Nevolnost a bolest nohou. Máte zkušenost?

roxanalit
1. kvě 2022

Ahoj maminky, chci se zeptat, jsem v 17tt. Celé dopoledne jsem odpočívala, bylo mi dobře, pak šla malá spát tak jsem chtěla jít udělat domácí sirupy a najedno se mi poprvé udělalo velké nevolno, pocit na omdlení, špatně od žaludku, studený pot, musela jsem si jít okamžitě lehnout jinak by to se mnou seklo. Od této nevolnosti mě bolí nohy od kolen dolů jako kdybych nachodila několik desítek kilometrů. Teď sedím u televize z malou a je mi stále špatně a nohy mě taky bolí ( né chodidla). Máte některá zkušenost? Nebo nějaká rada? Je to docela nepříjemné. Nevím jestli by to mohlo být pocit neklidných nohou? Jsem těhotná po druhé a stalo se mi to poprvé. Moc děkuji 😇

saraca
1. kvě 2022

No s tím bych šla do nemocnice. Aspoň tě tam zkontrolují. Jako nevolnosti a motání hlavy jsou asi běžné ale v souvislosti s bolestmi končetin a studeným potem se mi zdá, že to není ok. Myslím že to bylo i někde popsáno jako nežádoucí stav, když se něco děje. Nechci plašit, ale já bych raději šla. Zdraví máš jedno. A ta kombinace příznaků se mi nezdá.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru