icon

Křeče v žaludku a průjem ve 27tt

xxxdeny
15. únor 2019

Ahoj maminy. Jsem 27.tt a ted jsem mela 2 dny dost silny krece v zaludku s prujmem. Dneska uz to bylo o dost lepsi, krece nebyly, ale pri kazdem svem pohybu citim bolest bricha.. Jakoby spodni casti zaludku, jak kdybych do nej dostala pesti. Mela jste nektera taky? Co s tim? Je to dost neprijemny a trosku nevim co s tim. Malymu se dari dobre, zvesela se vrti.

lv
16. únor 2019

Může to být nějaká viroza, dala bych si probiotika, dietu.

luckavoral
29. srp 2019

Já mám podobný problém. Jsem v 35tt, už dříve jsem měla křeče v místě žaludku a lehký průjem. To přešlo tak po 3 dnech. Teď se mi to začala opakovat, ale chodím častěji na záchod a už to trvá 5 dni. Nevím, jestli mám plašit a zavolat doktorce nebo to nic není. Jsem poprvé těhotná a mám docela strach.

teckadvojtecka
29. srp 2019

Já to měla střevní chřipku cca ve 30tt. Zvracení, průjem, bolest žaludku jako kráva - hlavně když mi tam ještě mimino nakopalo. Ale jo, po 3 dnech to bylo ok.

teckadvojtecka
29. srp 2019

@luckavoral neřešila bych to a když už, tak úpravou stravy

luckavoral
29. srp 2019

@teckadvojtecka jako na zvracení mi bylo až dneska, ale jak jsou ty vedra tak se nedá si nic moc jist😏 nejdřív jsem si myslela, že ty křeče mám po bublinkách, tak snad to bude všechno v pohodě a brzo zase přejde 😏

luckavoral
29. srp 2019

@teckadvojtecka mě právě děsí, že to trvá takhle dlouho 😏

teckadvojtecka
29. srp 2019

@luckavoral No jako průjem jsem po té střevní chřipce měla dýl, možná týden? Já bych řekla, že u tebe by stačilo upravit stravu.

luckavoral
29. srp 2019

@teckadvojtecka dobře, děkuji za radu 🙂