Nemáme jméno pro naši holčičku 😞
Holky,pořád nemáme jméno pro naši holčičku,pořád se nám nelíbí žádné tak, že bychom řekli, Jééé, to je ono. Ještě na to máme 3 měsíce,ale už mě to znervozňuje 🙂 Co vám pomohlo s konečným výběrem? Doma už máme Julinku.
Můj kamarád má rakušanku a bydlí ve Vídni a dali.jméno Lavinie, říkají ji Vinie, hrozně se mi to libilo, ale tady v čr bych neměla odvahu 😀 byla by, ale asi jedina v republice 😉 nakonec mám dva chlapečky takže je vyřešeno 🙂
U nas to byl take boj,to co se libi me se nelibi tatinkovi,nakonec jsme vybrali Marketku,ale ja se nejak nemohla smirit s tim,ze ta holcicka v brisku je Marketka,nakonec tedy definitivne Ema😂
Holky, nevíte o nějaké aktuální statistice nejčastěji dávaných jmen? Nejnovější, kterou jsem na netu našla, je z loňského ledna... vybíráme holčičí jméno a mám pocit, že se pořád strefujeme do těch často dávaných, ale chtěla bych si to někde ověřit...
@kituska20 jasne tatinek je Stanislav,je mu 41 let.Kdyz se v roce 76 narodil,tak tchyne rikala,ze to bylo moderni jmeno😊.jsme totiz jiz "starsi"rodice😉.
@verunkanatalka u nás je taky po tátovi ale ten je po jeho tátovi a ten je po jeho a ten po jeho :D
@kituska20 aha,manzel je nejml.ze tri kluku.Tchan je Jan,svagr a synovec taky atd.jinak z nasi strany je to samy Olda-deda,stryc,bratranek a jeho syn take...je to vsude stejne..😅

Moji znami dali dceri tvrde jmeno Kateřina, protože mají měkké příjmení a ona se vdala za Richtera, takže se jí to blbě vyslovuje 😀 co se týče příjmení je to u holky fakt jedno