icon

Nemohu najít srdíčko kvůli obezitě při používání Angelsounds?

markytkynka
6. led 2022

Ahoj 🙂
Třeba tu je někdo jako já 😁
Jsem plašan, tak jsem si pro svůj klid koupila domácí utz angelsounds...jsem ve 15tt. Ale ani po víc jak 40minutách rejdění po břiše a tlačení si toho "vajíčka" do špeku jsem prostě neslyšela nic, než střeva 😅 ...pak už už jsem měla hroznou radost, že jsem to srdíčko našla, ale bylo na dítě hrozně pomalé, tak jsem si poslechla svoje srdce a zjistila jsem, že jsem našla u nohy jen nějakou svoji tepnu 😁😁 ...no.. mělo mě to uklidnit a teď su z toho úplně na prášky 😅 ...jen nevím jestli víc z toho, že jsem srdíčko mimi nenašla, nebo z toho, že jsem ho tam určitě celé rozmačkala 🤭... Je možné, že to nemůžu najít kvůli obezitě? Že to ten ultrazvučík prostě neprosvítí? Díky 🤰.

meronym
•
6. led 2022

@markytkynka U žen s nadváhou byva problem i ultrazvukove vysetreni u lekare, protože je část vlnění pohlcena v silné břišní stěně. Domaci UTZ podle mne nema sanci.

intonace
•
6. led 2022

Já myslím, že je ještě brzy. Zatím je plod malinký a je těžké ho najít. Také jsem měla a upřímně jsem se stala závislá na poslechu srdíčka 🙈 Ale až později a někdy se stalo, že jsem musela hledat víckrát za den/noc než jsem našla.

lilian2111
•
6. led 2022

Zkus to úplně nad stydkou kostí, jakoby tou “špičkou” toho angelsoudsu malinko přitlačit jakoby směrem dolů. Miminko určitě nerozmačkáš, neboj. A zkoušej kolem té kosti dole jezdit pomalu ze strany na stranu, doprostřed… To půjde, neboj. Já než našla to správné místo, taky to trvalo a to jsem kost a kůže 😉😊 dej vědět jestli se povedlo a držím palce 🙂

rozitta
•
7. led 2022

40 minut je strašně moc 😬 když jsem ho nenašla tak do tří minut, nechala jsem to na další den. Kdy se třeba dítko jinak natočilo. Ten angelsound není bez rizika 😔 třeba v Německu ho pro takové domácí použití už zakázali 🙈 v 15tt jsem také měla problém ❤️ najít a jsem "štíhlá". Počkej ještě aspoň 2-3 týdny a zkus to zas. A pak se snaž poslouchat max. 5 sekund když na něj narazíš.

rozitta
•
7. led 2022

Ještě mě napadlo jestli si dáváš dost toho gelu, aby šlo lépe slyšet. Bez toho to slyšet nejde.

leniczka23
•
7. led 2022

Ani, je to možné, že to kvůli obezitě uslysis dele. Zkus co ti holky radí a když nic tak na to hlavně prď, protože 40min fakt není nic zdravýho. Jednou to přijde 😊

martulka88
•
7. led 2022

Jsem obézní - koupili jsme si doppler (né angelsounds) + k tomu gel - je potřeba, bez něj srdíčko neuslyšíš (lze i indulona - dělá to tak doktorka v jedné rizikovce). A srdíčko jsme našli během ani né 1minuty v 10tt, ale zásadně mi to dělá muž - já si na spodek nedosáhla a máme to už jako rituál - o syna jsme v lednu přišli, takže teď chceme mít klid - jsem nyní 33tt. Jinak srdíčko jsme vždy našli hned, max.do minuty. 40 minut je extrém.

agneska7
•
7. led 2022

No a není to tím že si nemáš trajdit po špeku ale těsně nad stydkou kosti . Tam přece žádný tuk není Použít sono gel . V 15 TT rozhodně není brzy a najít by mělo jít to by jsi musela být fakt morbidně obézní aby to nešlo . Já mám nadváhu ( obezitu) cca 20 kg a nikdy problém nebyl přes angelsouds jsem našla srdíčko v 10tt a s utz přes břicho u Dr.nikdy nebyl problém .... Dej si gel a dej si tu ,,sondu,, tam kde začíná ochlupení a jemným stisknutím jakoby dolů ,,jakoby ,, pod kost hledej
Dle mě jsi prostě hledala na špatným místě

martulka88
•
7. led 2022

@agneska7 Přesně moje řeč. Důležité je hledat srdíčko jen u stydké kosti, jinak to nemá smysl, jelikož je to ještě "oříšek". I nyní v 33tt hledáme srdíčko pod pupíkem, né nad. A já mám malého tedy vždy na pravé straně - i se zadařilo z této strany.

markytkynka
autor
•
7. led 2022

Děkuju všem za odpovědi ☺️ ... že je to škodlivé mě vůbec nenapadlo! Když na screeningu po mě rejdil hodinu, protože mimi nespolupracovalo. Takže příště max 5min a zas na to na pár dní prdím... díky za upozornění 😊
A gel jsem použila a mimi jsem hledala hlavně u té stydké kosti...tam jsem narazila jen na tu svoji tepnu.. Špek mám pořádný 😁 ..ale naštěstí ne ještě takový, co by se ve stoje přeléval přes frndu 😄... Tak já nevím co dělám blbě..

markytkynka
autor
•
7. led 2022

MÁM HO!!! 😂😂 .... Včera bylo mimi asi blbě natočený ☺️ ...dneska mi to netrvalo ani 2minuty a našla jsem ho - opravdu těsně nad chlupy nalevo - včera jsem hledala sice taky v těch místech ale o pár cm výš na tom špeku a už to přes ten tuk nefungovalo... možná už to i včera bylo jeho srdíčko to pomalé co jsem našla, ale jak byl ten Angel ze špatného úhlu, tak to šlo špatně poznat... Mě nenapadlo, že je furt tolik dole 😳. Díky moc všem a slibuju, že tu věc minimálně na týden strkám do šuplíku a ani se toho po včerejšku nedotknu! 😂 ..jsem ráda, že jsem ho tam nerozmačkala a že tam je 😊🤭.

lilian2111
•
7. led 2022

@markytkynka super 😁🥳🥳

lucahv
•
8. led 2022

@martulka88 jee ty už si takhle daleko 😊 vím mimo úplně tema. Ale když jsme se začali snažit po ZT tak ty si akorát otěhotněla a pamatuji si tvůj příběh v te dobe byl pro mě velmi silný. Copak cekate? 😊 držím palce u porodu 😊

martulka88
•
8. led 2022

@lucahv Děkuji ☺️ Podruhé chlapečka a snad už tady s námi zůstane. TP máme přesně po roce a 14dnech. Ale už to chci mít za sebou.

drndadrnadova
•
15. led 2022

@markytkynka jen přidám zkušenost, poslouchám od 9 tt. Najdu většinou hned kde začíná ochlupení, ale jsem štíhlá. Věřím, že to může byt způsobeno nadváhou. A slyšíte třeba tepnu na tříslem ? Projde to ?

lucahv
•
15. led 2022

@martulka88 držím palce!!! Ať se tobě i chlapečkovi daří!!! Smůlu jste si už vybrali tak teď už jen vše nej!