Pád v 5. měsíci těhotenství

hanpavka
29. kvě 2016

Holky, je tady některá, která v těhotenství upadla? Já spadla před chvíli v koupelně, docela z výšky, máme u vany takový prostor na odkládání, nevím jak to popsat, prostě jsem vylezla na vanu, chtěla jsem zavřít větračku a podjela mi noha, praštila jsem se hlavou o umyvadlo, dopadla na kolena, ale už nevím, jestli jsem spadla na břicho nebo ne, ještě ted jsem v šoku... Zrovna včera jsem byla na pohotovosti, že jsme měla křeče - vše bylo v pořádku a asi šlo o tvrdnutí břicha - jsem v 21.týdnu. Zítra ráno jedu ke svému gynekologovi. Jen bych potřebovala uklidnit, ne odsoudit - schválně jsem to neudělala!!

irennn
29. kvě 2016

Ja spadla v 7 měsíci z kopce kdyz jsem tlačila sanky se synem, ujely mi nohy na ledu. Taky jsem mela hrozny strach o miminko , spadla jsem na břicho , ale cítila jsem normalne pohyby , takze jsem se uklidnila. Takze pokud se citis dobre i miminko kope tak si myslim ze nikam nemusíš❤️

puresin
29. kvě 2016

My Ti tady bohuzel moc neporadime, sama nevis, jestli ses do bricha bouchla nebo ne. Za me osobne si myslim, ze o rane do bricha bys vedela, a jestli jdes k doktorce zitra rano, nic Te neboli, nekrvacis, asi bych pockala az na ten zitrek. Ale je to subjektivni nazor z dalky..

soyevita
29. kvě 2016

@hanpavka Miminku by se nemělo stát nic,i kdyby jsi se bouchla do břicha.Kolikrát přežijí i těžkou autonehodu.Já jsem taky v 5.měsíci párkrát upadla na ledu a nic se mi nestalo.I když nervy jsem taky měla pěkné.Ale nekrvácela jsem a pohyby jsem cítila,tak jsem to dál neřešila.Tak buď v klidu,lehni si a odpočívej.Pokud nekrvácíš,nebo nemáš jiné problémy,tak bych počkala do zitřka

hanpavka
autor
29. kvě 2016

děkuji holky, trochu jste mě uklidnily. Já právě včera byla na pohotovosti, protože jsem měla křeče v podbřišku, je to mé první těhotenství, ještě vybojované pomocí IVF, tak jsem ze všeho hned vystresovaná. Tam mě důkladně prohlédli a miminko bylo v pořádku, plodovky dost, placenta taky v pořádku. Tak jsem byla ráda, že je vše v pořádku a dneska tohle... Tohle bude nekonečná noc, až do rána!

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru