Lze ve 13. týdnu určit pohlaví dítěte?
Maminky dnes jsem ve 12+1tt a dr rekla ze je to kluk. Dá se opravdu už takhle brzy poznat pohlaví?
Mě na prvním screeningu Dr. neřekla co to je, že je prý brzo ale v 16tt mi moje gynekoložka řekla, že to je kluk a od 21tt už holčička a holčička se narodila 🙂
Na 100% bych tomu nevěřila, ale většinou to odhadnou správně. Mě se u obou kluků trefili už v tom 12tt, pak mi to už jenom potvrzovali. U holky si nebyli jistí a radši neříkali nic, tu jsem se dozvěděla až ve 20tt.
To všechny ženy fakt tak doufají ze místo kluka budou mít holčičku? Já mám kluka a doufám, ze další budou taky kluci. Z holek mám hrůzu😂
@denulinka1 u většiny příspěvku to ty maminky zmini. Ty ne, ale docela me to zajímá. Protože my mít holčičku, tak je chudák a tatinek by skončil v blazinci😂😂
@denulinka1 ano, dá se to poznat. Pohlaví ano o sobě ještě není vyvinuté, ale podle sklonu tzv. pohlavního hrbolku se dá poznat, jaké bude. Nicméně později je to přesnější.
U nás se trefili v obou případech na prvním screeningu, pokaždé v jiném centru (Brno a Zlín), pak už nám to jen potvrzovali až do porodu, na druhé tedy teprve čekám, ale myslím, že to vyjde 😄
@denulinka1 ahoj, já se ptala doktorky na kontrole na gyndě jestli ví co to bude, říkala, že to vypadá na chlapečka, ale že si není jistá. A na prvním velkém screeningu to doktor potvrdil. Máme doma 21 měsíčního chlapečka ☺️

Většinou na prvním screeningu okolo toho 13. týdne ti dr. řekne, co to je, ale ještě se to může změnit. U nás ale pohlaví zůstalo stejné i po porodu 😀.