icon

Kdy jste cítily miminko?

jasemin26
28. únor 2021

Ahoj holky, ráda bych se zeptala těch co jsou trošku silnější, kdy jste cítili pohyby miminka? Dnes jsem začala 22tt a pořád nic😕. Nejsem obézní ale už trošku bříško mám. S výškou 160cm mám nyní 70kg, jsme přes umělé oplodnění,začínala jsem s váhou před stimulaci s 57kg. Je normální že ještě necítím pohyby? Malý už váží 430g, tak si říkám že by jsem ho už cítit měla. Předem děkuji za odpověď 😉

mamikry
•
28. únor 2021

@jasemin26 Jestli jste prvorodicka, tak se to muze stat. Muzete mit placentu vpredu. Nektera mimca jsou lenosi. Jestli jste necitila do ted a vysetreni jsou v poradku, asi to jeste prijde.

svorly
•
28. únor 2021

Zalezi taky kde je placenta, jestli je vepredu jde to citit pozdeji. Nebo je proste otocene dozadu, za chvili uz to urcite citit bude 🙂

jasemin26
autor
•
28. únor 2021

@mamikry děkuji za odpověď, ano jsem prvorodička a dle všech vyšetření je vše ok, paní doktorka říkala právě že se tam malý dost hýbe,tak se divím že ještě nic necítím😕

jasemin26
autor
•
28. únor 2021

@svorly děkuji moc za odpověď. Snad už ho brzy ucítím, už jsem z toho trochu nesvá

mamikry
•
28. únor 2021

@jasemin26 Jestli vas to znervoznuje, muzete si poridit Angelsounds. Uslysite alespon srdicko. Ale pokud je vse v poradku, tak bych se toho nebala. Ve 22tt je miminko porad jeste docela malicke, za mesic uz o nem urcite budete vedet.

jasemin26
autor
•
28. únor 2021

@mamikry děkuji moc za odpověď, a hlavně za uklidnění 😉.. snad už ho brzy ucítím 😉

majena39
•
28. únor 2021

@jasemin26 já jsem teď 25 týden a rozhodně žádné kopance necítím. Maximálně spíš takové nepravidelné tlaky cca od 23 týdne. Ale třeba dva dny nic, pak zase víc. A lékař se tím nijak neznepokojuje. Na ultrazvuku se hybe normálně a to nám stačí 🙂

jasemin26
autor
•
28. únor 2021

@majena39 moc děkuji za odpověď.. aha takže zatím jen tlaky? Tak snad brzy začnou, moc děkuji 😉👍

tynule123
•
28. únor 2021

@jasemin26 já jsem teď 27 týden a taky občas cítím spíše tlaky a drcnuti do ruky když ji mám na břichu, ale nic velkého to taky stále není. A taky není to Pravidelny. Někdy více, někdy méně. Někdy je den až 2 dny klid. Ale věřím, že vždy je vše ok.

majena39
•
28. únor 2021

@jasemin26 jojo, někdy mě tlačí kolem mocaku, jindy kolem pupiku a v 95% případech je to v poloze na zádech když jsem v klidu. Takže určitě to ještě přijde až naberou dětičky větší tukové zasoby a budou mit větší sílu 🙂

jasemin26
autor
•
28. únor 2021

@tynule123 jee tak moc děkuji za uklidnění 😉 tak snad to budu brzy taky cítit

jasemin26
autor
•
28. únor 2021

@majena39 dekuji moc za odpověď, a to cítíte že je to miminko? Tak snad to taky budu taky brzy cítit

jednaholkaa
•
28. únor 2021

@jasemin26 Ja mela tu samou vychozi vahu a vysku 164 cm a miminko jsem zacala citit smad az nekdy ve 24tt?

majena39
•
28. únor 2021

@jasemin26 na 95% bych řekla, že ano. Podobné pocity jsem nikdy předtím nezažila 🙂

95newmommy2020
•
28. únor 2021

Ve 24 tt. Placenta byla v predu. Taky to má velký vliv. Cely tehu jsem čekala na vlny v břiše a nic.

jasemin26
autor
•
28. únor 2021

@jednaholkaa dekuji moc, tak to si ještě chvilku počkám 😉

jasemin26
autor
•
28. únor 2021

@majena39 aha děkuji moc 👍😉

tasimia
•
28. únor 2021

@jasemin26 až v 24tt 🙂. Počkej si pak začne být sranda nohy do žeber, hlava do močového :D.

jasemin26
autor
•
28. únor 2021

@tasimia děkuji moc... No na jednu stranu se na to těším, lepší asi chvilkama než necítíte nic s jen růst a růst🤣

tasimia
•
28. únor 2021

@jasemin26 naše byla akční fakt jen na konci. Jinak pamatuji, byla jsem na utz, Kaja sebou mlela a já nic😂. Nic jsem necítila..spise než pohyby jsem cítila několikrát denně škytání 😂.

jasemin26
autor
•
28. únor 2021

@tasimia děkuji moc za uklidnění.. jako škytání miminka🤔?

jasemin26
autor
•
28. únor 2021

Omlouvám se že se tak ptám ale zatím nic z toho neznam

tasimia
•
1. bře 2021

@jasemin26 ano škytání miminka. To poznáš až to přijde, je to normální a nekdy i srandovní, hlavně ve 2 ráno 😂.

jasemin26
autor
•
1. bře 2021

@tasimia aha děkuji, tak to jsem zvědavá kdy to přijde a jaké to bude😉

kulisek_28
•
5. bře 2021

Prvýkrát jsem cítila kopanec koncem 4 měsíce ale předtím taký bublinky, tak jsem tomu říkala.

adelafri
•
5. bře 2021

Jsem prvorodicka, první bublinky jsem cítila od 15.tydne a pohyby od 20 týdne, ale záleží na uložení placenty a jak moc mimčo je aktivní 🙂