@pavlinkadv na této fotce nevidím pohlavní hrbolek, jiné foto?

rennye
22. zář 2020

@allisenka Pořád nevidím jasně, ale přikláním se pořád k té holčičce, držím palce 😉

rennye
22. zář 2020

Já mám teď takovou fotku pohlaví 😂

pavlinkadv
22. zář 2020

@rennye a já bych řekla, že to je hezky vidět 😇 na druhé fotce jsou jen nožičky 😊

rennye
22. zář 2020

@pavlinkadv No jenže v tom 17. týdnu už není pohlavní hrbolek, ten je kolem 13. týdne

rennye
22. zář 2020

@pavlinkadv Ta moje fotka je z 21. týdne a pohlaví tam je 😉

pavlinkadv
22. zář 2020

@rennye já mám fotku ze 13. tt 😉
Ze 17. tt dávala jiná nastávající maminka 😊

rennye
22. zář 2020

@pavlinkadv Aha, no i tak to jde špatně vidět, ale u Vás bych řekla spíše chlapeček, zdá se mi, že se tam něco stohuje nahoru 😉

allisenka
22. zář 2020

@rennye vdim tam kluka 😁 úplně jasně. Chvilku mi to trvalo se zorientovat ale praštil mě to do očí 😃

allisenka
Autor odpověď smazal
allisenka
24. zář 2020

Zdravím všechny 🙋‍♀️ už víme pohlaví. Bylo úplně krásně vidět. Bohužel nemám fotku, ale je to skoro 100% tak vám pošlu aspoň jednu 3D 😊 a bude to holčička.. Takže jste tipovaly dobře

rennye
24. zář 2020

@allisenka super moc gratuluji.

lenka253
30. zář 2020

Prosím a tady je vidět? 🙂

rennye
30. zář 2020

@lenka253 To vypadá na holčičku

lenka253
30. zář 2020

@rennye mne to taky tak přijde, ale včera jsme byli na ult a řekli, ze asi kluk, ze mu tak něco vycuhuje. Při screeningu se přikláněli spis holce . . Přišlo mi to ale strašně velké oproti tomu jak to měl první ve 20tt, tak jsem z toho zmatená 🤷🏻‍♀️

rennye
30. zář 2020

@lenka253 a hodnoty free beta hcg ze screeningu jsou jaké?

lenka253
30. zář 2020

@rennye to najdu kde?🙂

lenka253
30. zář 2020

@rennye už jsem našla, 62,73 volali ze ho mám zvýšené . .

Strana