Odchod hlenové zátky v 19tt?
Zdravím, dnes jsem 18+6 tt. Ráno že mě vytekl bílý výtok a kousek průhledného jakéhosi rosolu. Bylo to asi 1,5 cm dlouhé bez krve a bez zbarvení. V pondělí jsem byla u dr. na cytologii. Pak jsem do včera lehce špinila, což mi dr. řekla, že je normální. Dnes už v pohodě normální bílý výtok jen s tím rosolem. Myslíte že to může být tou cytologii, nebo že mi odesel kousek zátky? Je to normální, nebo mám jet k doktorovi? Břicho mě nebolí není tvrdé...nic. Děkuji
@rottentocore pokud necitis pohyby tak upaluj na nejblizsi pohotovost a necekej na kontrolu za 14dni
1velrybka @rottentocore Holky,ještě že takových pacientek doktoři nemají hodně,to by se nám asi brzy zbláznili 😀
Nestresujte,užívejte si těhotenství ,nezkoumejte se a moc nečtěte.Někdy je to třeba i ku škodě 😉
Miminko potřebuje hlavně klid 🙂
Přijde mi,že dřív to těhotenství bylo tak nějak klidnější a pohodovější.Nepočítám samozřejmě porod.
Čím víc toho člověk ví,tím víc stresuje a je jedno jestli prvorodička,nebo ta co už děti má.
@rottentocore Neboj se,taky se mi to párkrát stalo,mimi je ještě malinké a může být natočené tak,že ho ani necítíš a přesto se hýbe.
Hlavne musite byt v klidu. Pokud necitis pohyby zkus sladke jidlo a odpocinek. A jestli jsi po konizaci tak te asi doktorka kontroluje ne? Ale me sam doktor v nemocnici malem vynadal ze s tvrdnutim bricha jdu az 3 den( pritom prvni dva mi bricho ztvrdlo tak 3 x za den). Takze za me redsi se zajit poradit s odbornikem nez prijit o miminko
@lizatko2 Kristýnka už se ozvala, asi byla otočená jinak a necítila jsem to...🙂 snažím se být klidná, ale když o ní mám hrozný strach... už jsme v půlce, tak ještě minimálně 2 měsíce a pak už si oddychnu...a co se týče toho břicha, tak jsem si vzala hořčík a piju Magnesii tak snad už to bude v pohodě.
@soyevita už se ozvala🙂 asi byla otočená🙂
@rottentocore Já v této době ještě pohyby vůbec necítila. Začala jsem je cítit až hooodně po 20. tt, nevím přesně, 24. možná. A to vždy jen úplně jemně, kolikrát jsem ani nevěděla, jestli to jsou pohyby nebo něco jiného 🙂 A cítila jsem to jen vleže v klidu. Až pár hodin před porodem jsem cítila opravdu výrazné pohyby.
@1velrybka já to cítím taky jen v leže, buď na levém boku nebo na zádech. A je to jako by me někdo lehce cvrnknul prstem 🙂. Myslíš/te že bych se mohla začít otvírat po té cytologii?
@rottentocore Vubec tomu nerozumim,ale spis mi to prijde jako blbost.
@rottentocore můj názor je,že kdyby jsi se začala otevírat,tak by jsi musela mít i porodní bolesti.A ty nejsou jako tvrdnutí břicha,ale fakt bolestivé.Nestresuje se.Zítra si skoč k dr.,ať jsi v klidu 😉
@soyevita tak to jsem ráda to nemám... já si tam stejně pojedu pro lístek na peníze tak se na to zeptam
@1velrybka to jsem ráda.. řeším blbosti
@rottentocore
Dobrý den, jak to tenkrát dopadlo? Ze mě vyšel taky kousek čehosi co vypada jako “nudle z nosu” tak mam velky strach. Predem dekuji za odpověď. 😊
@katabe dobrý den, nestalo se nic. Rodila jsem 36+2

@1velrybka 🙂 to jsi jako já jen jsem neměla A4 s dotazy. Teď řeším že necítím pohyby. Pár dní jsem cítila a teď od večera nic...a na kontrolu jdu až za 14 dní...to se zblaznim do té doby☹