icon

Necitlivost levé nohy 25.tt. Máte zkušenost?

ortensie
17. bře 2020

Děvčata, jsem 25tt a už delší čas pociťuji necitlivost levého stehna z vnější strany. Je to, jako když si přesedíte nohu, sáhnu na ní a ten dotyk takřka necítím. Ale jen na půlce stehna, vnitřní strana je v pohodě. Máte zkušenost? 😉 K lékaři mám jít na konci měsíce, ale vůbec nevím, jak to teď bude, tak se ptám Vás. Hořčík piju takřka každé ráno, tím by to snad být nemělo. ☺️ Moc děkuji za rady. 🙏

lida9
•
17. bře 2020

ja mam necitlivost prave nohy, u me je to zpusobeno tim jak se vse roztahuje kvuli mimcu a spatne kostrci... zkus cviky, prip. fyzio, pokud v tehle dobe smeji pracovat...

anniej
•
17. bře 2020

Já mám asi od 20tt necitlivost pravé nohy, taky vnější strana stehna, mám to doteď a to už jsem 33tt 🤣 Objeví se to když stojím. Jak si sednu, tak cítím, jak se tam zase vlejvá krev. Nevadí to ničemu, mimčo prostě tlačí, je to jen nepříjemné a po porodu to zase zmizí ☺️

astracreek
•
17. bře 2020

Měla jsem to také. V průběhu těhotenství se to zhoršovalo, po porodu se to dost zlepšilo, ale necitlivý kousek mi tam zůstal.

vikinkav
•
17. bře 2020

Ja to mela kdyz jsem lezela, necitliva chodidla, doted jsem mnohem citlivejsi na prelezeni

skorinka423
•
7. dub 2020

já sem to měla taky a po porodu mi to zůstalo, křeče v rukách a nohách, ale není to tak hrozný jak to bylo a tak si dávám hořčík pořád, kupuju ho přes internet, teď se ani jinak nedá, tak můžu doporučit český ráj zdraví, od tama objednávám a jsem spokojená