Neustálé špinění a lehké křeče ve 14. tt. Co byste poradily?

lidija1234
23. dub 2021

Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat zda se některé z vás stalo že jste špinily po celou dobu těhotenství ? Já hnědě špinila snad od 6tt jednou i lehce krvácela tak mě doktorka předepsala Utrogestanu 2x 2tabletky. Brala jsem až do 12tt a po 14 dnech zase špiním převážně ráno a vůbec nevím z čeho? Do toho se přidali mírné křeče, mám pocit vždy jak kdyby mě mimo koplo :D (vím že to ještě není možné)
Jinak jsem po 1. screeningu a až na špatnou krev (čekám na výsledky) je vše podle ultrazvuku naprosto v pořádku.
Tak já nevím jestli mám plašit a rychle volat doktorce třeba skrz i ty křeče nebo jestli je to normální a mám počkat do další prohlídky ale ta je až v květnu.
Všem moc předem děkuji za jejich zkušenosti a rady 🍀

ito
23. dub 2021

Urcite bych volala.

kikus16
23. dub 2021

@lidija1234 mam to podobně, v 15 tt jsem zacala hodně špinit a měla jsem křeče. Byl patek odpoledne, takže jsem jen odpočívala a jedla hodne vitamin c. Nepomohlo to, v neděli jsem volala na pohotovost, ale tam mi řekli, ze pokud nekrvacim mam si zavolat v pondělí ke svému gynekologovi. V pondělí jsem šla na kontrolu a byla mi zjištěna vcestná placenta, předepsán utrogestan a zakaz sexu. Každopádně zajdi k doktorovi, může to být cokoliv. Hodně štěstí.

lidija1234
autor
23. dub 2021

@kikus16 skvělé, moc děkuji🙏 moje doktorka tam byla jenom do 11hod, takže jsem jí už nestihla. Budu o víkendu odpočívat a v pondělí si zavolám. Utrogestan doma ještě mám jedno balení ale nechci to nasazovat bez toho aniž bych se sní poradila. Jinak sex skoro vůbec nemáme skrz ty komplikace od začátku. Budu doufat že bude vše v pořádku 🙏

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru